Sari la conținut

Termeni si Conditii

Site-ul ” www.clubrv.ro ” si forumul „ forum.clubrv.ro ” sunt proprietatile ” Asociatiei proprietarilor de rulote si autorulote din Romania “, asociatie infiintata in anul 2007.

  • Plasarea unei comenzi catre Asociatia ClubRV RO reprezinta acordul tau cu termenii si conditiile.
  • Informatiile furnizate catre Asociatia ClubRV RO sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare si clubrv.ro nu furnizeaza adresa ta de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. Asociatia ClubRV RO isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
  • Preturile sunt actualizate zilnic. Preturile din comenzi sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora.  
  • O data cu completarea datelor pentru trimiterea unei comenzi, fiecare client va primi pe adresa de email furnizata un mesaj de confirmare, abonare la newsletter. Daca abonarea nu este confirmata, nu se vor trimite mesaje nesolicitate catre acea adresa de email.
  • Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare sau discount-ul oferit de promotie.
  • Asociatia ClubRV RO isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor multe livrari refuzate fara un motiv concret.
  • Continutul site-ului www.clubrv.ro – texte, imagini, grafica web, scripturi, programe, baze de date, precum si materialele ce fac obiectul comunicarilor prin email – apartine Asociatia ClubRV RO si tertilor sai (parteneri, colaboratori), fiind protejat de legea drepturilor de autor si cea a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala.
  • Utilizarea sau reproducerea oricaror elemente din cele enumerate mai sus, fara acordul scris prealabil al Asociatia ClubRV RO, se pedepseste conform legilor in vigoare.
  • Asociatia ClubRV RO respecta dreptul la proprietea intelectuala a tertilor; in cazul in care considerati ca site-ul www.clubrv.ro contine informatii ce incalca vreun drept aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@clubrv.ro.