Astăzi este 16 Apr 2021, 23:58

Off-camping Ciocanesti , Dambovita

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Adrian Vatamaniuc

Off-camping Ciocanesti , Dambovita

Mesaj de Adrian Vatamaniuc » 06 Apr 2015, 23:07

Campare off-camping Ciocanesti (DB) este foarte usor de ajuns : Bucuresti, Chitila, Tartasesti, in Tartasesti dreapta dupa biserica (indicator Ciocanesti) , in centru Ciocanesti dreapta, inainte 300m , stanga pe prima ulita (punct de reper o troita alba ) , pe ulita tot inainte pana se iese dintre case aprox.150m
Este o locatie la marginea localitatii Ciocanesti , langa gardul ultimei case de pe una din ulitele satului ce duce la balta de pescuit , mai précis crescatoria de la Crevedia.
Din Ciocanesti pleaca Centura Cicloturistica a Bucurestiului . Nu departe de locul de campare este Km.0 al acestei centuri din care au fost amenajati primii 20km.
Pentru pescari sunt doua variante :
- De a pescui in crescatorie contra cost
- De a pescui intr-un canal adiacent , moka ; exista posibilitatea folosirii unei barci de fibra cu vasle si ponton pentru imbarcare numai pentru acest canal(exclus in crescatorie)
Se preteaza la iesirile din perioada de primavara sau de toamna pentru ca rulotele nu pot fi bagate la umbra deocamdata . Terenul nu este imprejmuit , dar este destul de generos , asa ca pot merge acolo chiar si 20 de rulote lejer.
Pentru ca este langa ultima curte din sat , se poate beneficia de apa si curent contra cost , si deasemenea se poate colecta gunoiul, asa ca nu mai este necesar sa il luati acasa ( ceea ce cateodata implica neplaceri, chiar majore). Curentul este in limita a 4000W , asa ca poate fi alimentat un numar restrains de rulote.
Banii stransi sunt directionati catre o asociatie din localitate .

Accesul este restrictionat , cu bariera, incuiata, asa ca cei interesati trebuie sa ma sune in cazul in care intentioneaza sa mearga acolo pentru facilitare acces.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Raspunde