Astăzi este 07 Feb 2023, 06:34

Caut garsoniera de cumparat in Bucuresti, rog ajutor

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Raspunde
Ramona Danciu
Membru forum
Mesaje: 46
Membru din: 27 Iun 2008, 08:58
Localitate: Targu Mures

Caut garsoniera de cumparat in Bucuresti, rog ajutor

Mesaj de Ramona Danciu » 16 Ian 2016, 11:26

Buna ziua dragi rulotisti,
in calitate de fost rulotist (si sper ca voi mai fi, am inlocuit rulota si autoturismul cu un microbuz de 9 locuri pentru nevoi personale, deocamdata),
fiind din Tirgu Mures, necunoscind Bucurestiul si neavind multe relatii acolo, orice ajutor este binevenit si nu va ramine nerasplatit: caut garsoniera dupa urmatoarele principii de baza:
-Zona:nu departe de Universitatea Bucuresti B-dul Iuliu Maniu 1-3 sector 6, sau cu bune legaturi de transport in comun.Cursuri se tin si la Facultatea da matematica linga Intercontinental, deci nu e chiar fixa locatia.
- Pret: maxim 35.000 Euro zona semicentrala, maxim 45.000 Euro zona centrala.
Ma chinui sa gasesc pe internet insa majoritatea noilor constructii sunt gestionate de agentii imobiliare care nu trec adresa exacta ci doar zona, nu cunosc rutele si mijloacele de transport in comun.As veni si la Tirg Imobiliar in Martie.
Ca sa va mai "inmoi sufletul", mai adaug ca este pentru solista trupei The Pinwheels, Iris Danciu, cistigatorii din acest an Best Romanian Alternative Newcomer, care vor veni pe 29 ianuarie la Arenele Romane sa sustina un concert cu ocazia decernarii premiilor Metalhead/Rock FM.De asemenea va concerta la festivalul Shine din 2-3 iulie in Bucuresti, desi in 1-4-iulie are bacalaureat, iar 18-19 iulie admitere la facultatea mentionata. Cine este fan rock/ alternativ ii vede si aici https://www.facebook.com/thepinwheels/?fref=ts
A fost chemata anul acesta la Vocea Romaniei insa din cauza programului supraincarcat, a unui turneu de lansare nou album, spera sa faca si scoala de soferi, etc...nu poate merge.Microbuzul l-am cumparat pentru trupa ei de aceea am renuntat la rulota pentru un timp.
Deci daca aveti cunostinte, prieteni, rude care ar vinde o garsoniera/studio intr-o zona acceptabila pentru o fata de 19 ani fara masina, sau aveti cunostinta de noi ansambluri sau constructii rezidentiale in apropierea Dvs, poate treceti zilnic pe linga ele, rog a ma ajuta, pot sa ma deplasez oricind la fata locului daca este o ocazie buna sau chiar o urgenta cu plata pe loc.
Va doresc un an bun si sa ne vedem in Bucuresti, unde voi veni mai des sper, daca reusesc sa fac miscarea de mai sus.
Cu stima Dan Danciu tel.0745622234, mail danciupetrudan@yahoo.com.
Ramona Danciu, Honda CRV + KNAUS AZUR

Avatar utilizator
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
Mesaje: 360
Membru din: 08 Feb 2009, 18:34
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908
Localitate: Fiji
Contact:

Re: Caut garsoniera de cumparat in Bucuresti, rog ajutor

Mesaj de Sorin.Sibiceanu » 16 Ian 2016, 13:20

Uite aici https://www.militari-residence.ro/ este zona destul de buna , mai ales ca este cartier nou . Am cunostinta care sta aici si este foarte multumit , sper sa iti fie de ajutor ..
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014

Ramona Danciu
Membru forum
Mesaje: 46
Membru din: 27 Iun 2008, 08:58
Localitate: Targu Mures

Re: Caut garsoniera de cumparat in Bucuresti, rog ajutor

Mesaj de Ramona Danciu » 18 Ian 2016, 19:17

multumesc
Ramona Danciu, Honda CRV + KNAUS AZUR

Raspunde