Astăzi este 08 Feb 2023, 02:23

Publicitate pe ClubRV-RO

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Avatar utilizator
Lupu Ciprian
Membru CD
Mesaje: 6701
Membru din: 20 Oct 2010, 17:29
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979
Localitate: Bucuresti
Contact:

Publicitate pe ClubRV-RO

Mesaj de Lupu Ciprian » 10 Dec 2014, 11:54

Prin prezentul topic doresc sa anunt potentialii interesati faptul ca in forumul nostru in anul 2015 va exista un "ad rotator " care va afisa permanent o reclama ( un banner ) care se schimba periodic la 1-2 min.

Tot prin acest topic va anunt ca nu se pot posta anunturi / oferte de catre societati comerciale decat in baza unui contract/acord cu Asociatia ClubRV, acest lucru exista deja expus in cadrul regulamentului forumului .

Persoanele juridice care doresc un spatiu/ baner in cadrul forumului pot contacta un membru CD sau pot scrie pe adresa clubului contact.clubrv@gmail.com sau club@clubrv.ro

Persoanele juridice care NU DORESC un banner , dar doresc sa expuna in forum ( la anunturi ) in anul 2015 produse noi - oferte cu accesorii , rulote etc , de asemenea trebuie sa aiba acordul scris al Asociatiei ClubRV-RO in baza unui parteneriat bazat pe sponsorizare , discount pt. membrii asociati s.a.m.d.

Firma Arizona Motors care ne-a oferit uleiuri si accesorii in valoare de 100 euro la Laguna Albastra este una din societatile comerciale ce vor aparea in cadrul forumului intr-o astfel de reclama .

Nu se urmareste neaparat obtinerea de sume de bani cat obtinerea de sponsorizare pt organizare intalniri , adica premii pt. participanti ce vor fi oferite NUMAI MEMBRILOR ASOCIATI CLUBRV-RO !

Daca sunteti interesati va rugam contactati-ne !
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Raspunde