AM O VESTE BUNA ! :)
Am identificat un nou partener care totodata ne va fi si sponsor la cele 2 concursuri pe care am de gand sa le organizez in 2014 de la Pasarea Lac si respectiv de la Scornicesti .
Este vorba despre Hagiescu Sorin , membru asociat ClubRV-RO , care este importator / dealer / distribuitor de lubrifianti , uleiuri filtre , anvelope , accesprii auto si piese ...
Mai multe detalii pe http://www.arizonamotors.ro
Le-am facut propunerea sa faca si concurs( tragere la sorti ) cu like & share pe aceasta pagina de facebook
https://www.facebook.com/arizonamotors.ro?fref=ts
unde unul din cititorii forumului care au dat like & share ( distribuire ) paginii sa primeasca un schimb de ulei gratuit pt masina sa !... si Sorin H. a acceptat.. urmeaza ca sa se ocupe persoana ce administreaza pagina de faceb. si site-ul de treaba asta ...
Am scris la inceputul postarii un nou partener pt ca voi semna pt. Club RV un contract cu Arizona prin care se va putea beneficia in baza cardului FICC - CLUB RV RO de reduceri intre 5- 20 % in functie de produsele de pe site , aflate sau nu in promotie.... cele aflate deja in promotie neputand beneficia de reducere prea mare .
Vom primi la ambele concursuri si la intalnirea nationala diverse produse de la Arizona pt. a le oferi ca premii participantilor la concursuri acestea constand in uleiuri / lubrifianti auto , parasolare , odorizante auto , etc.
In afara de aceste produse vom mai avea pt. concursuri PREMII CUM AR FI : saci menajeri de la Liviu Trasca sau diverse materiale promo inscriptionate CLUBRV-RO stegulete , mini-autocolante ...etc .
Colegii care doresc sa ma ajute in orice fel cu acest proiect ma gasesc pe tel , mail , mesagerie .
Va multumesc !
P.S. Sponsorii vor fi prezenti si la intalniri /concursuri !
Astăzi este 31 Mar 2023, 18:33
Sponsori pt. concursurile de pescuit din 2014
Moderator: Moderatori
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Sponsori pt. concursurile de pescuit din 2014
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian & Irina
- Bratulescu Ionut
- Membru forum
Re: Sponsori pt. concursurile de pescuit din 2014
Si taxa de participare la aceste concursuri de pescuit, cam la ce suma se va ridica ?
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Re: Sponsori pt. concursurile de pescuit din 2014
In ambele cazuri ( balti ) se va achita in fiecare zi ( sambata + duminica )taxa normala a baltii respective , catre cei ce detin locatia ( sau o au in gestiune ) iar pt membrii asociati CLUB RV va fi GRATUIT pescuitul sau se va achita ceva simbolic .
Locurile vor fi limitate in functie de conditiile pe care le impun cei cu balta / baltile ... sunt inca in discutii cu ei ...
Copiii nu vor plati nimic, ( vreau sa fac si pt ei " miniconcurs " ) .
Incerc sa le ofer promovare pe forum pt. ca taxa sa se apropie de zero ! :) pt. MEMBRII asociati CLUBRV-RO , mai ales pt cei care pescuiesc in sitem C & release ( pestele prins se elibereaza ) .
Am sa expun totul pe forum dupa ce stabilesc conditiile cu dl Trasca pt Scornicesti , respectiv dl. Cizmaru pt Pasarea Lac - Pustnicu.
Locurile vor fi limitate in functie de conditiile pe care le impun cei cu balta / baltile ... sunt inca in discutii cu ei ...
Copiii nu vor plati nimic, ( vreau sa fac si pt ei " miniconcurs " ) .
Incerc sa le ofer promovare pe forum pt. ca taxa sa se apropie de zero ! :) pt. MEMBRII asociati CLUBRV-RO , mai ales pt cei care pescuiesc in sitem C & release ( pestele prins se elibereaza ) .
Am sa expun totul pe forum dupa ce stabilesc conditiile cu dl Trasca pt Scornicesti , respectiv dl. Cizmaru pt Pasarea Lac - Pustnicu.
Autorulota Ford
Lupu Ciprian & Irina
Lupu Ciprian & Irina