Astăzi este 30 Mar 2023, 15:14
Iesire weekend 20-22 sept - Cheia Casa Valaha
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
- Dragomir Gabriel
- Membru asociat
- Oras: Ploiesti- Prahova
- Data nasterii: 08 Oct 1968
Re: Iesire weekend 20-22 sept
Ma bucur ca sunteti incantati de la prima iesire, trebuie spus ca desi au rulota doar de o luna, au la activ 2000 km facuti deja si de astazi sunt si membrii cotizanti. Felicitari !!! Pun doar o imagine cu ''rasaritul de luna'' la Cheia vineri, cel de soare nu am sansa sa il prind vreodata...

Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
In primul rand le uram bun venit celor noi , Dinca Geo , Cristina si sora " cemaimancam.ro " :)
La fel si lui Adam Alexandru si sotiei sale le uram bun venit !
Chiar daca au devenit membrii ClubRV-Ro acum in toamna lui 2013 , se pare ca urmareau forumul de ceva ani , numai ca n-aveau rulota .
Acum dupa ce-au luat-o , au "facut " ceva off camping prin tara , pe la Cheia si nu numai .... despre fam. Dinca este vorba.
Am multe de povestit incepand de la negocierea cu Tavi de la Casa Valaha , care se pare ca e deschis la o colaborare cu reduceri pt. membrii ClubRV-RO asociati chiar si pt 1 dec ( s-au schimbat lucrurile fata de oferta de cazare + masa de 400 ron ) ... pana la acest wekend in care am mers si putin pe munte pe Valea Neagra cu colegii rulotisti .
Am sa detaliez... azi , maine .
La fel si lui Adam Alexandru si sotiei sale le uram bun venit !
Chiar daca au devenit membrii ClubRV-Ro acum in toamna lui 2013 , se pare ca urmareau forumul de ceva ani , numai ca n-aveau rulota .
Acum dupa ce-au luat-o , au "facut " ceva off camping prin tara , pe la Cheia si nu numai .... despre fam. Dinca este vorba.
Am multe de povestit incepand de la negocierea cu Tavi de la Casa Valaha , care se pare ca e deschis la o colaborare cu reduceri pt. membrii ClubRV-RO asociati chiar si pt 1 dec ( s-au schimbat lucrurile fata de oferta de cazare + masa de 400 ron ) ... pana la acest wekend in care am mers si putin pe munte pe Valea Neagra cu colegii rulotisti .
Am sa detaliez... azi , maine .
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian & Irina
-
- Membru forum
- Oras: Ploiesti
- Data nasterii: 17 Mai 1977
Of Doamne, .... balesc dupa pastrama aia cu mamaliguta, dupa rulota s-au ce o vrea Dumnezeu sa fie...dupa aerul ala curat de munte....
ce frumos trebuie sa fi fost. SUPER.
Deocamdata speram .... culmea e ca sambata tocmai am facut o plimbarica prin zona .... si mi-am strambat gatul uitandu-ma catre locatia voastra, norocul meu a fost ca am facut-o si la dus si la intors...ca altfel ramaneam cu sechele...
La un moment dat chiar am zis sa incercam dar hmm... asa outsideri nu prea-ti vine :oops:
Oricum ne bucuram pentru voi si tragem nadejde pentru noi....
Sebastian
ce frumos trebuie sa fi fost. SUPER.
Deocamdata speram .... culmea e ca sambata tocmai am facut o plimbarica prin zona .... si mi-am strambat gatul uitandu-ma catre locatia voastra, norocul meu a fost ca am facut-o si la dus si la intors...ca altfel ramaneam cu sechele...
La un moment dat chiar am zis sa incercam dar hmm... asa outsideri nu prea-ti vine :oops:
Oricum ne bucuram pentru voi si tragem nadejde pentru noi....
Sebastian
Baraca tip CHAUSSON Welcome 4 , Ducato 1,9 TD
Tel: 0727.737.297 Email: sebi.crisu@gmail.com
Tel: 0727.737.297 Email: sebi.crisu@gmail.com
- Rusu Mihail
- Moderator
- Data nasterii: 22 Iun 1956
O completare tot neprevazuta ...Duminica la prinz, chiar daca soarele era prezent, fiind totusi ceva mai rece ca la cimpie, am propus tuturor, ca gratarul sa-l facem la...Lipanesti
Asa ca Duminica dupamasa am redeschis portile si dupa cum se va vedea in clipul ce urmeaza, a iesit frumos, zic eu parerea mea. Cel mai bine sa las pozele si clipul sa vorbeasca

Din ceea ce am discutat la ultima intilnire, se pare ca vom repeta si o ialta iesire in weekendul 25-27 Octombrie, pe care o vom anunta din timp. Urmeaza clipul intilnirii .
.
Asa ca Duminica dupamasa am redeschis portile si dupa cum se va vedea in clipul ce urmeaza, a iesit frumos, zic eu parerea mea. Cel mai bine sa las pozele si clipul sa vorbeasca

Din ceea ce am discutat la ultima intilnire, se pare ca vom repeta si o ialta iesire in weekendul 25-27 Octombrie, pe care o vom anunta din timp. Urmeaza clipul intilnirii .
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
- Rusu Mihail
- Moderator
- Data nasterii: 22 Iun 1956
.
Weekend la Cheia - Lipanesti in Sept 2013
Link Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=pJWNPepbMD0
.
Weekend la Cheia - Lipanesti in Sept 2013
Link Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=pJWNPepbMD0
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
- Lupu Ciprian
- Membru CD
Re: Iesire weekend 20-22 sept - Cheia Casa Valaha
Referitor la filmul lui Rusu... cel care canta de la min 4 cu Gabi Dragomir este Octavian (Tavi) , actualul "manager " al locatiei Casa Valaha din Cheia , un om primitor care a stat cu noi si a cantat alaturi de noi , ba chiar ne-a oferit si cite un desert din partea casei
Este f. deschis catre o colaborare cu ClubRV
Am sa detaliez oferta ( pt 1 dec ) pe care ne-a facut-o dupa ce ne-am intalnit acum, a-II-a oara .
Ca si domnul Serban de la Aviator (camping Busteni) cel lipit de vulcanizare si de data asta fam. Rusu a procedat la fel pt. a arata colegilor nou veniti ce inseamna sa beneficiezi de avantajele de a face parte din CLUB RV RO . De ex camparea a fost gratis pt toate echipajele
A preferat decat sa le incaseze 35 ron pe fiecare seara + curent 10 ron , sa ofere gratuit camparea, asta ca un gest de bun venit si i-a incurajat sa intre in aceasta asociatie ca membrii !
Doua familii au ales de in acest wekend sa intre in asociatia ClubRV-RO. si anume fam. Dinca din Ploiesti si fam Adam, Bucuresti, prieteni cu fam Rusu.
Noi am stat la casuta pt ca am ajuns sambata .... casuta costa 50 ron ( incalzita cu radiator ! )
Invit si alti parteneri sa faca astfel de gesturi pt cei ce vin de la CLUB RV , iar noi pe forum putem sa le oferim la schimb promovare , etc ...
Este f. deschis catre o colaborare cu ClubRV
Am sa detaliez oferta ( pt 1 dec ) pe care ne-a facut-o dupa ce ne-am intalnit acum, a-II-a oara .
Ca si domnul Serban de la Aviator (camping Busteni) cel lipit de vulcanizare si de data asta fam. Rusu a procedat la fel pt. a arata colegilor nou veniti ce inseamna sa beneficiezi de avantajele de a face parte din CLUB RV RO . De ex camparea a fost gratis pt toate echipajele
A preferat decat sa le incaseze 35 ron pe fiecare seara + curent 10 ron , sa ofere gratuit camparea, asta ca un gest de bun venit si i-a incurajat sa intre in aceasta asociatie ca membrii !
Doua familii au ales de in acest wekend sa intre in asociatia ClubRV-RO. si anume fam. Dinca din Ploiesti si fam Adam, Bucuresti, prieteni cu fam Rusu.
Noi am stat la casuta pt ca am ajuns sambata .... casuta costa 50 ron ( incalzita cu radiator ! )
Invit si alti parteneri sa faca astfel de gesturi pt cei ce vin de la CLUB RV , iar noi pe forum putem sa le oferim la schimb promovare , etc ...
Autorulota Ford
Lupu Ciprian & Irina
Lupu Ciprian & Irina
- Alexandru Adam
- Membru forum
- Data nasterii: 10 Feb 1967
Salutari grupului participant la iesirea de la Cheia (20-22 sept).
Dorim sa va multumim pt caldura si ospitalitatea cu care ne-ati primit in grupul vostru. Ne-a facut mare placere sa ne alaturam unui grup atat de vesel, primitor si cu multa pofta de calatorie.
Suntem in asentimentul vostru desi inca nu facem parte pe deplin.
Ne pare rau ca nu am fost suficient de organizati pt a petrece mai mult timp cu grupul insa, acum avem suficienta motivatie pt urmatoarele iesiri.
Suntem cu ochii pe grup si ne vom alatura cu mare drag urmatoarelor escapade (evident in limita timpului).
Va salutam cu drag pe toti.
Alexandru Adam
Dorim sa va multumim pt caldura si ospitalitatea cu care ne-ati primit in grupul vostru. Ne-a facut mare placere sa ne alaturam unui grup atat de vesel, primitor si cu multa pofta de calatorie.
Suntem in asentimentul vostru desi inca nu facem parte pe deplin.
Ne pare rau ca nu am fost suficient de organizati pt a petrece mai mult timp cu grupul insa, acum avem suficienta motivatie pt urmatoarele iesiri.
Suntem cu ochii pe grup si ne vom alatura cu mare drag urmatoarelor escapade (evident in limita timpului).
Va salutam cu drag pe toti.
Alexandru Adam
Alexandru Adam - Hymer Eriba Tramp SL 654 Gold Edition
https://www.facebook.com/AdamCampers
https://www.facebook.com/AdamCampers
- cornelsavu
- Membru asociat
- Data nasterii: 09 Apr 1978
Weekend-ul acesta mai iesiti la Cheia sau pe undeva pe la munte?
Carado A464
0723830014
0723830014
- cornelsavu
- Membru asociat
Weekend-ul acesta vom merge si noi la Cheia la minicamping Rusu si se pare ca vremea tine cu noi. Daca mai vine cineva in zona asteptam un semn la numarul din semnatura ca sa ne cunoastem. :D
Carado A464
0723830014
0723830014
- Lupu Ciprian
- Membru CD
Cornele mergeam si noi cu mare placere dar sunt plecat cateva zile cu treaba .
Duceti-va pe Valea Neagra direct de la camping, vei fi impresionat !
Se poate pe jos sau cu bicileta ... e un adevarat spectacol !
Oricum ne vedem cu alta ocazie daca o fi !

Duceti-va pe Valea Neagra direct de la camping, vei fi impresionat !
Se poate pe jos sau cu bicileta ... e un adevarat spectacol !
Oricum ne vedem cu alta ocazie daca o fi !

Autorulota Ford
Lupu Ciprian & Irina
Lupu Ciprian & Irina
- cornelsavu
- Membru asociat
Ciprian multumesc pentru indrumare, din pacate nu ne-am avantat prea mult singuri in padure caci am primit atentionari ca in urma cu 2 zile ursii au inceput sa isi faca aparitia chiar pana jos langa case. Poate data viitoare daca suntem mai multi mergem.
Locatia este faina si ne-am simtit foarte bine, multumesc Domnului Rusu si gazdelor.
Locatia este faina si ne-am simtit foarte bine, multumesc Domnului Rusu si gazdelor.
- Atașamente
-
- 20130928_103433.jpg (87.13 KiB) Vizualizat de 2807 ori
-
- Comisia de primire
- 20130928_183950.jpg (90.1 KiB) Vizualizat de 2807 ori
Carado A464
0723830014
0723830014