Sari la conținut

Intalnirea de la camping Vibe, 1-3 septembrie 2023

  Te invitam la urmatoarea intalnire organizata de Asociatia ClubRv-Ro, la camping Vibe in judetul Buzau.

Adresa:

Valea Lupului, nr. 200, jud. Buzau (zona Nehoiu)
Coordonatele GPS sunt: 45°20’39.91″N 26°21’3.52″E
.

 Locuri campare:

Capacitatea campingului este de 40 de parcele 11 x 6 m pentru rulote sau autorulote cu conectare la curent plus zona de camping corturi, capacitate de peste 100 de corturi.

 Facilitati camping:

Restaurant, bar, grupuri sanitare, dusuri, piscina, balta de pescuit, loc de joaca copii, zona de relaxare, curent electric, loc amenajat pentru golire caseta grup sanitar rulote si autorulote.
Activitati outdoor marca Green Adventure:

Rafting, caiac, via ferrata, drumetii montane.

 Preturile campingului le puteti consulta la aici: preturi

  Membrii nostri  asociati beneficiaza de pretul redus de 100 de lei /ziua de campare, pretul standard fiind 140 lei pentru acea perioada. Calitatea de membru asociat se poate dovedi prin prezentarea cardului CCI, in ambele formate (fizic sau electronic).

 Sunt bineveniti si membrii care nu sunt asociati, dar acestia nu vor beneficia de reducerea de pret prezentata in paragraful anterior.

  Taxa de campare include spatiul destinat camparii, acces autorulota sau turism plus rulota si accesul pentru doua persoane adulte.  Copiii cu varstele pana in 6 ani au acces gratuit, iar pentru cei cu varstele intre 6 si 14 ani se plateste un cost suplimentar de 25 de lei. Pentru fiecare copil cu varsta mai mare de 14 ani si persoana adulta in plus, taxa este de 30 de lei.

  Check-in intre orele 14-21, check-out pana in ora 12:00.

  Link pentru programul stabilit 

 Va rugam sa incercati sa ajungeti in intervalul orar pentru check-in, sa va legitimati la intrare cu cardul CCI si sa respectati  regulamentul intern al campingului.

  Va asteptam!