Astăzi este 31 Mar 2023, 17:53

Reclame sau antireclame & reclamatii / DREPT LA REPLICA

Daca v-a impresionat un produs sau serviciu pe care il recomandati colegilor...

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Raspunde
Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Reclame sau antireclame & reclamatii / DREPT LA REPLICA

Mesaj de Lupu Ciprian » 13 Dec 2013, 22:03

Cei care se simt lezati de anumite afirmatii facute de colegi in acest topic ( subiect )
" Antireclame / reclamatii "
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=11&t=7138

si simt nevoia sa faca lamuriri sau sa dea un raspuns ( drept la replica )

vor putea raspunde NUMAI aici , in acest topic "dedicat" pe care l-am creat special pt. asa ceva .
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Ninel Gavanescu
Membru forum
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Re: Reclame sau antireclame & reclamatii / DREPT LA REPLICA

Mesaj de Ninel Gavanescu » 10 Ian 2014, 08:35

Re: Reclame sau antireclame / reclamatii !
{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }13 Mesajde Cristian Irimescu » 24 Dec 2013 20:10

daniel_cojocar scrie:
Salutare.

Am uitat sa precizez: un coleg, priceput la electronica. mi-a masurat prin vent si pe la telecomanda si mi-a spus: Asta-i defect (n.r. un tranzistor BD 675).
Dau fuga acolo, si iau... 3 buc +1 aspirator de cositor. Cheltuiala: 0,9 Ron X 3 buc = 2,7 Ron + 6,5 Ron(aspiratoru') = 10 RON. Dau fuga acasa, schimb tranzistorul in 10 min si... GATA! Seara ajung la rulota, leg cele 4 fire si.... FUNCTIONEAZA!
Multumesc pentru ajutor si seriozitate!

Pai, daca stiai despre ce-i vorba ( prietenul masuroator nu e si reparator?? ) si se pare ca te si pricepi la reparatie, dupa cum singur arati!!!.... ce nevoie aveai de ajutor?? Ori e vorba de "saorma cu de toate" ori esti rau sfatuit !!
PS. Sandu e prietenul meu!!! Tu nici macar nu-l cunosti!!
Ps2 Fiecare are furnizorii lui.. Ai nostri nu au "piesa"..http://www.conexelectronic.ro/search.php?word=bd+675

Sarbatori fericite tuturor..
Cristian Irimescu
membru forum

{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }14 Mesajde Gabi Serban » 24 Dec 2013 20:43
Dar gasea BD679 care e echivalent cu bd675 http://www.conexelectronic.ro/produs.php?id=46036 si rezolva omu!

: Reclame sau antireclame / reclamatii !
{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }15 Mesajde Bratulescu Ionut » 24 Dec 2013 22:03
Cristian Irimescu scrie:
PS. Sandu e prietenul meu!!!

Si al meu !....
La cati a reparat Sandu sobele...asta nu se pune :roll:
In vietile noastre de zi cu zi, apare cate o data, un moment cand nimic nu se leaga....probabil ca Sandu a fost intr-un moment dintre acestea...
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Bratulescu Ionut
membru forum

{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }16 Mesajde Rusu Mihail » 24 Dec 2013 22:10

Propun sa facem o pauza pina dupa sarbatori, de aceea nu am scris si nici nu intervin, e totusi Craciunul...
In Ianuarie, cind vom sta la gura sobei, se poate continua, fara "apropouri si off topic". Sarbatori Fericite !
Familia Rusu - Ploiesti - Hymercamp 55 - 0722.634.800 Mail: familiarusu@clicknet.ro
Rusu Mihail
Moderator

{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }18 Mesajde daniel_cojocar » 07 Ian 2014 21:54

Cristian Irimescu scrie:
Pai, daca stiai despre ce-i vorba ( prietenul masuroator nu e si reparator?? ) si se pare ca te si pricepi la reparatie, dupa cum singur arati!!!.... ce nevoie aveai de ajutor?? Ori e vorba de "saorma cu de toate" ori esti rau sfatuit :D !!
PS. Sandu e prietenul meu!!! Tu nici macar nu-l cunosti!! :roll:
Ps2 Fiecare are furnizorii lui.. Ai nostri nu au "piesa"..http://www.conexelectronic.ro/search.php?word=bd+675
Sarbatori fericite tuturor..

La Multi Ani!
Prietenul masurator (rulotist si electronist) este la o distanta apreciabila de mine iar cand m-am intalnit cu el si mi-a facut masuratoarea nu aveam cu ce rezolva problema. Dupa aceea nu ne-am mai intalnit!
Nu ma dau deoparte cand vine vorba de munca si nici nu consider ca am doua maini stangi. Tinand cont ca am fost nevoit sa am reparata chestia pana cand plecam... Am incercat, mi-a reusit si am rezolvat problema! S-o fi numind Saorma cu de toate... da' nu pentru mine. Cat despre rau sfatuit... nu prea inteleg in ce context a fost facuta aceasta afirmatie!
O fi Dl Sandu e prietenul tau iar intamplarea mea o fi fost un moment in care nimic nu se leaga (dupa cum spune si Ionut).
Cred ca esti deacord cu mine ca exista posibilitate unui apel telefonic in care sa-mi spuna ca nu poate sa ma rezolve in aceasta perioada si ramane pe alta data. Cred ca era cu totul altceva!
Dar asta e intamplarea mea care a durat 2 saptamani. Daca nu este adevarat ce am spus eu sau ce mi s-a intamlat mie atunci, imi cer scuze public fata de toata lumea pe care am jignit-o. Daca nu, atunci aveti topicul de "drept la replica"viewtopic.php?f=11&t=7141, creat special pentru a raspunde celor care posteaza aici, in care ma puteti critica si intoarce pe toate fetele
Dacia Duster 4x4 1.5 Dci 110 C.P.
Buerstner 1994
VDF: 0722622445
daniel_cojocar
membru forum

{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }19 Mesajde Cristian Irimescu » 09 Ian 2014 18:36

Ciprian, nu ultimul mesaj era postat gresit... Acum vad ca este un topic drept la replica, in cazul asta ai mai multe postari de mutat!!! Sau eu nu inteleg!!
Cristian Irimescu
membru forum

{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }20 Mesajde Lupu Ciprian » 09 Ian 2014 20:12

@Cristian , nu am umblat nu am moderat eu nimic... o sa modifice moderatorii ...
Autorulota Burstner pe Fiat Ducato 2,5 D
Lupu Ciprian & Irina , tel. 0722227048 mail: lupucipriann@yahoo.com
oferim 10 % discount pt. membrii CLUBRV la sala FITNESS & BODYBUILDING Bucuresti http://www.dumsilgym.ro
Lupu Ciprian
Site Admin
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero

Raspunde