Astăzi este 01 Feb 2023, 07:26

Rally-ul F.I.C.C. din 2015 (al 82-lea) in Croatia

topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Avatar utilizator
Cosmin Prund
Membru forum
Mesaje: 765
Membru din: 17 Aug 2012, 10:56
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980
Localitate: Sibiu

Rally-ul F.I.C.C. din 2015 (al 82-lea) in Croatia

Mesaj de Cosmin Prund » 10 Iun 2014, 13:31

F.I.C.C. ne anunta printr-un buletin informativ ca urmatorul Rally F.I.C.C. va avea loc in Croatia, pe insula PAG/NOVALJA, si se va desfasura in perioada 27 iunie - 5 iulie 2015.
Raliul va fi organizat in camping-ul de 4 stele "Strasko", camping declarat de "Deutscher Camping Club" drept cel mai bun camping de pe coasta Adriaticii. Exista 2 posibilitati de a ajunge pe insula, cu ferry sau pe pod. Campingul se intinde pe o suprafata de 57 hectare, are 1500 parcele pentru campare, 900 dintre aceste parcele cu suprafete de peste 140 metri patrati. Toate parcelele beneficiaza de conxiuni pentru apa, electricitate, cablu TV si internet. 200 de rulote sunt disponibile pentru a fi inchiriate si exista 13 blocuri sanitare cu masini de spalat si uscatoare de rufe. Copiii sunt bineveniti si exista activitati organizate pentru toate grupele de varsta. Cel mai apropiat oras este "Novalja" si din exista un autobuz care circula regulat intre camping si oras. Campingul este o oaza verde si are propria plaja de 2 km lungime. O pagina web dedicata va fi disponibila in timp util.
Nota 1: Acesta este raliul F.I.C.C, a nu se confunda cu raliul "Adria" care are loc in fiecare an in Croatia in diverse camping-uri. Acest raliul este cel mai important raliu pe care-l organizeaza FICC intr-un an, este echivalentul Intalnirii Nationale a ClubRV. Cu ocazia acestui raliul se va organiza cel mai probabil AG-ul FICC.

Nota 2: Rusaliile in 2015 vor fi Duminica 31 Mai. Raliul F.I.C.C. nu se va suprapune cu Intalnirea Nationala a ClubRV, motiv pentru care speram sa avem o participare semnificativa din partea ClubRV, cu atat mai mult cu cat Croatia este una dintre destinatiile favorite a romanilor si copiii vor fi deja in vacanta!
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com

Raspunde