Astăzi este 31 Mar 2023, 17:58
Cu Camperul pana la Oceanul Atlantic...
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Dragos Marin
- Membru forum
- Oras: Ploiesti
- Data nasterii: 17 Noi 1979
Re: Cu Camperul pana la Oceanul Atlantic...
Continuare Postonja Cave...
- Atașamente
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
- Dragos Marin
- Membru forum
Am reusit sa mai prind un pic de timp sa continui acest topic...
De la aceasta pestera, ne-au luat cu un autobuz si ne-au dus la castelul Predjama, foarte frumos acest castel, in special locatia..., nu degeaba este in top 10 din lume a celor mai frumoase castele...
De la aceasta pestera, ne-au luat cu un autobuz si ne-au dus la castelul Predjama, foarte frumos acest castel, in special locatia..., nu degeaba este in top 10 din lume a celor mai frumoase castele...
- Dragos Marin
- Membru forum
Daca tot eram in slovenia am vrus sa merge si la renumitul lac Bled, stiind de la colegul Cosmin Man, care a fost de Paste acolo ca este f frumos... Din pacate fiind luna August nu am gasit niciun loc liber (a fost primul camping in care nu am gasit loc de campare) , am mers la alt camping in apropiere, am stat pana dimineata, in speranta ca pleaca cineva din campingul Bled, insa nici dimineata cand am revenit la acest camping nu se eliberase nici un loc... cu parere de rau am plecat spre Austria, lasad lacul vizitarea lacului Bled pe alta data...
Daca tot am vrut sa stam la un lac sa ne plimbam cu barca si sa ne balacim am cautat in Austria un alt lac cu campinguri in jurul lui, intrand pe la Villah stiam ca sunt lacuri in zona..., Ossiacher See a fost cel la care ne-am oprit, aici am cautat vreo 2-3 ore un camping care sa ne placa si sa gasim loc la umbra ca era foarte cald afara, pana la urma la umbra nu am gasit dar campingul a fost super...(nu retin cum se numeste, dar este cam singurul din zona de 5 stele)..locul de campare a fost chiar pe malul lacului, la 3 metri de lac....ratele sabatice veneau din lac langa rulota si mancau din palma, erau foarte obisnuite cu lumea...
Daca tot am vrut sa stam la un lac sa ne plimbam cu barca si sa ne balacim am cautat in Austria un alt lac cu campinguri in jurul lui, intrand pe la Villah stiam ca sunt lacuri in zona..., Ossiacher See a fost cel la care ne-am oprit, aici am cautat vreo 2-3 ore un camping care sa ne placa si sa gasim loc la umbra ca era foarte cald afara, pana la urma la umbra nu am gasit dar campingul a fost super...(nu retin cum se numeste, dar este cam singurul din zona de 5 stele)..locul de campare a fost chiar pe malul lacului, la 3 metri de lac....ratele sabatice veneau din lac langa rulota si mancau din palma, erau foarte obisnuite cu lumea...
- Dragos Marin
- Membru forum
- Dragos Marin
- Membru forum
Din Austria am plecat spre casa, in drum ne-am oprit intr-un camping la lacul Balaton in Ungaria unde am vrut sa stam 2-3 zile, insa aici a fost o fortuna de s-au rupt copaci, tin minte ca o creanga destul de mare a cazut la vreo 30 cm de rulota... alte rulote au fost sparte de crengi rupte..., au venit pompierii sa taie copacii cazuti din camping...a fost destul de urat fapt pentru care a doua zi am plecat spre Romania...
Dupa ce am intrat in Romania am campat langa Arad in Camping Route Roemenië in localitatea Miniș (mie imi place f mult acest camping pentru tranzit)
Cateva poze din Camping Route Roemenië...
Dupa ce am intrat in Romania am campat langa Arad in Camping Route Roemenië in localitatea Miniș (mie imi place f mult acest camping pentru tranzit)
Cateva poze din Camping Route Roemenië...
- Dragos Marin
- Membru forum
Cam aceasta a fost concediul meu in cele 5 saptamani si peste 7000 km, tragand linie locatiile in care am fost merita vizitate (pt cei care dispun de timp)
Sper sa vedem pe acest forum cat mai multe prezentari din diverse locatii si de la alti colegi...
M-as bucura ca din acest topic colegii din Clubrv sa se inspire si sa merga in cateva locatii descrise aici...
Sper sa vedem pe acest forum cat mai multe prezentari din diverse locatii si de la alti colegi...
M-as bucura ca din acest topic colegii din Clubrv sa se inspire si sa merga in cateva locatii descrise aici...
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
F. bun topicul .
Tragand linie pe final spune-ne te rog si consumul masinii ca medie si diferenta intre aceasta si cea cu alkov dupa noua experienta ...
Sunt curios chiar si de difernta de consum intre ele ... semi integrata si cea cu alkov.
Tragand linie pe final spune-ne te rog si consumul masinii ca medie si diferenta intre aceasta si cea cu alkov dupa noua experienta ...
Sunt curios chiar si de difernta de consum intre ele ... semi integrata si cea cu alkov.
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
- Dragos Marin
- Membru forum
Diferenta de consum a fost destul de semnificativa, zic eu..., daca cu cealalta cu alkoven megeam in medie cu 100-110 km/ora consumul era undeva la 10-11l/100km, la camperul actual, viteza medie a fost de 110-120 km (portiuni chiar si cu 130km/ora) consumul mediu NU a sarit de 10 l/100 km, plus ca motorul trage altfel chiar si la viteza mare...pe cand la alkoven cu acelasi motor se simtea ca trage mult mai greu...(tin sa precizez ca la ambele campere pe 90% din drumuri am mers numai pe pilot, care dupa cum se stie ajuta la consum)
Revenit la topic, multumesc de aprecieri..., cum am mai spus m-as bucura sa ajute colegii in planificarea unui concediu prin locatiile pe unde am fost eu... :)
Revenit la topic, multumesc de aprecieri..., cum am mai spus m-as bucura sa ajute colegii in planificarea unui concediu prin locatiile pe unde am fost eu... :)
- RazvanGogonea
- Membru forum
- Oras: Orel Russia
- Data nasterii: 12 Apr 1978
Topicul anului, felicitari !
Mergi incet si ajungi departe! Mitsubishi outlander / Toyota Camry / LMC LORD +79065711430
-
- Membru asociat
- Oras: Iasi
- Data nasterii: 06 Oct 1949
Ati petrecut un concediu de vis iar in cei 7000 km parcursi ati vizitat tari si obiective turistice deosebite (atat pentru cei mici-Legoland, cat si pentru cei mari-Postojna).
Mi-a placut stilul de prezentare : concis si la obiect, cat si abundenta pozelor care au facut posibila ilustrarea întregului traseu parcurs. Pe ansamblu, topicul Dv. este foarte reusit, l-am citit cu placere (mai ales ca o mare parte din obiective le-am parcurs si eu) si ma bucur ca avem colegi care redau cu atata acuratete peregrinarile lor rulotistice prin Europa. Felicitari Dle Dragos !
Cu stima,
Violeta Popa
Mi-a placut stilul de prezentare : concis si la obiect, cat si abundenta pozelor care au facut posibila ilustrarea întregului traseu parcurs. Pe ansamblu, topicul Dv. este foarte reusit, l-am citit cu placere (mai ales ca o mare parte din obiective le-am parcurs si eu) si ma bucur ca avem colegi care redau cu atata acuratete peregrinarile lor rulotistice prin Europa. Felicitari Dle Dragos !
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
- Munteanu Sanda
- Membru forum
- Oras: SIBIU
- Data nasterii: 15 Feb 1967
FELICITARI!!! pentru voiaj, pentru poze si pentru prezentare. Cred ca este unul din cele mai bune topicuri de pe forum. Multa sanatate tie si fetitelor tale frumoase! :D
Sanda si Victor Munteanu Sibiu
tel.0744-930614
Logan+Beyerland Vitesse 380
Munca e buna cu conditia sa nu-ti ocupe prea mult din timpul liber
tel.0744-930614
Logan+Beyerland Vitesse 380
Munca e buna cu conditia sa nu-ti ocupe prea mult din timpul liber
- Relu Deliu
- Membru asociat
Excelenta prezentare, felicitari pentru cele 10 pagini de nota 10.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654