Astăzi este 01 Apr 2023, 14:57

Camping Lebada-Navodari 2015

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Raspunde
Petru Munteanu Stoica
Membru forum
Oras: Tg Mures
Data nasterii: 04 Sep 1979

Camping Lebada-Navodari 2015

Mesaj de Petru Munteanu Stoica » 20 Aug 2015, 16:12

Buna ziua stimati rulotisti si nu numai.
In primul rand, stiu ca mai exista un topic cu "Popas Lebada" insa informatiile prezentate nu mai sunt actualizate din 2014, iar eu am venit marti 18.08.2015 de la Navodari si vroiam sa va prezint Camping-ul Lebada , asa la cald... cum a fost la mare. Daca nu e ok ca am deschis topic nou, o sa rog moderatorii sa-l mute, si-mi cer scuze.

Ca si prima idee, cine vrea sa stea la mare cu rulota sau cort fara sa aiba asteptari prea mari, insa la un pret rezonabil, le recomand cu drag acest camping. Noi, adica doi adulti si doi minori sub 10 ani, am platit 167 lei pe 5 zile - fara curent.
Dusurile sunt ok, apa calda cu program de la ora 11.00-20.00, WC-urile sunt turcesti, insa curate, si poti sa te conectezi la curent electric (contra cost), insa depinde de locul unde te asezi, si de lungimea cablului din dotare. Noi ne-am pus cam la 50 m de mare si ne-am conectat la curent la un alt rulotist, care era intre noi si stalpul de curent (nu am platit curentul :-), ne-am descurcat si noi).

Camping-ul la intrare nu prea promite mare lucru, fiind mai multe cladiri in paragina si abandonate, insa daca treci de aceasta imagine, marea te face sa treci mai usor peste.

Poti intra, nu te intreaba nimeni de sanatate si imediat pe stanga ai un panou cu amenajarea camping-ului.

Aici apare zona de rulote undeva intre cabane, insa am intrebat daca ne putem pune mai aproape de mare si am fost lasati sa campam pe zona verde a marii.
20150817_174859.jpg
Panoul de la intrare
20150816_142107.jpg
De mancat, se poate manca in 4 locuri, curate, la meniul zilei cu preturi normale 10-12 lei. Cea mai buna mancare insa e la restaurantul LA MAMI, cu un personal amabil, curat si mancare foarte buna si proaspata.
20150816_141321.jpg
LA MAMI
20150816_143945.jpg
delimitarea dintre plaja marii si casute
20150816_144101.jpg
Locul unde ne-am asezat
IMG-20150814-WA0005.jpeg
Cine vrea sa se aseze pe zona verde, trebuie sa fie atent la nisip, deoarece eu am ramas de 2 ori impotmolit, blocat in nisip, insa cu ajutorul altor colegi rulotisti, am iesit.

Tantarii te deranjeaza cam o ora in fiecare seara, insa nici nu-ti dai seama cand nu-ti mai dau tarcoale, mai ales daca te dai cu solutii specifice anti-tantari (nu vreau sa dau nume).

Locul e curat, gunoiul se ridica zilnic, nu ai parte decat de linistea marii, poti lasa cortul rulotei deschis, nu intra nimeni (poate incepem sa ne civilizam)..
Unde ne-am asezat noi lipseste umbra, insa aici isi intra in rol cortul, care face toti banii !! Cine vrea umbra, poata sta intre casute, unde sunt si copaci, deci ai cat de cat umbra.

Singura problema, care cred ca e de ordin administrativ e faptul ca plaja unde ne-am asezat noi cica ar apartine de camping Ena. Colegii care si-au asezat rulota pe zona verde, insa chiar langa drum apartin de Lebada, iar cei care "patrund" mai spre mare, apartin de Ena.
Dl. Enache de la camping Ena ne-a vizitat, ne-a spus ca apartinem de el, dar nu ne-a mai taxat inca odata, dand dovada de intelegere.
Cred ca ar trebui ca cei de la Lebada sa specifice clar care e zona lor, nu de alta dar, preturile fiecarui camping difera.

Preturi cu rulota:
Intrarea rulotei: 30 lei, se plateste o singura data
Adulti: 17 lei/zi
Minori: 7 lei/zi
Minorii sub 10 ani nu platesc.

Preturile sunt prezentate mai pe larg, aici: http://campinglebada-navodari.ro/tarife/
Atașamente
20150816_144028.jpg
20150816_144036.jpg
"Multi vad, putini pricep"

Petru Munteanu Stoica
Tg Mures 0744395211
Masina: Volvo V40 1.8 Benzina + GPL
Rulota 1: Caravelair Corail 380
Rulota 2: TEC 440

Daniel Bucur
Membru forum
Oras: calarasi
Data nasterii: 06 Aug 1975

Re: Camping Lebada-Navodari 2015

Mesaj de Daniel Bucur » 20 Aug 2015, 20:53

In perioada 03-10 august am fost campat si eu in acest camping,de 3 ani campez aici,acum un an am campat in camping Ena si dupa un incident cu d-l Enache am campat iar in camping Lebada.

Petru Munteanu Stoica
Membru forum
Oras: Tg Mures
Data nasterii: 04 Sep 1979

Re: Camping Lebada-Navodari 2015

Mesaj de Petru Munteanu Stoica » 20 Aug 2015, 21:18

Dl. Enache nu e o persoana agreabila însă de data asta a fost intelegator. După ce am plătit la Lebada 5 zile, 167 lei, am mai plătit la dl. Enache 120 pe încă 2 zile. Ena are alte preturi, de aceea recomand camparea lingă drumul de separare a plajei de căsuțe. Acea parte aparține încă de Lebădă, cred...
"Multi vad, putini pricep"

Petru Munteanu Stoica
Tg Mures 0744395211
Masina: Volvo V40 1.8 Benzina + GPL
Rulota 1: Caravelair Corail 380
Rulota 2: TEC 440

Raspunde