Astăzi este 29 Mar 2023, 12:31
Move Control prod Reich GmbH An 1995-2001
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Marian Enache
- Membru forum
- Oras: BRASOV
- Data nasterii: 21 Noi 1958
Move Control prod Reich GmbH An 1995-2001
Buna Seara
Caut ptr achizitionare rolele de aderenta la rotile rulotei ( axele care au invelis ptr asigurarea aderentei )
care intra in componenta sistemului de deplasare ptr RV uri mod Move Control ( vezi pe www youtube .com -film caravan mover Reich Move Control )
Datorita unor probleme de blocare pe roata a acestui ax ( roata dr ) materialul aderent s-a tocit excesiv .
Poate ( functie de pret rezonabil ) gasesc spre achizitie un astfel de sistem defect nereparabil care sa se poate achizitiona ca pise de schimb .
Stie cineva daca in Romania se poate pune acest material pe diferite piese metalice ( ma gandesc la rolele de la disp de masurare a franarilor la standurile ITP )
Astept un semnal si multumesc anticipat
M Enache marianenache21@yahoo.com
0773950 604
Caut ptr achizitionare rolele de aderenta la rotile rulotei ( axele care au invelis ptr asigurarea aderentei )
care intra in componenta sistemului de deplasare ptr RV uri mod Move Control ( vezi pe www youtube .com -film caravan mover Reich Move Control )
Datorita unor probleme de blocare pe roata a acestui ax ( roata dr ) materialul aderent s-a tocit excesiv .
Poate ( functie de pret rezonabil ) gasesc spre achizitie un astfel de sistem defect nereparabil care sa se poate achizitiona ca pise de schimb .
Stie cineva daca in Romania se poate pune acest material pe diferite piese metalice ( ma gandesc la rolele de la disp de masurare a franarilor la standurile ITP )
0773950 604
-
- Membru forum
- Oras: Brasov
- Data nasterii: 11 Sep 1958
Re: Move Control prod Reich GmbH An 1995-2001
D-le Enache,
v-am spus ca incarcarea acestor cilindri se face la Cluj, dar nu cred ca vor reusi pe un diametru asa de mic.
Dar daca aveati rabdare sa cautati, gaseati si singur cine comercializeaza.
http://www.caravanmovershop.ch/Reich-Er ... -0500).php
Acolo gasiti si codul de reper, si piese noi, si secondhand si inlocuitor de aluminiu pentru cilindrii "asfaltati". Si mai sunt si altii.
Bafta si minuni.
v-am spus ca incarcarea acestor cilindri se face la Cluj, dar nu cred ca vor reusi pe un diametru asa de mic.
Dar daca aveati rabdare sa cautati, gaseati si singur cine comercializeaza.
http://www.caravanmovershop.ch/Reich-Er ... -0500).php
Acolo gasiti si codul de reper, si piese noi, si secondhand si inlocuitor de aluminiu pentru cilindrii "asfaltati". Si mai sunt si altii.
Bafta si minuni.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
- Marian Enache
- Membru forum
- Oras: BRASOV
- Data nasterii: 21 Noi 1958
Buna Ziua dle Pascu
Multumesc foarte mult ,inca o data ,ptr raspunsul dvs prompt si ptr ajutorul dvs totodata
Am reusit sa-mi extrag lista de piese de rezerva .
Urmeaza sa programez interventia ptr constatarea tehnica ce se impune la ansamblul meu dupa care sa vedem cum
voi procura piesele /piesa necesara . ( SIGUR AXELE LE VOI SCHIMBA in varianta originala -asfaltata )
Va caut saptamana viitoare
Salutari respectuase
M Enache
Multumesc foarte mult ,inca o data ,ptr raspunsul dvs prompt si ptr ajutorul dvs totodata
Am reusit sa-mi extrag lista de piese de rezerva .
Urmeaza sa programez interventia ptr constatarea tehnica ce se impune la ansamblul meu dupa care sa vedem cum
voi procura piesele /piesa necesara . ( SIGUR AXELE LE VOI SCHIMBA in varianta originala -asfaltata )
Va caut saptamana viitoare
Salutari respectuase
M Enache
- Odenie Sergiu
- Membru forum
Asa cum spunea si d-l Pascu, langa Cluj se aplica un astfel de strat pe role pe cele care se folosesc la ITP. Eu am mover cu astfel de role (ca cea din foto cu dimensiunile respective. La indicatia d-lui Pascu am apelat si eu acum vreo 3 ani la ei si mi-au aplicat acest strat, functioneaza si acum foarte bine, nu s-a tocit. pretul a fost 100 lei/rola daca retin bine. Mai am nr. de tel. al persoanei care a dus rolelel si mi le-a returnat cu strat aplicat. Nu a fostcu facture sau bon, da oricum nu mi le deconta nimeni; important e ca am rezolvat mult mai ieftin decat as fi cumparat original (poate nici nu se mai gasesc; m-am interest la vremeaq respectia la o firma de profil si nu mi-a gasit asatfel de role, cel putin in Olanda de unde aduc ei. daca doriti acel nr. de tel. care cred ca mai e valabil dati-mi un mesaj si vi-l trimit pe PM.Marian Enache scrie:Buna Seara
0773950 604
- Atașamente
-
- 05758.jpg (96.3 KiB) Vizualizat de 1625 ori
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING
Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
- Toni Conecini
- Membru asociat
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 13 Feb 1968
puteti dava rog detaliile de contact ale firmei din Cluj sau de langa Cluj care aplica stratul asfaltat? multumesc
Toni
Adria Coral Silver 660 SP
Adria Coral Silver 660 SP
- Odenie Sergiu
- Membru forum
http://www.bizoo.ro/firma/officemidarom ... -stand-itp
Nr de tel din partea de jos a paginii este al persoanei de contact cu care am rezolvat si eu aplicarea stratului.
Nr de tel din partea de jos a paginii este al persoanei de contact cu care am rezolvat si eu aplicarea stratului.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING
Gavriil Stiharul
Gavriil Stiharul
- Toni Conecini
- Membru asociat
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 13 Feb 1968