Astăzi este 07 Feb 2023, 07:27

Cât de departe este vara anului 2016?

In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.

Moderator: Moderatori

Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Raspunde
Avatar utilizator
Florin Smolnicki
Membru asociat
Mesaje: 315
Membru din: 22 Feb 2015, 11:28
Oras: Suceava
Data nasterii: 01 Ian 1917

Cât de departe este vara anului 2016?

Mesaj de Florin Smolnicki » 04 Ian 2016, 15:33

Dragi colegi,

Am început de pe acum să-mi fac planuri pentru vara acestui an. Sper să fiu sănătos și să pot face întreg acest parcurs, așa cum mi-am dorit și cum am visat.
Am observat că ar mai fi ceva colegi de prin țară care ar dori să ne întâlnim. Eu prezint aici, în principiu, planul meu de drum pentru concediu - total kilometri: în jur de 2000. Am uitat să menționez perioada de timp: după 15 iulie.
https://www.google.ro/maps/dir/Suceava/ ... 634521!3e0
Ca să fiu bine înțeles vă spun că totul este orientativ, flexibil. Nimic nu e bătut în cuie. Și vă rog să nu uitați un detaliu extrem de important: nu voi fi singur, de capul meu :D ... :wink: .
Vă prezint câteva explicații.
Ce mă interesează în mod deosebit la acest traseu/circuit:
1. marea – doresc să merg numaidecât la Costinești. Cu toate că visez mereu la Mamaia sau Năvodari, circumstanțele mă îndreaptă ușor spre alte destinații: Costinești. Explicația e simplă: cazarea e mai ieftină. Și apoi, în mod sigur mă voi deplasa de acolo cu mașina – așa cum am făcut-o de fiecare dată – și în alte stațiuni, inclusiv Mamaia.
2. De la mare voi merge la Călărași să stau câteva zile în vizită la cumnatul meu. De aceea este trecut pe hartă și orașul Călărași.
3. Următoarea destinație va fi Orșova, adică Dunărea la Cazane, Porțile de fier I (eventual II) etc. Îmi doresc din tot sufletul să merg și să vizitez una din cele mai mari construcții hidrotehnice din Europa și cea mai mare de pe Dunăre. Păcat că nu mai există, altfel aș fi vizitat și insula Ada Kaleh.
4. Băile Felix/ 1 Mai. Pentru ca întoarcerea de la mare și de la Cazanele Dunării să nu fie prea rapidă, directă sau plictisitoare, prefer să vin la Suceava prin Oradea.
Rog colegii (din zonele amintite) să-mi dea sugestii despre orice obiectiv ce ar putea fi vizitat pe traseu sau în punctele enumerate. Mă interesează locuri, lucruri deosebite, locații off-camping unde să pot rămâne peste noapte, starea drumurilor, scurtături, totul. Cunosc drumul de la Suceava la mare, Călărași, București. Foarte utile ar fi pentru mine detaliile referitoare la drumuri, trasee, după București. De la București la Orșova ce îmi recomandați? Să merg prin Pitești - Craiova, sau să o iau mai prin sud, prin Alexandria - Caracal? Cum sunt drumurile de la București spre Orșova (ambele variante)? M-aș bucura, dacă ați răspunde cu bunăvoință la întrebările mele. Aștept cu nerăbdare și încântare sugestiile, sfaturile, ideile voastre. Mă voi bucura ENORM dacă mă voi întâlni cu unii dintre voi pe câmpiile patriei!
În general, aș spune că acesta este traseul. Nu sunt 100 % sigur că îl voi și urma, dar, orientativ, cam acestea ar fi obiectivele pe care vreau să le vizitez în această vară.
Dragi colegi, nu uitați: avem o țară minunată!
+40 749 233 299 (Orange)

Avatar utilizator
Terecoasa Adrian
Membru forum
Mesaje: 299
Membru din: 30 Dec 2014, 21:30
Oras: Busteni
Data nasterii: 24 Mai 1979
Localitate: Busteni,Jud.Prahova

Re: Cât de departe este vara anului 2016?

Mesaj de Terecoasa Adrian » 04 Ian 2016, 21:02

Bravo Florine,uite o initiativa demn de luat in seama,chiar am urmarit pe forum daca cineva se baga sa organizeze astfel de trasee prin tara si nu am vazut pana acum,daca perioada ramane stabilita am sa vin si eu impreuna cu voi,cu cat mai multi cu atat mai bine ne vom simti in excursie prin tara.Uite chiar ma gandeam la initiativa domnului Rusu Mihail de a deschide un topic cu numele:,,Sa ne cunoastem tara'',ar putea fi schimbata denumirea acestui topic cu acest nume,topic in cadrul caruia sa fie facute invitatii la astfel de circuite,sa fie postate comentarii de la membrii clubului,poze,filmulete,atractii turistice aflate pe ruta acestor trasee,recomandari in legatura cu frumusetea traseului,ma refer aici la peisajul zonei,starea drumului,indrumari de la rulotistii mai cu experienta bogata in efectuarea de astfel de trasee.Asteptam reactii din partea rulotistilor din club care doresc sa participe la astfel de trasee prin tara. :wink:
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro

Avatar utilizator
Duret Florin
Membru forum
Mesaje: 221
Membru din: 21 Ian 2012, 01:04
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954
Localitate: Braila
Contact:

Re: Cât de departe este vara anului 2016?

Mesaj de Duret Florin » 05 Ian 2016, 11:03

DA mi-ar placea ca in cadrul CLUB RV sa ia fiinta,un departament care lunar sa organizeze cite o excursie atit in tara,cit si strainatate,ptr obiective turistice,cit si recrere, iar acela care propun ptr acest departament e DL RUSU ,chiar daca nu insoteste grupul,dar sa planifice aceste deplasari,si cei care sint amatori. :) ptr anul 2016
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696

Stefan Pirau
Membru forum
Mesaje: 25
Membru din: 11 Mar 2014, 23:53
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 17 Dec 1982
Localitate: Bucuresti

Re: Cât de departe este vara anului 2016?

Mesaj de Stefan Pirau » 06 Ian 2016, 23:08

Salutare Florin!
Despre drumul de la Bucuresti spre Orsova vreau sa spun si sa stii ca pe varianta Pitesti-Craiova-Orsova drumul este foarte, foarte bun!Merita!
Am fost si am petrecut trecerea dintre ani cu rulota la Baile Herculane la cadite.
Drum bun prin draga noastra patrie!

Raspunde