Astăzi este 21 Mar 2023, 12:48
Lacul Vidra- Obirsia Lotrului- Paring
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Bogdan Rusu
- Membru forum
Joi seara am plecat spre Obarsia Lotrului. Am ajuns acolo pe la 2 noaptea si a inceput sa ploua. Vremea nu a fost stralucita dar ne-am distrat excelent. Duminica dimineata termometrul arata 2,5 grade. La plecare din Bucuresti am mers pe treseul Bucuresti-Pitesti-Rm. Valcea-Voineasa-Obarsia Lotrului - drumul este bun. La intoarcere am mers prin Petrosani-Tg. Jiu-Rm. Valcea-Bucuresti. Portiunea de drum dintre Obarsia Lotrului si Petrosani este proasta cu multe gropi si se circula foarte incet.
Am avut si o experienta mai putin placuta cand am plecat deoarece trebuia sa urc o panta destul de abrupta si am ramas exact aproape de final cu masina in panta deoarece nu mai vroia sa mai urce. Am dat inapoi masina cu rulota in spate - o placere sa mergi cu spatele - si a doua oara am reusit pentru ca am dezactivat ESP-ul de la masina (invatare de minte).
Un gust amar mi-a lasat gunoiul care exista peste tot bineinteles tot de la turisti.
A fost prima mea iesire cu rulota si ma declar foarte multumit. Abia astept sa plec din nou.
Am avut si o experienta mai putin placuta cand am plecat deoarece trebuia sa urc o panta destul de abrupta si am ramas exact aproape de final cu masina in panta deoarece nu mai vroia sa mai urce. Am dat inapoi masina cu rulota in spate - o placere sa mergi cu spatele - si a doua oara am reusit pentru ca am dezactivat ESP-ul de la masina (invatare de minte).
Un gust amar mi-a lasat gunoiul care exista peste tot bineinteles tot de la turisti.
A fost prima mea iesire cu rulota si ma declar foarte multumit. Abia astept sa plec din nou.
- Atașamente
-
- P1000389.JPG (56.89 KiB) Vizualizat de 3299 ori
-
- P1000379.JPG (56.01 KiB) Vizualizat de 3303 ori
-
- P1000395.JPG (62.46 KiB) Vizualizat de 3309 ori
-
- P1000360.JPG (69.13 KiB) Vizualizat de 3326 ori
-
- P1000357.JPG (75.97 KiB) Vizualizat de 3340 ori
-
- P1000353.JPG (55.67 KiB) Vizualizat de 3341 ori
-
- P1000322.JPG (54.97 KiB) Vizualizat de 3354 ori
-
- P1000319.JPG (58.58 KiB) Vizualizat de 3363 ori
-
- P1000305.JPG (42.89 KiB) Vizualizat de 3361 ori
Ultima oară modificat 01 Sep 2008, 11:19 de către Bogdan Rusu, modificat de 2 ori în total.
- Sandu Toma
- Membru forum
- Fabian Karoly
- Membru forum
Bravo, la cat mai multe drumuri. Pacat de poze ca-s asa de mici , vezi poate reusesti sa le postezi cu o rezolutie mai mare.De putut se poate sigur doar trebuie sa reduci marimea lor cu o compresie maxima data de un soft si atunci poti sa pastrezi rezolutia la maxim cat accepta forumul, parca 800x800. Succes.
Nissan Terrano 2,7 TDI + T.E.C. Weltbummler TT2
- cornel_florea
- Membru forum
Re: Lacul Vidra- Obirsia Lotrului- Paring
Obarsia Lotrului iulie-2009
Din pacate nu mai e un loc asa bun de campare intrucat se lucreaza intens la drumul spre Ranca si spre Sebes si se defriseaza masiv in zona, iar lacul Vidra este secat.

Hotelul din statiunea Vidra (****)
:lol:

Din pacate nu mai e un loc asa bun de campare intrucat se lucreaza intens la drumul spre Ranca si spre Sebes si se defriseaza masiv in zona, iar lacul Vidra este secat.

Hotelul din statiunea Vidra (****)
:lol:

Florea Cornel
Daca nu putem sa fim buni,sa incercam sa fim macar politicosi.(N.Steinhart)
Dacia Logan 1,6 mcv gpl + Lunar Mercury 420
0741054646
florea_cornel_1955@yahoo.com
Daca nu putem sa fim buni,sa incercam sa fim macar politicosi.(N.Steinhart)
Dacia Logan 1,6 mcv gpl + Lunar Mercury 420
0741054646
florea_cornel_1955@yahoo.com