Va multumesc pentru participare. Ati fost minunati, ati facut impresie buna la capitolul dans. Mastile si perucile au fost extrem de haioase, toti am fost cu zambetul pe buze. Iti multumesc Cristina, pentru ca ai ocupat ceva timp copiilor, nu s-au plictisit ! Au fost fericiti, au sorcovit si au inceput o campanie de strangere de fonduri pentru un "proiect" dedicat lor. O sa las colegele strict implicate sa descrie acest proiect.
Mesele festive au fost la inaltime. Am fost foarte impresionat de mancare, cum a fost prezentata, decorul, fantezia de a te juca cu ingrediente simple, a fost un deliciu. Am intrebat daca au schimbat bucatarul sau l-au trimis la scolit. Au zis ca e acelasi. I-am iertat singura greseala de acum 2 ani cand a stricat file-ul de pastrav pe pat de sare, sarea am vazut-o dar pastravul nu l-am simtit.
A fost un foc de artificii care a durat aproape 10-15min, superb !
Absolut toti participantii au primit suporturi de numere de inmatriculare, personalizate cu clubrv. O sa primeasca si cei care au participat la 1 dec, dar care nu au venit de revelion, la urmatoarele intalniri la care voi participa.
Va doresc tuturor un an cu multe plimbari frumoase si La multi ani !
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Elddis 2000
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
0744670978 telekom