Astăzi este 30 Mar 2023, 09:00
Sfaturi ptr drumuri europene...
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Dan Iliescu
- Membru fondator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 01 Iun 1967
-
- Membru forum
@iliescu
Scuze, am vazut ca apare si Romania cu un nr de campinguri !
Eu ma refeream ca ptr a comanda acest ghid, trebuie sa selectezi tara de provenienta, unde nu figureaza Romania.
Anul asta este tarziu pentru mine, dar la anul sigur va fi comandat.
Am vazut ca are si un bonus-card. Tu l-ai luat cu tot cu acest card? Adica il gasesti in Germania la pachet cu DVD-ul ?
Scuze, am vazut ca apare si Romania cu un nr de campinguri !
Eu ma refeream ca ptr a comanda acest ghid, trebuie sa selectezi tara de provenienta, unde nu figureaza Romania.
Anul asta este tarziu pentru mine, dar la anul sigur va fi comandat.
Am vazut ca are si un bonus-card. Tu l-ai luat cu tot cu acest card? Adica il gasesti in Germania la pachet cu DVD-ul ?
- Dan Iliescu
- Membru fondator
NU. Este doar catalogul. Cam nefolositor dealtfel deoarece, in cele mai multe cazuri, lipseste adresa exacta a campingului...deci...nu poate fi folosita navigatia. Ai numai informatii legater de iesirile din autostrazi.
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro
iliescu4751
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro
iliescu4751
-
- Membru forum
- Dan Iliescu
- Membru fondator
- Gabi Tudor
- Membru forum
revin cu precizarea ca ghidul ACSI Eurocampings are date complete:adresa la nivel de numar,numai buna de bagat pe GPS,chiar si poze la unele campinguri,precum si cardul ACSI care ofera unele reduceri.tinand cont ca eu mi-am facut concediul anul asta si pana la anul in iunie nu mai pup iesire afara,pentru membrii clubului il pot imprumuta sau oferi copii de pe paginile ghidului (are 2 volume,fiecare tara impartita pe regiuni,etc )din pacate nu am gasit pe cel cu DVD.
Salut baieti!
in legatura cu viteza de deplasare cu rulota eu nu am avut niciodata probleme dar nici nu am sarit de suta , tactica este sa nu pari intimidat de prezenta politistilor care te ..."scaneaza " , isi fac datoria si cinste lor ...asa ar trebui sa faca si ai nostri , ar fi mai eficace decit pinda cu radarul la coltul strazii ; daca ai actele in regula nu au treaba cu tine , chiar o mica depasire a vitezei legale nu e mare brinza dar nu trebuie sfidati la ei acasa cum are obiceiul romanul sa faca , e o mare diferenta intre demnitatea lor si a politistului de la noi ; in caz ca ati calcat pe bec nu va raciti gura degeaba , va va spune ca aveti perfecta dreptate , greseala e omeneasca , dar veti primi cu zimbetul pe buze ....PROCESUL VERBAL
in legatura cu viteza de deplasare cu rulota eu nu am avut niciodata probleme dar nici nu am sarit de suta , tactica este sa nu pari intimidat de prezenta politistilor care te ..."scaneaza " , isi fac datoria si cinste lor ...asa ar trebui sa faca si ai nostri , ar fi mai eficace decit pinda cu radarul la coltul strazii ; daca ai actele in regula nu au treaba cu tine , chiar o mica depasire a vitezei legale nu e mare brinza dar nu trebuie sfidati la ei acasa cum are obiceiul romanul sa faca , e o mare diferenta intre demnitatea lor si a politistului de la noi ; in caz ca ati calcat pe bec nu va raciti gura degeaba , va va spune ca aveti perfecta dreptate , greseala e omeneasca , dar veti primi cu zimbetul pe buze ....PROCESUL VERBAL

Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
- George Marcu
- Membru forum
Daca pare tampita intrebarea imi pare rau.
Cand iesiti cu rulota afara trebuie carte verde si pentru ea?
Din cate am citit pe aici nici asigurare pe meleagurile nationale nu trebuie asa ca normal ar fi ca nici carte verde sa nu fie nevoie.
Oricum eu o sa-mi fac asigurare casco, nu stiu pretul dar mi-au cerut factura cu care am cumparat rulota, iar daca pretul asigurarii nu este mare o sa fac extindere pentru tarile europene.
Maine aflu pretul, daca imi face si extern si altele, din pacate nu prea au vrut sa auda de asigurare la rulota dar tipul care ne face asigurarile la firma, lucreaza cu mai multe comp. de asigurari si a promis ca gaseste el ceva. Sa vedem.
Cand iesiti cu rulota afara trebuie carte verde si pentru ea?
Din cate am citit pe aici nici asigurare pe meleagurile nationale nu trebuie asa ca normal ar fi ca nici carte verde sa nu fie nevoie.
Oricum eu o sa-mi fac asigurare casco, nu stiu pretul dar mi-au cerut factura cu care am cumparat rulota, iar daca pretul asigurarii nu este mare o sa fac extindere pentru tarile europene.
Maine aflu pretul, daca imi face si extern si altele, din pacate nu prea au vrut sa auda de asigurare la rulota dar tipul care ne face asigurarile la firma, lucreaza cu mai multe comp. de asigurari si a promis ca gaseste el ceva. Sa vedem.
- Gabi Tudor
- Membru forum
in aprilie,cand am inscris rulota,a trebuit sa o asigur,60 RON pe an si are inclusa si cartea verde.
ptr.campinguri recomand urmatorul site:http://users.pandora.be/leo.huybrechts/camp1.htm
ptr.campinguri recomand urmatorul site:http://users.pandora.be/leo.huybrechts/camp1.htm
- Gabi Tudor
- Membru forum
sau acesta:http://www.campingo.com/campsite.html
-
- Membru forum
- Lorant Istvan
- Membru forum
- Oras: Targu Mures
- Data nasterii: 09 Iul 1975