Astăzi este 26 Mar 2023, 15:00
TV pe net sau terestru
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
TV pe net sau terestru
Dupa cum unii dintre dvs ati aflat nu mai exista semnal terestru decat pt TVR , celelalte programe nemaiputand fi vizionate pt ca nu mai emit .
Pt cei ce nu cara dupa ei o parabola si sat finder + receiver pt semnal de satelit ,recomand tableta ( asta daca aveti 3G sau wi fi ) .
Puteti folosi aplicatia tvr plus sau SEE now , ori Voyo ro sau altele de pe google play dar eu recomand 2 care merg sigur si fara bufer sau incarcare + sopcast ori alte programe suplimentare ....
ESTE NECESAR SA AVETI NET .
Pt cei ce nu cara dupa ei o parabola si sat finder + receiver pt semnal de satelit ,recomand tableta ( asta daca aveti 3G sau wi fi ) .
Puteti folosi aplicatia tvr plus sau SEE now , ori Voyo ro sau altele de pe google play dar eu recomand 2 care merg sigur si fara bufer sau incarcare + sopcast ori alte programe suplimentare ....
ESTE NECESAR SA AVETI NET .
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian & Irina
- Radu Vaida Muntean
- Membru forum
- Data nasterii: 01 Iul 1978
Re: Programe TV online ( pe net )
Buna ziua.
Folosesc si eu aplicatii android pentru vizoalizarea programelor tv pe tableta. Intrebarea ar fi daca cunoasteti vre-un cablu sau vre-un dispozitiv cu care as putea pune ce vad pe tableta pe televizorul lcd din dotarea rulotei. Vre-un cablu micro usb -hdmi sau micro usb -usb ? Cred ca ar fi o chestie foarte interesanta sa se poata face asta !
Folosesc si eu aplicatii android pentru vizoalizarea programelor tv pe tableta. Intrebarea ar fi daca cunoasteti vre-un cablu sau vre-un dispozitiv cu care as putea pune ce vad pe tableta pe televizorul lcd din dotarea rulotei. Vre-un cablu micro usb -hdmi sau micro usb -usb ? Cred ca ar fi o chestie foarte interesanta sa se poata face asta !
Weinsberg 500 FDK (2015)
Radu Vaida Muntean : https://youtu.be/mUTp-_hSz6Y
- Cristian Fugulin
- Membru asociat
- Oras: Ploiesti
- Data nasterii: 01 Ian 1901
Sunt anumite tablete care au iesire HDMI, altele (Samsung spre exemplu) care pot scoate din portul USB si HDMI.
Trebuie sa ne dai mai multe date despre ce fel de dispozitiv ai, sa ne documentam!!
Trebuie sa ne dai mai multe date despre ce fel de dispozitiv ai, sa ne documentam!!
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi - Ploiesti
- Radu Vaida Muntean
- Membru forum
- Data nasterii: 01 Iul 1978
Eu am o tableta Allview probabil nu foarte performanta pentru vremurile actuale.
Dar e bine de stiut ca exista astfel de tablete care pot scoate hdmi pe cablul micro usb. Ar fi si conectica pentru treaba asta ? Respectiv un cablu micro usb - hdmi?
Voi cauta o astfel de tableta daca spuneti ca exista. In comparatie cu cat costa o antena satelit pentru rulota o tableta de genul asta are un pret infim iar cu programele android pot prinde tot ce ma intereseaza pe mine !!
Dar e bine de stiut ca exista astfel de tablete care pot scoate hdmi pe cablul micro usb. Ar fi si conectica pentru treaba asta ? Respectiv un cablu micro usb - hdmi?
Voi cauta o astfel de tableta daca spuneti ca exista. In comparatie cu cat costa o antena satelit pentru rulota o tableta de genul asta are un pret infim iar cu programele android pot prinde tot ce ma intereseaza pe mine !!
Weinsberg 500 FDK (2015)
- Lupu Ciprian
- Membru CD
Am avut iesire mini hdmi cu cablu hdmi si pe tableta Eboda.
Acum folosesc un Samsung Tab 4 sau telefonul Samsung beam 2 care din fericire este dotat cu proiector si " face" :) ecranul de 100 cm diagonala :)
Am avut si beam 1 dar avea resurse cam invechite, ram mic fapt pt care l-am vandut. ( tot model dotat cu proiector ) .
Acum folosesc un Samsung Tab 4 sau telefonul Samsung beam 2 care din fericire este dotat cu proiector si " face" :) ecranul de 100 cm diagonala :)
Am avut si beam 1 dar avea resurse cam invechite, ram mic fapt pt care l-am vandut. ( tot model dotat cu proiector ) .
Autorulota Ford
Lupu Ciprian & Irina
Lupu Ciprian & Irina
- Cristian Fugulin
- Membru asociat
- Oras: Ploiesti
- Data nasterii: 01 Ian 1901
@Radu, exista, la Samsung se cheama MHL, dar pretul nu e chiar insignifiant: http://www.samsung.com/us/mobile/cell-p ... 10FAUWESTA
Exista foarte multe tablete cu HDMI, majoritatea au, dar cred ca de la un nivel de pret de la 150 de Euro in sus.
Exista foarte multe tablete cu HDMI, majoritatea au, dar cred ca de la un nivel de pret de la 150 de Euro in sus.
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi - Ploiesti
- Lupu Ciprian
- Membru CD
La Orange am vazut stickul hdmi la 16 euro la vanzare ..
https://www.orange.ro/tv/stick-orange-tv.html
https://www.orange.ro/tv/stick-orange-tv.html
Autorulota Ford
Lupu Ciprian & Irina
Lupu Ciprian & Irina
- Lupu Ciprian
- Membru CD
TV pe net sau terestru
Ca sa nu fac alt subiect in alta parte as vrea sa intreb aici daca folositi dvbt-t2 ? Ce programe prindeti in afara de tvr ?
Am folosit ca alternativa Chrome Cast dar depinzi de net ..
As vrea sa continuam subiectul pe tema cu semnalul terestru ....
Vad ca se tot dezvolta iar asta cu DBVT T2 , vreau sa aflu daca au mai imbunatatit zona cu noi emitatoare ...
Am folosit ca alternativa Chrome Cast dar depinzi de net ..
As vrea sa continuam subiectul pe tema cu semnalul terestru ....
Vad ca se tot dezvolta iar asta cu DBVT T2 , vreau sa aflu daca au mai imbunatatit zona cu noi emitatoare ...
Autorulota Ford
Lupu Ciprian & Irina
Lupu Ciprian & Irina
-
- Membru forum
- Oras: Brasov
- Data nasterii: 11 Sep 1958
Re: TV pe net sau terestru
Da. La Brașov sunt 9 programe în norma T2, toate TVR, inclusiv posturile regionale (Craiova, Cluj, Iași, Tg. Mureș Timișoara TVR3, TVR1 HD )
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
- Odenie Sergiu
- Membru forum
In zona Cluj de asemenea se prinde tot ce emite TVR.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING
Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
-
- Membru forum
- Oras: Brasov
- Data nasterii: 11 Sep 1958
Pe autostrada Soarelui în parcare am recepționat tot 9 programe ale TVR. În schimb, la Camping Hanul Piraților, nu este semnal. Am un scaner pentru semnal TV satelit, terestru și cablu.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570