In postarea de mai sus, aveti fotografiile pe care le-am facut la momentul când am dus avansul , acum 1 luna...
Alte detalii despre organizare:
- la propunerea dnei Violeta Popa (IS) , pt. serile de joi si vineri , fiecare echipaj poate aduce 1-2 kg. carne ce va fi folosita la masa comuna afara, joi , la focul de tabara si respectiv la tochitura cu sarmale si mamaliga de vineri pe care o vom servi in salon .
Sarmale aduc eu , Violeta Popa si Geta Gheorghe... pot aduce si altii daca vor .
Joi vom sta afara la un pahar , foc de tabara si frigem ceva la jar.... vedem ce aduce fiecare si le punem ” la oala .”
Am cerut voie ca vineri sa fim primiti in restaurant cu sarmalele si tochitura de afara ( ale noastre ) si am primit acordul . Vom comanda numai mamaliga , cafea , apa , vin si incercam sa facem o repetitie... pt sambata ... :mrgreen:
In celelalte zile, suntem rugati sa nu venim in restaurant pt. a consuma produse din exterior si va rog sa respectam aceasta regula !
Sambata va avea loc masa festiva incepand cu h 18.
In celelalte zile , in fiecare dimineata, sunt propuse excursii in zona ... iar la pranz concursuri.... puteti citi postarile anterioare.
Voi publica si un program de activitati propus si respectiv un regulament de campare stabilit cu gazda , pt. buna desfasurare a evenimentului .
Daca mai aveti sugestii, propuneri va rog sa ma contactati ...
P.S. contributia fiecarei persoane participante la eveniment pt. formatia de muzica este undeva la 20-25 ron. - doar adulti
tort 5 ron - toata lumea
Voi expune si alte detalii in zilele urmatoare.
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com