Astăzi este 30 Mar 2023, 18:20

Strand Municipal Piatra Neamt + Camping

topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Raspunde
Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Strand Municipal Piatra Neamt + Camping

Mesaj de Lupu Ciprian » 09 Iul 2015, 17:37

Iata ca ce am discutat la 1 mai la Vulcanii Noroiosi cu grupul de la Piatra Neamt , s-a concretizat si vin cu o veste buna pt membrii asociati ClubRV !

Prin amabilitatea lui Stefan Georgica - membru asociat , care este de asemenea implicat cu cativa prieteni si in ARNERO - Asociatia Rulotistilor NORD EST Romania , avem parteneriat la Strandul Municipal Piatra Neamt, unde nea' Goergica este implicat in afacere .

" P.S. În prețul camparii este inclus și accesul la bazin bazine și acum sunt în tratative cu proprietarii să obțin și o călătorie cu gondola "

Adresa web a ștrandului este
http://www.cozlaparc.ro

Postare copiata de pe forum rulotistii veseli de aici

http://rulotistiiveseli.forumgratuit.ro ... ght=strand

Re: Camping Piatra Neamț în Strand
Mesaj Georgica la data de Sam 27 Iun 2015 - 0:51

Va așteaptă în Piatra-Neamt, in incinta strandului, un loc amenajat pentru rulotistii care doresc sa treaca, sau sa efectueze un concediu in acesta regiune.
Locatia este pe malul Bistritei si la margine de padure, pentru un numar de aproximativ 30-40 rulote, cu curent electric, dusuri cu apa calda ziua si noaptea, loc de deversare, deasemeni cu posibilitati de folosire a restaurantelor, bazinelor de inot pentru copii si adulti si alte dotari ale strandului, la care se pot da reduceri pentru cei ce se campeaza.
Pretul pentru o noapte este de 35 Ron. Membrii clubului RV și grupurile organizate vor avea parte de reduceri și multe surprize.
Eu recomand cu multa dragoste pentru cei cu casuta dupa ei, aceasta locatie, care acum am deschis-o.
Cei care vor veni, sunt sigur ca o vor mai face.
Totul a fost gandit pentru un sejur placut si avantajos pentru rulotistii nostri.
Tel. 0744500814

Voi posta si fotografiile de la nea Georgica Stefan cu care am discutat si la tel .
Discountul de care am vb cu Georgica Stefan este 10 %
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Ionut Irimia
Membru asociat
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Re: Strand Municipal Piatra Neamt + Camping

Mesaj de Ionut Irimia » 09 Iul 2015, 20:12

Bun parteneriat! Bravo! Acu intreb daca s-a renovat ceva pe acolo,ca din ce citisem acu o perioada era totul vechi,de pe vremea lu Nea Nicu in camping,poate reusesc sa trag o fuga de weekend :D
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com

Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian » 09 Iul 2015, 21:12

E aranjat.
Am poze de la nea' Georgica. Ajuta~ ne si tu cu altele daca ajungi !
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Gabi Peterca
Membru forum

Mesaj de Gabi Peterca » 09 Iul 2015, 22:13

Nu e nimic iesit din comun la acest strand. Bazine mici si ingramadeala maxima in sezon. Am fost si eu la « pomul laudat » si nu m-a impresionat cu nimic. Mi-a parut rau ca am batut drumul degeaba.
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro

Raspunde