salut Migule
am o harta cu serviceurile pe Europa , cel mai aproape e la Wiena - il voi cauta cu prima ocazie; ele sint foarte bune calitativ nu cred ca e o problema majora , dar nu prea stiu cum functioneaza dar simbata ...ma apuc de treaba si o demontez
scrie-mi pe privat ce rulota te intereseaza si poate facem un ...troc
vis-a-vis de calitatea rulotelor ABI ai dreptate ! a mea are calorifer in podea la usa de intrare sa "spele" usa intr-un curent de aer cald pe timp de iarna
cind am cumparat-o m-a impresinat calitatea finisajelor si interiorul pe lemn natur , acasa cind am saltat banchetele si am vazut "dotarile" m-am bucurat nespus :-boiler original care are circuit de apa calda direct din
centrala
- calorifere de cca.1m fiecare de jur imprejur , inclusiv in
baie
- sub banchete am gasit un radio -cd cu tv <alb-negru ce
e drept dar e moca>
- vesela nu o mai pun la socoteala tot ca la parpa de inox
cu tigai , cu filtru de cafea ,
- cantar pt verificarea greutatii bpe cirlig
- 2 corturi : veranda si normal
- si multe altele pe care nu mi le mai amintesc
-aceasta rulota venise in parc tocmai cind plecam cu Parpa de acolo , ne-am urcat in ea dar nu m-am uitat prea atent si nu mi-as fi inchipuit ca o voi achizitiona ulterior<cred ca mai tii minte Parpa>; la al doileaq drum ma astepta cumintica in parc si am privit-o cu alti ochi-sper sa va placa si voua cind voi posta pozele
- PRIMUS nu e englezeasca am gasit eu niste pagini dintr-o revista mai veche prin rulota si povesteste despre ele de la aparitie - este suedeza