Astăzi este 30 Mar 2023, 08:46

Revederea cu Marea

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Blocat
Cristian Steriopol
Membru forum

Revederea cu Marea

Mesaj de Cristian Steriopol » 13 Iun 2007, 21:24

De sambata 16 iunie avem revederea anuala cu Marea!
Timp de doua saptamani suntem in campingul Popas 3(Sabin tur ) intre Mamaia si Navodari.
Concedii excelente tuturor!
Zile bune!

Cristian Steriopol
Membru forum

Mesaj de Cristian Steriopol » 14 Iun 2007, 19:19

Camping Popas 3 sabin tur nu mai exista.Am sunat azi si am aflat ca s-a desfiintat.Din pacate...
Sa auzim numai de bine!
Zile bune!

CSIZEK TIBERIU

Mesaj de CSIZEK TIBERIU » 15 Iun 2007, 00:47

de ce sa nu incercam la corbu ;eu vreau sa ajung miercuri 20 06;
as dori niste sfaturi daca se poate

Cristian Steriopol
Membru forum

Mesaj de Cristian Steriopol » 15 Iun 2007, 10:52

Buna ziua ,domnule Tiberiu.
Cunoasteti zona Corbu... folosesc punctele deoarece acum scriu de la un laptop necunoscut si nu gasesc semnul intrebarii.
Exista posibilitatea de a campa relativ civilizat... gasim curent electric...
Eu ma gandesc sa aleg intre camping s sau camping pescaresc.Vom hotari la fata locului.Din ce imi amintesc la camp S nu sunt copaci ,deci nu gasim umbra.La camp pescaresc este.
Acum altceva.Am vazut ca tractati cu dacia o rulota de 890 kg.Si eu am o dacia si vrem sa cumparam si o rulota.Dacia mea are in talon masa maxima remorcabila 800 kg.Este posibil din punct de vedere legal si tehnic sa remorchezi o rulota a carei masa max autorizata este mai mare decat masa max remorcabila din talonul auto tragator...
Multumesc.
Zile bune!

Cristian Steriopol
Membru forum

Mesaj de Cristian Steriopol » 15 Iun 2007, 11:12

Am dat o cautare pt Corbu si nu ma prea incanta.Locuri frumoase dar nimic amenajat ,aglomeratie de manelisti in week end care polueaza si fonic si prin gunoiul pe care il lasa in urma.
Si alte riscuri... Nu e pentru noi .Familie cu trei copii.

CSIZEK TIBERIU

Mesaj de CSIZEK TIBERIU » 15 Iun 2007, 13:16

am sa va raspund pe rand ;
se poate remorca cu dacia o remorca mai mare ca masa decat ce scrie in talon astfel:in primul rand masa maxima a remorcii sa nu fie mai mare decat masa proprie a auto tractor si impreuna sa nu depaseasca masa maxima in tandem ,adica la dacie scrie pe placuta la motor 2160kg
asta inseamna sa nu incarcati dacia la maxim
asta inseamna in cazul meu3 adulti +bagaj=300 kg
2160-940-890=330kg
adoua problema : la corbu nu am fost niciodata speram sa merg cu cineva care stie;dar am inteles ca nu avem apa pentru alimentare la rulota ceea ce este grav ;curent se mai gasea de la generator ,invertor,accu
una peste alta hai sa stabilim unde mergem ,eu miercuri 20 .06 la prima ora sant la mare
ps .merg noaptea

CSIZEK TIBERIU

Mesaj de CSIZEK TIBERIU » 15 Iun 2007, 13:22

familie cu trei copii santem si noi ,cunosc foarte bine toate camp .din MAMAIA pana la NAVODARI ,am fost in toate va astept cu o sugestie
PACAT CA NU MAI E SABIN TOUR era preferatul nostru

Cristian Steriopol
Membru forum

Mesaj de Cristian Steriopol » 15 Iun 2007, 20:18

Va multumesc pentru explicatii.
Noi plecam la noapte si sunt 99 la suta ca vom campa in camp S desi am auzit ca nu gasim umbra.
Am sunat si am aflat tariful in camp S:10 lei de persoana inclusiv copiii scolari,10 lei curentul electric si 8 lei pentru masina ,toate pentru o zi de sedere.
Si noi regretam disparitia camp Sabin tur ! Acum este istorie...
Deci, in camp S ! Daca veniti si dvs , sper sa ne cunoastem . Noi suntem cu un microbuz VW LT 35 alb de DB.
Zile bune !

Blocat