Astăzi este 31 Mar 2023, 18:03
Zgomot camper in miscare
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
- Dragos Marin
- Membru forum
- Oras: Ploiesti
- Data nasterii: 17 Noi 1979
Re: Zgomot camper in miscare
Curios acest zgomot de care spuneti...eu am la toate geamurile asa ceva inclusiv la cabina si parbriz si nu se aude nimic, chiar absolut nimic...vedeti imbinarile cum sunt, poate sunt desprinse de pe carosrie sau suruburile slabe... eventual daca au joc pe undeva si nu se pot strange pus cate un ban dinala de plus care se pune la mobila sa amortizeze... alea fac minuni :D
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Dezmembrari Auto - Dez.ro
- Nelu Predonu
- Membru forum
- Oras: Voluntari - Ilfov
- Data nasterii: 21 Iul 1959
M-ati pus pe ganduri. La cabina si parbriz nici la mine nu se aude nici un fel de zgomot, in schimb, la restul geamurilor zgomotul este chiar deranjant. Nu cred ca este vorba de vreo uzura intrucat asa s-a simtit acest zgomot/vibratie de cand am luat camperul, de nou.
Campervan: Clever Runner 2021
- Cosmin Man
- Membru forum
- Oras: Cluj Napoca
- Data nasterii: 20 Iul 1981
Treaba cu capacul de la aragaz am observat-o si eu. Am pus un prosop între capac si aragaz si situația s-a ameliorat considerabil.
Cât privește foile de arc, nu am știut ca trebuie gresate dar o sa le rezolv cu proxima ocazie. Oare si la cele cu perne de aer pe spate e la fel? Ca m-a bate gândul...
In ceea ce privește acele kituri de la geamuri, am observat ca șuruburile nu mai țin atât de bine si de aceea zdrăngănea. M-am gândit sa pun niște holșuruburi mai lungi un pic, sa strângă mai tare, si suplimentar un firicel de Silicon transparent si atunci cred ca se va ameliora situația.
Cât privește foile de arc, nu am știut ca trebuie gresate dar o sa le rezolv cu proxima ocazie. Oare si la cele cu perne de aer pe spate e la fel? Ca m-a bate gândul...
In ceea ce privește acele kituri de la geamuri, am observat ca șuruburile nu mai țin atât de bine si de aceea zdrăngănea. M-am gândit sa pun niște holșuruburi mai lungi un pic, sa strângă mai tare, si suplimentar un firicel de Silicon transparent si atunci cred ca se va ameliora situația.
Xgoautorulote.ro
Tel: 0762662331
-
- Membru forum
- Oras: Mizil
- Data nasterii: 10 Mar 1971
In urma cu ceva timp am fost la o firma specializata in reparatii rulote si autorulote si l-am rugat pe tipul de acolo sa imi dea o solutie sau sa ma ajute intr-un fel pt a diminua zgomotul facut de scartiitul alcoverului ...posesor si el de autorulota cu alcover de foarte multi ani mia spus ca nu exista decat 2 solutii ...una sunt dopurile de urechi si a doua ar fi o linie audio performanta ca atunci cand pleci la drum sa dai muzica tare :mrgreen: !!
Nu este o gluma , este ceea ce mi sa intamplat :D ...
Si eu merg cu prosoape la geamurile de la chiuveta si aragaz , bureti si carpe printre vase ( toate din melamina , exclus portelan ) .
Cu siguranta pernele de aer , inbunatatesc amortizarea caroseriei si implicit socurile mobilierului .
Nu este o gluma , este ceea ce mi sa intamplat :D ...
Si eu merg cu prosoape la geamurile de la chiuveta si aragaz , bureti si carpe printre vase ( toate din melamina , exclus portelan ) .
Cu siguranta pernele de aer , inbunatatesc amortizarea caroseriei si implicit socurile mobilierului .
- Doru Bodeanu
- Membru asociat
- Oras: ploiesti
- Data nasterii: 19 Dec 1960
La mine nu se aude nimic. O fi de la timpane,...o fi de la faptul ca nevasta mea, cat e drumul de lung vorbeste..., nu stiu, dar serios, nu am nici un zgomot aiurea in camper. Doar din cand in cand trosneste cate un arc la hopuri atunci cand nu am greutate .
Autorulota FORD- HOBBY
tel. 0731680320; 0767643680
tel. 0731680320; 0767643680
- Cosmin Man
- Membru forum
- Oras: Cluj Napoca
- Data nasterii: 20 Iul 1981
Revin cu un mic update... In acest inceput de an am bagat camperul in revizie. Meșterul - eu. Am identificat sursele de zgomot si le-am rezolvat pe rand cu care un holzsurub in locurile esentiale si sikaflex. Mult sikaflex :). Scump, dar face toti banii.
Si partea cea mai bună : NU IMI MAI SCARTAIE ALKOVENUL. Solutia: desfăcut garda de plastic de la îmbinarea cabinei cu “casa”, verificat surubele care le tin legate - la mine mai erau 4 din 8, restul lipseau piulitele care s-au desfăcut in timp, de la vibratii. Montat surube suplimentare, in total am 16 acum. Intre tabla cabinei si podeaua alkovenului, inainte de a strânge surubele, am bagat 600 ml de sikaflex 252 (un salam).
Lasat 48 de ore la întărit, si acum am mult dorita liniste:).
Am împărtășit informatiile de mai sus in eventualitatea in care mai sunt colegi care se lovesc de probleme similare.
Cosmin Man
Si partea cea mai bună : NU IMI MAI SCARTAIE ALKOVENUL. Solutia: desfăcut garda de plastic de la îmbinarea cabinei cu “casa”, verificat surubele care le tin legate - la mine mai erau 4 din 8, restul lipseau piulitele care s-au desfăcut in timp, de la vibratii. Montat surube suplimentare, in total am 16 acum. Intre tabla cabinei si podeaua alkovenului, inainte de a strânge surubele, am bagat 600 ml de sikaflex 252 (un salam).
Lasat 48 de ore la întărit, si acum am mult dorita liniste:).
Am împărtășit informatiile de mai sus in eventualitatea in care mai sunt colegi care se lovesc de probleme similare.
Cosmin Man
Xgoautorulote.ro