Minunata mare!
Pentru ca să ne apropiem mai mult și mai repede de mare, am plecat din Suceava încă de duminică, 17 iulie. Am dormit la părinții soției mele, la Roman. Astfel, luni, 18 iulie am plecat dimineața, din Roman, cu motorul turat la maxim, spre MAREEEE!
După o scurtă oprire, pentru a lua în viteză masa, înainte de Slobozia, am plecat mai departe. Vremea era foarte frumoasă.

... Așteptând nerăbători (!!!) la trecerea peste calea ferată în Drajna Nouă, pentru a intra pe Autostrada Soarelui :D .

Am ajuns după-amiaza la Costinești. După ce am instalat în mare grabă rulota și toate cele necesare, am plecat în viteză spre mare, pe jos.

bilder upload

În sfârșit, respirăm aerul mării!!!

A doua zi, pe 19 iulie, am lăsat încet, încet în urmă campingul adormit

și am plecat de dimineață spre mare.

Doream să privesc fermecătorul răsărit, acel moment magic al dimineții, să văd cu ochii mei cum se trezește întreaga lume, nemărginirea, la viață. Eram nerăbdător să admir marea, să vorbesc cu marea, doream ca vântul să mă învăluie pentru a fi prezent la nașterea tumultoasă din valurile mării a unei noi zi. S-a născut!

Mai târziu, au venit la plajă și cei mici:

Ne-am făcut un frumos obicei, ca, oriunde am merge, să ne algem o mascotă.
La mare, aceasta a fost mascota noastră:

După ce ne-am fotografiat cu crabul, după masa de prânz, copiii l-au dus înapoi în mare și l-au lăsat în libertate.
Am prins și o ședință foto:

Oameni fericiți la mare: