Astăzi este 30 Mar 2023, 17:54
Camping Zanoaga
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Alin Mihaila
- Membru asociat
- Oras: București
- Data nasterii: 08 Iul 1981
Camping Zanoaga
A fost cineva de curand la Camping Zanoaga?
http://www.carpatmontana-serv.ro/camping-zanoaga.html
Ma intereseaza cum e drumul si conditiile de campare!
http://www.carpatmontana-serv.ro/camping-zanoaga.html
Ma intereseaza cum e drumul si conditiile de campare!
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy
Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
- Dragos Marin
- Membru forum
- Oras: Ploiesti
- Data nasterii: 17 Noi 1979
Re: Camping Zanoaga
Are vreun coleg cunostinta de acest camping ?
A fost un prieten in zona si mi-a spus ca este intr-o zona foarte frumoasa si el ca si camping este destul de ok...(insa prietenul meu nu este rulotist...nu se pricepe...)
Din pozele gasite pe internet si pe facebook nici nu zici ca esti in Romania :D
A fost un prieten in zona si mi-a spus ca este intr-o zona foarte frumoasa si el ca si camping este destul de ok...(insa prietenul meu nu este rulotist...nu se pricepe...)
Din pozele gasite pe internet si pe facebook nici nu zici ca esti in Romania :D
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
- Cristian Neaga
- Membru forum
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 26 Ian 1960
Am fost eu in octombrie anul trecut, este OK din toate punctele de vedere.
Asfalt bun, zona superba, aproape de pestra Ialomitei si de telecabina care urca la BABELE ( eu am fost cu scuterul lasand camperul in camping) plus ca poti face cheile Zanoagei pala la lacul Bolboci , sapte izvoare........si multe alte minunatii.
Am stat 3 zile si a fost minunat cu toate ca noaptea temperature scadea sub zero.
Au 16 casute cu doua paturi si televizor si loc de campare cu umbra de brad, gratare, dusuri, .......
Singura chestie putin naspa este faptul ca este situat peste garla si vadul are malul dinspre camping putin mai abrupt, eu am camperul lung (6m) la care se adauga suportul de scuter cu scuter cu tot,
de aici rezulta puntea fata decarcata si aderenta redusa plus intuneric (ora 19.30) ceea ce a dus la cateva manevre pana am reusit sa urc, in rest totul este superb.
Va doresc sedere placuta si nu evitati sa mergeti prin Cheile Zanoagei pana la 7 izvoare. MERITA.
Asfalt bun, zona superba, aproape de pestra Ialomitei si de telecabina care urca la BABELE ( eu am fost cu scuterul lasand camperul in camping) plus ca poti face cheile Zanoagei pala la lacul Bolboci , sapte izvoare........si multe alte minunatii.
Am stat 3 zile si a fost minunat cu toate ca noaptea temperature scadea sub zero.
Au 16 casute cu doua paturi si televizor si loc de campare cu umbra de brad, gratare, dusuri, .......
Singura chestie putin naspa este faptul ca este situat peste garla si vadul are malul dinspre camping putin mai abrupt, eu am camperul lung (6m) la care se adauga suportul de scuter cu scuter cu tot,
de aici rezulta puntea fata decarcata si aderenta redusa plus intuneric (ora 19.30) ceea ce a dus la cateva manevre pana am reusit sa urc, in rest totul este superb.
Va doresc sedere placuta si nu evitati sa mergeti prin Cheile Zanoagei pana la 7 izvoare. MERITA.
Cristi & Adriana Neaga
Hymer Camp C564 Fiat Ducato 2,5 TD
telefon: 0745250052
e-mail: neacristi26@gmail.com
BUCURESTI
BUCURESTI
- Cristian Neaga
- Membru forum
Acum sunt la service ndar promit ca voi pune si poze in cursul serii.
Imi fac mea culpa ca nu am postat pe forum aceasta excursie desi, in sinea mea eram convins ca am facut-o.
Imi fac mea culpa ca nu am postat pe forum aceasta excursie desi, in sinea mea eram convins ca am facut-o.
Cristi & Adriana Neaga
BUCURESTI
BUCURESTI
- Cristian Neaga
- Membru forum
Iata si pozele promise.
Pozele din camping s-au ratacit pe undeva dar campingul arata exect ca pe pagina lui de internet si este OK .
Pozele din camping s-au ratacit pe undeva dar campingul arata exect ca pe pagina lui de internet si este OK .
Cristi & Adriana Neaga
BUCURESTI
BUCURESTI
- Panait Valentin
- Membru asociat
- Oras: Fetesti
- Data nasterii: 22 Dec 1969
Ce ne puteti spune de conditiile din camping...toalete,apa calda,curent,liniste...accesul cum se face ? Din cate am citit se pare ca se trece prin albia raului....
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
- Cristian Neaga
- Membru forum
Putin mai la inceputul topicului am descris cum se face accesul in camping.
Da au apa calda (boiler) e curat au gratar loc de servit masa (terasa) era in octombrie cand am fost eu si temperaturile incepusara sa dea sub zero noaptea.
Au mai fost doua familii care au stat la casute cu TV si calorifer electric.
Cautati saitul Camping Zanoaga si veti vedea cum arata din pacate pozele mele s-au ratacit (am schimbat telefonul si nu cred ca am copiat tot)
Va garantez ca veti fi multumiti de aceasta oaza de liniste si aer curat.
Nu ezitai sa mergeti pe cheile Zanoagei (foto) si la 7 izvoare unde este cea mai curate apa de baut din Europa.
Mergeti la pestera Ialomitei care este la 6 km de camping apoi cu telecabuna la Babele. E super.
Va doresc drum bun si distractie placuta. Va astept cu impresii.
Cu stima Cristian N
Da au apa calda (boiler) e curat au gratar loc de servit masa (terasa) era in octombrie cand am fost eu si temperaturile incepusara sa dea sub zero noaptea.
Au mai fost doua familii care au stat la casute cu TV si calorifer electric.
Cautati saitul Camping Zanoaga si veti vedea cum arata din pacate pozele mele s-au ratacit (am schimbat telefonul si nu cred ca am copiat tot)
Va garantez ca veti fi multumiti de aceasta oaza de liniste si aer curat.
Nu ezitai sa mergeti pe cheile Zanoagei (foto) si la 7 izvoare unde este cea mai curate apa de baut din Europa.
Mergeti la pestera Ialomitei care este la 6 km de camping apoi cu telecabuna la Babele. E super.
Va doresc drum bun si distractie placuta. Va astept cu impresii.
Cu stima Cristian N
Cristi & Adriana Neaga
BUCURESTI
BUCURESTI
- Valentin Purcarea
- Membru forum
- Data nasterii: 27 Oct 1979
Buna seara,
In drum spre Padina am facut cateva foto cu trecerea peste rau...nu cred ca ar trebui sa-si faca nimeni probleme pentru ea. Panta destul de lina, adancimea apei fiind de maxim 10cm. Drum asfaltat (cu cateva mici probleme) pana la manastirea Pestera Ialomitei.
In drum spre Padina am facut cateva foto cu trecerea peste rau...nu cred ca ar trebui sa-si faca nimeni probleme pentru ea. Panta destul de lina, adancimea apei fiind de maxim 10cm. Drum asfaltat (cu cateva mici probleme) pana la manastirea Pestera Ialomitei.
Dacia Logan 1.5DCi + HOBBY CLASSIC 350
- Panait Valentin
- Membru asociat
Multumesc pentru poze si info....de luni 1 august ma voi campa la ei...
VALI,
- Panait Valentin
- Membru asociat
Am stat 10 zile in aceasta locatie si ma declar multumit...liniste, mai ales in cursul saptamanii...in weekend cei care se campau in jurul campingului mai faceau ceva galagie dar pana la ore rezonabile.
Ca si conditii au toalete si dusuri cu apa calda dar nu prea curate si neingrijite cum ar trebui...deh...camping de stat...
Pretul este de 25 ron rulota, 20 ron cort, 15 ron curent(cam mult...dar combinat cu rulota ajungi la 40 ron pe noapte...)
Administratorii(sunt doi si fac in schimburi de o saptamana) sunt persoane de treaba...cel putin eu asa i-am perceput...
Locatia se afla la aproximativ 1400 m altitudine inconjurata numai de padure de molid...un aer curat....
Daca vreti sa va campati aici este bine sa sunati innainte deoarece locurile se pot ocupa foarte repede de corturi...
Site : http://www.carpatmontana-serv.ro/camping-zanoaga.html
Tel : 0735506981 sau 0731131579.
Pagina facebook : https://www.facebook.com/Camping-Zanoag ... 9/?fref=ts
Se pot face drumetii catre Cheile Zanoagei-Lacul Scropoasa...Podul cu Florile de unde in zile senine se vede cruce de pe Caraiman si releul de pe Costila plus Lacul Bolboci vazut de sus...Pestera Ialomitei...Padina...Pitra Arsa cu mers la Babele, Cruce, Omu...pentru pasionati aveti traseul Pestera-Valea si cascada Ialomitei-Vf. Omu-Babele-Pestera, noi l-am facut in 7-8 ore multumim lui Iulian Nedelcu pentru incurajari :mrgreen:
Ca si conditii au toalete si dusuri cu apa calda dar nu prea curate si neingrijite cum ar trebui...deh...camping de stat...
Pretul este de 25 ron rulota, 20 ron cort, 15 ron curent(cam mult...dar combinat cu rulota ajungi la 40 ron pe noapte...)
Administratorii(sunt doi si fac in schimburi de o saptamana) sunt persoane de treaba...cel putin eu asa i-am perceput...
Locatia se afla la aproximativ 1400 m altitudine inconjurata numai de padure de molid...un aer curat....
Daca vreti sa va campati aici este bine sa sunati innainte deoarece locurile se pot ocupa foarte repede de corturi...
Site : http://www.carpatmontana-serv.ro/camping-zanoaga.html
Tel : 0735506981 sau 0731131579.
Pagina facebook : https://www.facebook.com/Camping-Zanoag ... 9/?fref=ts
Se pot face drumetii catre Cheile Zanoagei-Lacul Scropoasa...Podul cu Florile de unde in zile senine se vede cruce de pe Caraiman si releul de pe Costila plus Lacul Bolboci vazut de sus...Pestera Ialomitei...Padina...Pitra Arsa cu mers la Babele, Cruce, Omu...pentru pasionati aveti traseul Pestera-Valea si cascada Ialomitei-Vf. Omu-Babele-Pestera, noi l-am facut in 7-8 ore multumim lui Iulian Nedelcu pentru incurajari :mrgreen:
- Atașamente
VALI,
- Dragos Marin
- Membru forum
- Oras: Ploiesti
- Data nasterii: 17 Noi 1979
Multumim Vali !
Sper sa ajung si eu anul acesta..., oare sa am probleme cu camperul la trecerea raului ?
Sper sa ajung si eu anul acesta..., oare sa am probleme cu camperul la trecerea raului ?
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
- Panait Valentin
- Membru asociat
Nu...poate pe drumul care ocoleste campingul sa mai atingi varfurile ramurilor de brad...eu am atins cu rulota da' nu s-a intamplat nimic, acestea fiind flexibile si subtiri...in caz ca te nemultumeste locatia se poate sta off in imediata apropiere a campingului sau putin mai incolo pe un platou vizavi de cabana Zanoaga unde este si un izvor cu apa...
VALI,