Astăzi este 30 Mar 2023, 15:10
Intilnirea de la Murighiol ponton Diadema 5-8 Sept 2013
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Re: Intilnirea de la Murighiol ponton Diadema 5-8 Sept 2013
Mentionez ca nu au primit cana termica decat domnul Cem din Turcia , Liviu Adrian ( fost membru CD ) si "Jugaru" Cristi Ilie care nu voteaza nimic , deci nu au fost oferite in scop electoral asa cum FALS AFIRMA "domnul " Sandu Toma in incercarea de a denigra imaginea CD-ului sau a mea !
Ceilalti erau membrii cotizanti si aveau sau primisera prin intermediul unor colegi ca Viorel G. sau Vali Panait ... s. a. m . d.
Ceilalti erau membrii cotizanti si aveau sau primisera prin intermediul unor colegi ca Viorel G. sau Vali Panait ... s. a. m . d.
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
- Bratulescu Ionut
- Membru forum
Si noi am fost la Murighiol !...de data aceasta cu cortu' ....dupa masina am tras barca !
PS: pozele sunt "telefoniste" :mrgreen:

PS: pozele sunt "telefoniste" :mrgreen:

Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
- Doru Stoicescu
- Membru forum
FRUMOS RAU.
OFTTT... pentru mine.
OFTTT... pentru mine.
-
- Membru asociat
- Oras: Iasi
- Data nasterii: 06 Oct 1949
Macar o poza cu pestele prins in Delta sa puneti pe forum, ca in dorul lui ne-am dus vineri la pescuit in baltile noastre din Moldova.
Cu stima,
Violeta Popa
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Masina Renault Trafic.
0722686928
- Bratulescu Ionut
- Membru forum
Ce sa zic...poze cu pestele prins nu am !
Dar una peste alta cred ca m-am intors cu vre-o 30 kg...pastramit si pus la sare. Peste a fost mai mult (50 kg), dar l-am mai dat pe la prieteni !
La aceasta operatie, de pastramit, m-a ajutat conducatorul unei salupe a ACR-ului....ioo habar nu aveam cam cum se face. Omul amabil, dar si plictisit, (astepta niste turisti care trebuiau sa apara intr-una dintre zile) s-a oferit sa ma invete, dar si sa ma ajute.
Apoi i-am intors serviciul :mrgreen: ...i-am turnat "wishichi"in pahar...asta, pe barca lui si in leganatul apelor !
Dar una peste alta cred ca m-am intors cu vre-o 30 kg...pastramit si pus la sare. Peste a fost mai mult (50 kg), dar l-am mai dat pe la prieteni !
La aceasta operatie, de pastramit, m-a ajutat conducatorul unei salupe a ACR-ului....ioo habar nu aveam cam cum se face. Omul amabil, dar si plictisit, (astepta niste turisti care trebuiau sa apara intr-una dintre zile) s-a oferit sa ma invete, dar si sa ma ajute.
Apoi i-am intors serviciul :mrgreen: ...i-am turnat "wishichi"in pahar...asta, pe barca lui si in leganatul apelor !
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
- Rusu Mihail
- Moderator
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 22 Iun 1956
Bravo Ionut eram sigur ca va veti simti bine chiar daca nu mai erau alti clienti la whisky, care tocmai plecau cind ati venit voi, dar lasa ca la anul ma inscriu in ACR :)
Frumose "pozele telefoniste" , jos palaria, mai ales cele cu apusul de soare ... Pacat ca nu-i mai aproape "Diadema" ca mergeam mai des... Sa auzim numai de bine !
.
Frumose "pozele telefoniste" , jos palaria, mai ales cele cu apusul de soare ... Pacat ca nu-i mai aproape "Diadema" ca mergeam mai des... Sa auzim numai de bine !
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
- Bratulescu Ionut
- Membru forum
Da !...asa este :(
Distanta e' o problema....dar daca vremea se indreapta,scapam si de cometa Ison, as vrea sa mai dau o fuga, de data aceasta cu un amic si chititi numa' pe peste ! :D
Distanta e' o problema....dar daca vremea se indreapta,scapam si de cometa Ison, as vrea sa mai dau o fuga, de data aceasta cu un amic si chititi numa' pe peste ! :D
- Bratulescu Ionut
- Membru forum
Poze n-am..doar un mic filmulet ! :DPopa Violeta scrie:Macar o poza cu pestele prins in Delta sa puneti pe forum, ca in dorul lui ne-am dus vineri la pescuit in baltile noastre din Moldova.
Cu stima,
Violeta Popa
https://www.youtube.com/watch?v=AHsn7rz_61A
- Dragomir Gabriel
- Membru asociat
- Oras: Ploiesti- Prahova
- Data nasterii: 08 Oct 1968
Ionut, tu ai prins peste, noi am prins''palmasi'', deci poti sa fii mandru ! Frumoasa si barca, o sa-ti fac o vizita saptamana viitoare. Te-am vazut tarziu la Barbulesti cand te duceai spre Delta... Pune si tu secretul ala cu pestele saramurat. :D
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
- Bratulescu Ionut
- Membru forum
Ioo...va spun cum l-a facut omu' de pe barca ACR-ului !
Capu' la pescarusi....despicat pe spate, pe toata lungimea sirei (din cap pan' la coada)...intestinele tot la pescarusi...crestat pe 'ici pe colo...spalat de sange foarte bine...lasat sa se scurga si apoi sare....FOARTE MULTA SARE !!!
Inca ceva...solzii au ramas pe peste . :roll:
Cam atat !
Capu' la pescarusi....despicat pe spate, pe toata lungimea sirei (din cap pan' la coada)...intestinele tot la pescarusi...crestat pe 'ici pe colo...spalat de sange foarte bine...lasat sa se scurga si apoi sare....FOARTE MULTA SARE !!!
Inca ceva...solzii au ramas pe peste . :roll:
Cam atat !
-
- Membru asociat
- Oras: Iasi
- Data nasterii: 06 Oct 1949
Si cand se usuca cum mai dai solzii jos ? Sau se jupoaie pielea cu tot cu solzi si se mananca "en gross" ? Mi-ati facut pofta ! Speram sa gustam si noi acest peste uscat la prima intalnire !
Cu stima,
Violeta Popa
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Masina Renault Trafic.
0722686928
Masina Renault Trafic.
0722686928
Art.3
a) Nu se incurajeaza sub nici o forma goana dupa post-uri. Nu se incurajeaza mesajele si interventiile fara un continut real si util forumului.....
Subiect fara sens, explicatie sau justificare, mutat de Rusu Mihail la topicul Reclamatii : viewtopic.php?f=93&t=6397&start=15
a) Nu se incurajeaza sub nici o forma goana dupa post-uri. Nu se incurajeaza mesajele si interventiile fara un continut real si util forumului.....
Subiect fara sens, explicatie sau justificare, mutat de Rusu Mihail la topicul Reclamatii : viewtopic.php?f=93&t=6397&start=15