Astăzi este 30 Mar 2023, 13:47
Bun gasit ! tuturor membrilor
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Am luat acum 6ani prima rulota si am inceput sa colind "campiile patriei", si nu numai, impreuna cu sotia mea Nutzi si cu fii-mea Diana.
"Virusul" l-am luat din aer si nu pot invinovati pe cineva anume cu state mai vechi in bransa, ca fiind "capul rautatilor".
Am schimbat un Knaus pe un LMC 545 , iar la masini m-am oprit la un Sorento EX din 2007 , motor 2.5CRDI
M-am inscris pe acest forum din curiozitatea de a vedea care sunt locatiie vizitate de membrii sai si sa fac o comparative cu ceea ce am atins eu pana acum . Schimbul de experienta nu a omorat pe nimeni, poate a adus un plus de informare ( sau informatii)
Pentru ca nu vreau sa deranjez pe nimeni voi fi in postura de ascutator sau"peluzist" cum spun unii , si nu voi posta decat strictul necesar din punctual meu de vedere.
Va doresc distractie maxima oriunde va aflati ! :D
"Virusul" l-am luat din aer si nu pot invinovati pe cineva anume cu state mai vechi in bransa, ca fiind "capul rautatilor".
Am schimbat un Knaus pe un LMC 545 , iar la masini m-am oprit la un Sorento EX din 2007 , motor 2.5CRDI
M-am inscris pe acest forum din curiozitatea de a vedea care sunt locatiie vizitate de membrii sai si sa fac o comparative cu ceea ce am atins eu pana acum . Schimbul de experienta nu a omorat pe nimeni, poate a adus un plus de informare ( sau informatii)
Pentru ca nu vreau sa deranjez pe nimeni voi fi in postura de ascutator sau"peluzist" cum spun unii , si nu voi posta decat strictul necesar din punctual meu de vedere.
Va doresc distractie maxima oriunde va aflati ! :D
Re: Bun gasit ! tuturor membrilor
Bine ai venit printre noi. Fiind rulotist de atata timp nu cred ca ar fi bine sa stai in espectativa. Cred ca si noi am avea multe de invatat de la tine deci iti asteptam postarile.
- ionutcostache
- Membru forum
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 01 Ian 1970
Bun revenit!
..............Expedition Camper 4x4 Sprinter 508 (under construction)..................
Dacă libertatea cuvântului chiar înseamnă ceva, ea este dreptul de a le spune oamenilor ceea ce nu vor să audă.
Dacă libertatea cuvântului chiar înseamnă ceva, ea este dreptul de a le spune oamenilor ceea ce nu vor să audă.
Multumesc pentru primire. :D
Bafta tuturor in continuare ! :wink:
Bafta tuturor in continuare ! :wink:
- lungu marian
- Membru forum
- Oras: rosiorii de vede
- Data nasterii: 06 Aug 1952
Bun venit printre noi si cat mai multe iesiri si vant din spate,cred ca asteptam cu totii sa vina PRIMAVARA.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
- Rusu Mihail
- Moderator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 22 Iun 1956
6 ani de "colindat" cimpiile patriei, nu-i chiar putin, asa ca, dati drumul toata iarna a citi pe unde colindam si implicati-va, nu stati "pe dreapta" :) Bine ati venit in ClubRv !
.
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Multumesc de invitatie Mihai. Voi fi alaturi de voi atata vreme cat timpul si programul imi va permite.
Implicarea mea va fi strict legata de noi locatii (camping sau off-camping) , si de servicii ( consiliere in probleme de asigurari , mai ales in domeniul auto , servicii de intretinere a rulotei ).
In rest o sa-i las pe altii sa dea sfaturi si sa fie in centrul atentiei.
Toate cele bune tie , Mariei , cat si tuturor membrilor clubului.
Implicarea mea va fi strict legata de noi locatii (camping sau off-camping) , si de servicii ( consiliere in probleme de asigurari , mai ales in domeniul auto , servicii de intretinere a rulotei ).
In rest o sa-i las pe altii sa dea sfaturi si sa fie in centrul atentiei.
Toate cele bune tie , Mariei , cat si tuturor membrilor clubului.