Astăzi este 05 Dec 2021, 07:28

Solicitare pret tractare in Romania

topicuri de informare

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Avatar utilizator
Lupu Ciprian
Membru CD
Mesaje: 6544
Membru din: 20 Oct 2010, 17:29
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979
Localitate: Bucuresti
Contact:

Solicitare pret tractare in Romania

Mesaj de Lupu Ciprian » 07 Ian 2015, 15:45

Doresc sa supun Adunarii Generale o propunere pt. sedinta AG din iunie 2015 a Asociatiei ClubRV prin care sa facem contract cu o firma de depanare / tractare .

Aceasta societate , in caz ca avem un membru asociat( cotizant ) din ClubRv , care a fost implicat intr-un accident rutier , sa mearga sa tracteze rulota sau masina dupa caz ( chiar si ambele ) daca e nevoie ... pana la domiciliul sau service-ul auto... sau unde doreste colegul nostru rulotist .

Nu conteaza de unde este aceasta firma pot fi si 2-3 din 2-3 locuri din Romania si o alegem pe cea care este mai aproape de "locul de ridicare "... important este sa stim un tarif per km si sa stim ca ni se poate emite factura pt aceasta cheltuiala de urgenta a asociatiei prin care ne ajutam colegul.... acesta este si motivul pt care propunerea se afla intr-o zona vizibila si membrilor forum, nu doar in zona membrilor asociati ClubRV.

Daca aveti cunostinte sau oferte va rog postati-le sau puneti-ne in legatura cu o astfel de societate cu care am putea lucra .
Sub forma unui vot ce va exsista in zona " membrii asociati " o sa vedem daca trece sau nu acest proiect de cheltuiala din buget si care va fi cuantumul maxim pe care il acceptam ca despagubire/cheltuiala , adica suma pe care ne putem lua responsabilitatea ca o platim .... asta ca sa nu avem surprize...

In acest fel pe viitor , colegii asociati , in cotizatie vor avea inclus si acest serviciu in caz de... " doamne fereste " .
NU doresc nimanui sa beneficieze de asa ceva , dar e bine sa fim acoperiti si sa ne luam masuri din timp daca tot avem un club organizat !
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Raspunde