Astăzi este 30 Mar 2023, 17:12

Ponturi pentru parcare gratis in strainatate

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Raspunde
silviu ignatius
Membru forum
Oras: Focsani
Data nasterii: 24 Dec 1971

Ponturi pentru parcare gratis in strainatate

Mesaj de silviu ignatius » 27 Iul 2015, 22:52

Va salut
O sa ajung prin Budapesta si Viena
Traind in Romania nu concep sa platesc parcarea sau daca o platesc sa fie la un pret decent dupa veniturile noastre, ale romanilor.
Pentru Viena am inteles ca daca parchezi pe la Lidl sau alte centre comerciale primele 3 ore sunt gratuite apoi se plateste la ora.
apoi mai sunt in Vinea marile parcari unde preturile sunt destul de accesbile dar de acolo trebuie sa iei metroul, 4 persoane, transport dus intors etc- prea scump.
Am inteles ca se mai poate parca pe anumite stradute din Viena, gratuit.
Ne ajuta cineva din experienta proprie sau din auzite ?
Va multumesc
Eriba Troll, Santa Fe 2.2 Crdi 4x4, 2008, 150 cp

Radu Pascu
Membru forum
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Re: Ponturi pentru parcare gratis in strainatate

Mesaj de Radu Pascu » 27 Iul 2015, 22:57

Unde nu se plateste, parcati pe propiul risc. Orice masina parcata "aiurea" pe o straduta neinsemnata, parcata neobisnuit intr-un loc unde "obisnuit" se afla altceva, este suspecta si poate fi raportata la politie, cu consecintele de rigoare, chiar daca nu a incalcat nicio prevedere legala. Asa ca poate este mai bine sa va ganditi de doua ori, inainte de a parca astfel.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570

campingaviator
Membru forum
Oras: Busteni
Data nasterii: 25 Noi 1950

Mesaj de campingaviator » 28 Iul 2015, 16:20

Cel mai ieftin este sa parcati intr-un camping si cel mai sigur. Alfel ar putea sa ajunga sa fie mult mai scump decat banuiti. Ieftin este la marginea oraselor in parcarile pentru noapte ale tir-urilor dar nu aveti voie sa dezlegati rulota de masina.
Mihai Serban
campingaviator@gmail.com
0722221235
Busteni

silviu ignatius
Membru forum
Oras: Focsani
Data nasterii: 24 Dec 1971

Mesaj de silviu ignatius » 28 Iul 2015, 17:10

Va multumesc pentru sfaturi , cu toate acestea eu as dori ponturi de parcat masina fara rulota. Mi-as dori sa fim mai pozitivi, refuz sa cred ca orice locusor din Viena este bine marcat pentru a plati taxa de parcare si nu cred ca nu exista legal posibilitatea de a parca fara sa platim.

Multumesc inca o data
Eriba Troll, Santa Fe 2.2 Crdi 4x4, 2008, 150 cp

Dan Casandroiu
Membru forum
Oras: Vulcana-Pandele, judet Dambovita
Data nasterii: 24 Iul 1977

Mesaj de Dan Casandroiu » 28 Iul 2015, 22:33

Din proprie experienta - se poate fara probleme!

Trebuie doar sa fiti foarte atent la semnele de oprire interzisa (atatea semne ca in Viena nu am mai vazut - orice intrare in curti interioare este delimitata de semne de oprire interzisa). Opriti pana in semnul de oprire interzisa si inscrisul ANFANG (inceput) sau dupa semnul de oprire interzisa si inscrisul ENDE (sfarsit), NICIODATA INTRE SEMNE!

Daca imi spuneti obiectivul de care ati vrea sa fiti mai aproape, va pot sugera strazi de referinta pe care gasiti parcari gratuite si pe care le folosita ca destinatii pentru GPS.
Ford Transit Riviera - DB 09 CZH
Ghidul locurilor de campare din Romania, gratuit la www.takethelongwayhome.eu

Raspunde