Astăzi este 30 Mar 2023, 13:54
Iesire weekend 20-22 sept - Cheia Casa Valaha
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
- Dinca Cristina
- Membru forum
- Oras: Ploiesti
- Data nasterii: 25 Dec 1974
Iesire weekend 20-22 sept - Cheia Casa Valaha
Buna seara,iese cineva in weekendul acesta cu rulota?Noi am fi vrut sa mergem pe la Cheia si ar fi bine daca s-ar mai gasi cineva care sa isi doreasca sa mearga.Sau daca merge cineva in alta parte,asteptam idei pentru ca nu ne-ar deranja sa mergem in alta parte.
Cristina si George Dinca
Opel Astra H 1.7 CDTI
Avondale Pendle 510/5
Tel:0744.544.506
www.cemaimancam.ro
Opel Astra H 1.7 CDTI
Avondale Pendle 510/5
www.cemaimancam.ro
- Romeo Stoica
- Membru forum
- Oras: Bucuresti , Berceni
- Data nasterii: 29 Iul 1974
Re: Iesire weekend 20-22 sept
Buna dimineata ,
Vazand prognoza meteo si vremea de afara ne-am hotarat pe loc sa facem o iesire in acest weekend la Gostinu , jud. Giurgiu .
Vom incerca sa enervam pestele din apa si sa fixam bronzul din aceasta vara de la mare :D
Plecarea va fi in jurul orei 14 din Sos. Giurgiului si vom fi 5 echipaje ( 3 rulote si 2 corturi ) .
Daca doriti sa va alaturati sunteti bineveniti .
Toate cele bune ,
Romeo Stoica
0753010726
Vazand prognoza meteo si vremea de afara ne-am hotarat pe loc sa facem o iesire in acest weekend la Gostinu , jud. Giurgiu .
Vom incerca sa enervam pestele din apa si sa fixam bronzul din aceasta vara de la mare :D
Plecarea va fi in jurul orei 14 din Sos. Giurgiului si vom fi 5 echipaje ( 3 rulote si 2 corturi ) .
Daca doriti sa va alaturati sunteti bineveniti .
Toate cele bune ,
Romeo Stoica
0753010726
Dacia Logan 1,4 MPI si Dethleffs RM2A , New Line
0753010726
0753010726
- alexdan
- Membru forum
- Oras: PLOIESTI
- Data nasterii: 09 Iun 1969
Salut
La Cheia vom merge si noi .Vom pleca azi in jur de ora 15:30
Sper sa ne intilnim acolo .
La Cheia vom merge si noi .Vom pleca azi in jur de ora 15:30
Sper sa ne intilnim acolo .
- Dragomir Gabriel
- Membru asociat
- Oras: Ploiesti- Prahova
- Data nasterii: 08 Oct 1968
Am fi venit si noi, da' e perioada cu strugurii... mai am de cules. Puteti sa mergeti la minicamping Rusu, aveti curent, apa, salon, toate conditiile. Daca vreti, luati legatura cu Rusu Mihail, preturile sunt rezonabile. Week-end placut si vreme frumoasa !!!
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
- Dinca Cristina
- Membru forum
Cred ca vom merge la Cheia.Acum ramane sa ne hotaram daca mergem la camping Rusu sau off camping.Multumim de raspunsuri.
Cristina si George Dinca
Opel Astra H 1.7 CDTI
Avondale Pendle 510/5
www.cemaimancam.ro
Opel Astra H 1.7 CDTI
Avondale Pendle 510/5
www.cemaimancam.ro
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Cred ca ajungem si noi , dar tot la Rusu in curte ...
N.v.d.m acolo daca e... :)
N.v.d.m acolo daca e... :)
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
- Rusu Mihail
- Moderator
- Data nasterii: 22 Iun 1956
Gata, ne-ati facut sa ne schimbam planul de weekend, dupa discutiile cu Ani, Cipi, etc din culegatori de struguri ne facem turisti la Cheia pt. 2 zile, curtea si padurea ne asteapta.
Cine mai doreste sa vina este binevenit, noi diseara campam si aprindem gratarul, iar "desertul" il stoarcem pe loc din strugurii abia culesi :) Hotaririle rapide, de fel sint reusite.
.
Cine mai doreste sa vina este binevenit, noi diseara campam si aprindem gratarul, iar "desertul" il stoarcem pe loc din strugurii abia culesi :) Hotaririle rapide, de fel sint reusite.
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
- Dragomir Gabriel
- Membru asociat
- Oras: Ploiesti- Prahova
- Data nasterii: 08 Oct 1968
Datorita modificarilor survenite, strugurii pot sa mai astepte... intr-o ora am plecat la Cheia. :D
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
- Rusu Mihail
- Moderator
Aseara la ora 21 am intrat in curte. Dupa ce ne-am instalat rapid, am fost invitati de Octavian si Maria in Cabana la caldurica. A iesit o seara dupa cum se vede.
Acum 5 minute, au sosit ploiestenii (cunoscuti cu familia Dragomir) cei care au deschis topicul. Dimineata a plouat marunt, dar acum a iesit soarele cel asteptat.

Gazdele ne-au oferit cite o tuica fiarta pentru "incalzire", dupa care a sosit si cite o ciorbita de pui, urmata de un ostropel... Ca de obicei nu au lipsit chitarile.

Gazdele ne-au facut o surpriza aseara, s-au inregistrat de curind in clubul rulotistilor. In curind vor deveni membri cotizanti/parteneri si chiar vor sa-si ia rulota..
Odata cu aceasta, ne-au pregatit si o "oferta speciala" pentru 1 Decembrie, oferta care ni s-a parut a fi de nerefuzat. Dar despre asta vom scrie in topicul dedicat
Padurea a inceput sa-si schimbe culoarea... Pe drum spre noi este Gica Papuc urmat de familia lupilor si de un echipaj nou. Cine mai doreste este bine venit ! :)

Acum 5 minute, au sosit ploiestenii (cunoscuti cu familia Dragomir) cei care au deschis topicul. Dimineata a plouat marunt, dar acum a iesit soarele cel asteptat.

Gazdele ne-au oferit cite o tuica fiarta pentru "incalzire", dupa care a sosit si cite o ciorbita de pui, urmata de un ostropel... Ca de obicei nu au lipsit chitarile.

Gazdele ne-au facut o surpriza aseara, s-au inregistrat de curind in clubul rulotistilor. In curind vor deveni membri cotizanti/parteneri si chiar vor sa-si ia rulota..
Odata cu aceasta, ne-au pregatit si o "oferta speciala" pentru 1 Decembrie, oferta care ni s-a parut a fi de nerefuzat. Dar despre asta vom scrie in topicul dedicat
Padurea a inceput sa-si schimbe culoarea... Pe drum spre noi este Gica Papuc urmat de familia lupilor si de un echipaj nou. Cine mai doreste este bine venit ! :)

Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
- Rusu Mihail
- Moderator
Ieri, simbata, au sosit 4 familii, inca una in vizita, deci in total aceasta iesire neprevazuta, a insumat 7 familii. Pina la ora 17 am stat afara la povesti in jurul gratarului.

Prinzul l-am luat in terasa cabanei, insemnind o ciorba de pui sau de porc la alegere, dupa care am inceput sa ne alintam incetisor cu tuica firta si cu diverse soiuri de vin.

Fiind toamna, s-a preparat si consumat de la ploiesteni pastrama si mamaliguta pe fund de lemn, cu garnitura de mici de la bucuresteni, toate insotite de must proaspat..

Pentru ca nu mai era vreme de stat afara, am petrecut seara pina tirziu, in terasa cabanei cu poante si bancuri, insotite din cind in cind de citecele chitaristilor cunoscuti..

Seara s-a inchis dupa ce am stat la un ultim pahar de vin fiert cu gazda noastra, oameni deschisi si amabili. Azi Ciprian si Tavi vor discuta ultima oferta pentru 1 Decembrie.
Vremea s-a indreptat dupa cele 3 grade avute in prima noapte. Chiar daca a fost o intilnire rapida, noua ni s-a parut ok, ca de obicei. Pacat ca totdeauna sint prea scurte :)
Las de acum si pe ceilalti sa adauge poze si comentarii, dupa care propun a muta topicul la Intilniri 2013. Sa auzim de bine si il asteptam pe Ciprian sa ne descrie noutatile..
.

Prinzul l-am luat in terasa cabanei, insemnind o ciorba de pui sau de porc la alegere, dupa care am inceput sa ne alintam incetisor cu tuica firta si cu diverse soiuri de vin.

Fiind toamna, s-a preparat si consumat de la ploiesteni pastrama si mamaliguta pe fund de lemn, cu garnitura de mici de la bucuresteni, toate insotite de must proaspat..

Pentru ca nu mai era vreme de stat afara, am petrecut seara pina tirziu, in terasa cabanei cu poante si bancuri, insotite din cind in cind de citecele chitaristilor cunoscuti..

Seara s-a inchis dupa ce am stat la un ultim pahar de vin fiert cu gazda noastra, oameni deschisi si amabili. Azi Ciprian si Tavi vor discuta ultima oferta pentru 1 Decembrie.
Vremea s-a indreptat dupa cele 3 grade avute in prima noapte. Chiar daca a fost o intilnire rapida, noua ni s-a parut ok, ca de obicei. Pacat ca totdeauna sint prea scurte :)
Las de acum si pe ceilalti sa adauge poze si comentarii, dupa care propun a muta topicul la Intilniri 2013. Sa auzim de bine si il asteptam pe Ciprian sa ne descrie noutatile..
.
-
- Membru asociat
- Oras: Iasi
- Data nasterii: 06 Oct 1949
Sa va fie de bine ! Mi-a placut. O iesire de weekend organizata ad-hoc s-a transformat intr-o reusita petrecere intre colegi. Tineti-o tot asa...
Cu stima,
Violeta Popa
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
- Dinca Cristina
- Membru forum
Iata si rezultatele primei iesiri cu o parte din membrii"grupului vesel"-caruia apropo nu i se spune degeaba asa si carora le multumim ca ne-au primit alaturi de ei.Vreau sa va spun ca a fost minunat si caldura cu care ne-au primit ne-a facut sa ne simtim ca si cum ne-am fi cunoscut nu de o zi,doua ci de ani intregi.

Unii dintre ei ne-au incantat cu acordurile chitarelor:

Ce putem sa mai adaugam decat ca deja,spunem noi,facem parte din marele "grup vesel"

Unii dintre ei ne-au incantat cu acordurile chitarelor:

Ce putem sa mai adaugam decat ca deja,spunem noi,facem parte din marele "grup vesel"

Cristina si George Dinca
Opel Astra H 1.7 CDTI
Avondale Pendle 510/5
www.cemaimancam.ro
Opel Astra H 1.7 CDTI
Avondale Pendle 510/5
www.cemaimancam.ro