Astăzi este 30 Mar 2023, 07:14
Invitatie la Lepsa
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Sandu Toma
- Membru forum
- Sandu Toma
- Membru forum
- Costin Tabra
- Membru forum
- Oras: București
- Data nasterii: 12 Iul 1970
In a 2-a jumatate a lunii AUgust si noi cautam un loc racoros, asa ca poate ni se lipesc drumurile. Pe noi ne-ar tenta Lacul Sf. Ana.
@Samson: Aveti idee stimate domn, cati kilometri sunt din Bucuresti pana la aceasta Lepsa? Din ce mi-am dat seama este undeva la stanga de la Focsani...
Oricum, dupa pozele vazute merita efortul de a ajunge pana acolo, chiar si pe un drum mai putin bun.
Sa ne vedem cat mai des si cati mai multi
@Samson: Aveti idee stimate domn, cati kilometri sunt din Bucuresti pana la aceasta Lepsa? Din ce mi-am dat seama este undeva la stanga de la Focsani...

Oricum, dupa pozele vazute merita efortul de a ajunge pana acolo, chiar si pe un drum mai putin bun.
Sa ne vedem cat mai des si cati mai multi
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
- Sandu Toma
- Membru forum
Atat la clasa cort cat si la cea rulota veti gasi conditii bune atat la Lepsa (250 Km de Bucuresti cu drum bun) cat si la Sf.Ana (270 Km de Bucuresti din care ultimii 7 sunt mai putin buni dar merita.
Pentru Sf.Ana puteti vedea pozele postate de mine, si sincer va spun sunt putine locuri in care gasesti munte, liniste, apa curata si calda,plaja si peisaje frumoase, toate la un loc.
Singurul neajuns la Sf. Ana este ca putul cu apa potabila este la 500m de camping.
Daca mai vreti amanunte va stau la dispozitie.
Pentru Sf.Ana puteti vedea pozele postate de mine, si sincer va spun sunt putine locuri in care gasesti munte, liniste, apa curata si calda,plaja si peisaje frumoase, toate la un loc.
Singurul neajuns la Sf. Ana este ca putul cu apa potabila este la 500m de camping.
Daca mai vreti amanunte va stau la dispozitie.
Orice problema are o rezolvare practica
- Costin Tabra
- Membru forum
Multumesc foarte mult pentru informatii.
La Lepsa nu se poate face baie? Am inteles ca si acolo este un lac, un rau...
Exact acele poze de la Sf. Ana ne-au determinat sa luam in calcul un posibil concediu in August acolo...
La Lepsa nu se poate face baie? Am inteles ca si acolo este un lac, un rau...
Exact acele poze de la Sf. Ana ne-au determinat sa luam in calcul un posibil concediu in August acolo...
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
- Sandu Toma
- Membru forum
Depinde cat de pregatiti sunteti sa faceti baie intr-un râu de munte (atat Putna cat si Soveja si Tisita sunt destul de rapide in zona deci apa este rece). Se poate insa pescui (bracona) in zona, si chiar se prinde (micut).
Acumularea de la Gresu este destul de departe de Valea Soveja pe care am campat noi si sincer nu stiu daca se poate face baie. Ce-i drept se poate campa si lânga acumularea de la Gresu cam la 200m de sat.
La Sf Ana lacul este cam la 1 km de camping, aceasta fiind limita de protectie a lacului.
Se poate coborâ cu masina pâna la 50m de lac dar costa cam mult si este pacat de frumusetea drumului sa nu-l faci pe jos (mai o floricica, mai o mura sau o zmeura ).
Samson
Acumularea de la Gresu este destul de departe de Valea Soveja pe care am campat noi si sincer nu stiu daca se poate face baie. Ce-i drept se poate campa si lânga acumularea de la Gresu cam la 200m de sat.
La Sf Ana lacul este cam la 1 km de camping, aceasta fiind limita de protectie a lacului.
Se poate coborâ cu masina pâna la 50m de lac dar costa cam mult si este pacat de frumusetea drumului sa nu-l faci pe jos (mai o floricica, mai o mura sau o zmeura ).
Samson
- Costin Tabra
- Membru forum
Spre deosebire de alti forumisti, nu suntem pescari
. Chiar daca am fi, nu ne indeletnicim cu braconajul.
Cat priveste baia, este evident ca preferam un loc cumva sigur, cum ar fi Lacul Sf. Ana. Iar despre mersul cu masina nici nu poate fi vorba, caci ma duc la Sf. Ana ca sa mai ies in natura, nu ca sa ma plimb in continuare cu masina

Cat priveste baia, este evident ca preferam un loc cumva sigur, cum ar fi Lacul Sf. Ana. Iar despre mersul cu masina nici nu poate fi vorba, caci ma duc la Sf. Ana ca sa mai ies in natura, nu ca sa ma plimb in continuare cu masina

Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
- Sandu Toma
- Membru forum
- Sandu Toma
- Membru forum
- Sandu Toma
- Membru forum
- Costin Tabra
- Membru forum
Poze foarte imbietoare, pe vremea asta
:D:D
In functie de programul de concediu si de resursele financiare
, voi posta perioada si locul in care ne vom gasi cu cea mai mare probabilitate. Ne-ar face placere sa ne intalnim si cu alti forumisti in drumurile noastre.

In functie de programul de concediu si de resursele financiare

Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
- Sandu Toma
- Membru forum
Cand vorbeam de braconaj ma refeream la cel nevinovat cand inveti rama sa innoate si nu ai permis pentru apele respective.
Oricum tot ceea ce au prins prietenii mei a fost eliberat imediat.
Nici eu nu sunt pescar dar pastrav tot am mancat la Lepsa.
Acolo este una din cele mai mari pastravarii din tara si la pret de METRO se poate cumpara pastrav viu.
Samson
Oricum tot ceea ce au prins prietenii mei a fost eliberat imediat.
Nici eu nu sunt pescar dar pastrav tot am mancat la Lepsa.
Acolo este una din cele mai mari pastravarii din tara si la pret de METRO se poate cumpara pastrav viu.
Samson