Astăzi este 21 Mar 2023, 13:11
Hajduszoboszlo UNGARIA 1Mai
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Hajduszoboszlo UNGARIA 1Mai
Cu greu am format un minigrup in Baia Mare. Adica cel mai greu a fost sa-i conving sa cumpere rulote. Prima iesire a grupului Hajduszoboszlo de 1 Mai. Camping super curat si dotat, bai calde si reci, valuri artificiale, mancare si bere ieftine. Daca stai in camping intrare la bazin pe baza de legitimatie. Cred ca a fost o reusita. Salutari celor care au fost la MAMAIA. 

- Gabi Tudor
- Membru forum
- Dan Dumitru
- Membru forum
- Oras: MIOVENI
- Data nasterii: 08 Mar 1968
- Luidort Peti
- Membru fondator
ce bine ar fii,daca iesirile ar fi publice,sa fie anuntate din timp,sau este greu sa sa scri ca si acum,la data de mergem la... oferta mea este valabila,adica toti membri care trec prin transilvania si doresc sa se odihneasca o zi sau... pot veni la mine ,loc de campare gratuit ,curent gratuit,apa etc eventual service in caz de probleme
Cu scuzele de rigoare PETI, dar plecarea a fost hotarata destul de tarziu, nu stiam daca ajung din Olanda la timp. Fiind destul de aproape poate ajungem sa ne cunoastem curand. Cine stie, poate vii la o iesire scurta(2 zile) in statiunile din jurul Baii Mari. Izvoarele, Mogosa, Cavnic. Posibilitate de curent de la cabane. Teoretic, noi iesim la sfarsit de saptamana sambata si duminica. Asta dupa ce se mai incalzeste. Pe forum am scris destul de putin, spre rusinea mea din cauza timpului liber si a plecarilor. Aproape jumatate din timp stau in UE din cauza serviciului.
Cu stima, Ion
Cu stima, Ion
- BaRJovanu traian
- Membru forum
Franta...
1 august -...in trecere...