Salutare, Ma numesc Cristian si sunt din Ploiesti.
Am doi copii un baiat de aproape 5 anisori si o fetita de aproape 4 anisori si evident o sotie care acum doua luni nu avea o opine clara despre ce inseamna rulota si concediul cu rulota :) , acum dupa doua luni e deja prinsa de fenomen. :)
De doua luni am achizitionat si o rulota frumusica care poate fi remorcata fara probleme de Meganul meu, rulota este un Sterckeman Datcha 390 T foarte usoara.
In aceste doua luni am avut vre`o 6 iesiri inclusiv la laguna Albastra Fagaras in perioada de Rusalii, ne`am simntit foarte bine avand in vedere ca eram incepatori si ne`am inhamat la un drum asa lung, dar a fost o placere.
Multumesc.
Astăzi este 30 Mar 2023, 17:42
Rulotist in Devenire
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
-
- Membru forum
- Oras: Ploiesti
- Data nasterii: 29 Feb 1980
- Ciprian Rosca
- Membru CD
- Oras: Barlad
- Data nasterii: 16 Ian 1969
Re: Rulotist in Devenire
Bine ati venit pe forumul ClubRv.Va mai asteptam si la alte intalniri organizate de Asociatia ClubRv.
Hymer B 644
cprohome@yahoo.com
0741015477
Natura nu vrea sa fie admirata prin intermediari.
cprohome@yahoo.com
0741015477
Natura nu vrea sa fie admirata prin intermediari.