Astăzi este 21 Mar 2023, 12:17

Padina-10 iulie-14 iulie

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Iancu Gabriel
Membru forum
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 25 Apr 1970

Padina-10 iulie-14 iulie

Mesaj de Iancu Gabriel » 25 Iun 2013, 21:37

In perioada sus mentionata eu voi fi acolo.Cine doreste si pofteste poate sa vina.Este o locatie unde doream de mult sa merg.90% din drum este asfaltat,este apa din rau{Ialomita}.Se poate vizita Pestera Ialomicioarei ,Schitul de calugari,se poate urca la Babele cu telecabina sau pe jos ,sau cu alte mijloace,Sfinxul ne asteapta, Crucea si multe alte trasee.Pun coordonate GPS,45 22 59 51N-25 26 07 94 E. Traseul este din Sinaia-drumul spre Targoviste-cabana Cuibul Dorului se urca pina pe Saua Dichiului.Pina aici este drum asfaltat,se face stinga spre Bolboci,drum neasfaltat cca 7km,in dreapta Barajului este drum asfaltat pina la 3 km de Padina.Este o locatie OFF Camping
Hymer Exsis T-474
tel 0770497302,gabyiancu@yahoo.com

Doru Negru
Membru forum

Re: Padina-10 iulie-14 iulie

Mesaj de Doru Negru » 25 Iun 2013, 22:36

Gaby buna idee , o salut si parca ma incanta , DAR cum se adapteaza legea picnicului ideilor noastre de a desfasura o vizita acestor locuri ?

Iancu Gabriel
Membru forum

Mesaj de Iancu Gabriel » 30 Iun 2013, 08:32

salut Doru, am fost acum o luna pe traseu cu bicicleta, am vazut corturi si rulote, campate.nu am intrebat cit costa.sau daca platesti ceva.eu merg acolo si daca nu pot sa stau ,sub barajul de la Bolboci este un camping nou.merg sa refac traseele din zona, Scropoasa, Babele, etc.
Hymer Exsis T-474

Doru Stoicescu
Membru forum

Mesaj de Doru Stoicescu » 30 Iun 2013, 11:51

Anul trecut, vazand asfalt pana in Seaua Dichiului si apoi pana la cabana Piatra Arsa, am fost de mai multe ori, cu bicicleta (cu motor) cu scuterul si ultima data si cu rulota la Padina.
La 120 Km de Bucuresti, peisajul este de poveste.
Exista un dar...
Din Sinaia, Cuibul Dorului, Seaua Dichiului pana la Pestera, asfalt, parca esti in Alpi. Din Seaua Dichiului pana la Bolboci, unde a vazut colegul campingul, mai merge, macadam de munte. Dar cand incepi sa ocolesti lacul, parca eram pe mare cu valuri de gradul 9. Nevasta-mea nu a mai rezistat si s-a urcat in rulota culcandu-se pe podea ca sa mai atenueze raul provocat de balans. Cand roata stanga fata era pe un damb, roata spate dreapta era intro groapa, iar roata stanga rulota dumnezeu stie unde mai era. Am noroc de rulota rezistenta, dar bucsaraiele masinii (care oricum numai aveau mult) a trebuit sa le schimb imediat.
Daca eu nu am batut muntii pe drumuri nestiute, cu rulota ! poate Rusu sa o mai fi facut.
Daca sunteti curiosi, nu aveti copii cu voi (sau merg 2 ore pe jos pe drumul din jurul lacului) merita o experienta.
Ciudat, eu avand bicicleta cu motor am cutreierat si celalat drum al lacului. Culmea, anul trecut vreo 10% era chiar asfaltat.
Dar...INCHIS. Din discutiile cu localnicii, fondurile europene fusesera taiate, lucrarea neterminata, cu bariere la ambele capete.
Pacat.
Daca in 2013 s-a facut ceva, nu stiu.
Sunt ursi. (anul trecut i-am intalni de trei ori, la cativa metri distanta). Din abundenta. Unul, alergat de caini, mi-a ras rulota chiar in momentul in care vroiam sa deschid usa , curios fiind ce-i cu zgomotul de afara. Daca mai aveti petarde si un chibrit, un spray cu piper, nu strica sa le aveti in buzunar. Oricum interesul lor sunt mancarea din corturi si ghenele de gunoi.
Si dovada.
https://www.youtube.com/watch?v=-CBfzq-GkYM

dan fechita
Membru forum
Data nasterii: 30 Apr 1978

Mesaj de dan fechita » 30 Iun 2013, 15:56

am fost anul asta pe drumul din deapta, e cu semn de interzis, dar se circula pe el. Putin mai greu daca vine masina din sens opus. Am ocolit barajul/lacul pe cel din stanga si ne-am intors pe drepata , pe drumul asfaltat pana la baza barajului ; noi am lasat rulota la baraj. Deci, cel din stangra greu de mers cu rulota( am prins si ploaie), cel din dreapta- ok, dar foarte ingust si cu acel semn de interzis(??)
Dan Fechita, campervan pugeot boxer /possl + subaru forester 2.0 benzina & cort
0722636890
dan_fechita@yahoo.com

Ninel Gavanescu
Membru forum
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu » 08 Iul 2013, 22:21

Drumul din dreapta barajului este Ok . se poate ajunge desi este pe interzis 8) inca se lucreaza daca se doreste cu adevarat se poate ajunge ,,fara prea mari pagube "peisajul este de vis , ursii sunt in zona tomberoanelor dar se poate convietui cu ei fara dificultate :roll: de la cabana Cuibul Dorului pana la baraj este o portiune de forestier apoi dupa terminarea lacului catre Padina Fest inca o portiune de drum forestier nu prea accidentat . Eu am ajuns cu bine :wink:

ps . o data se merita !! a doua oara .....depinde de starea cauciucurilor!!
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero

Dan-Alexandru
Membru forum
Oras: Ploiești
Data nasterii: 10 Iul 1979

Mesaj de Dan-Alexandru » 08 Iul 2013, 23:58

salut! si noi intentionam sa ajungem acolo cam pe 12.07, dar nu sunt familiarizat cu zona decat in mica masura. Mai precis unde vom putea campa rulotele?
Multumesc anticipat!

Ninel Gavanescu
Membru forum
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu » 09 Iul 2013, 14:30

Se poate campa off mai la tot pasul dar pentru mai multa siguranta este de preferat zona din preajma barajului unde este si un camping ,sunt locatii dragute si in imprejurimi sau in zona Cabanei Padina (Padina Fest) unde doriti acolo popositi.
Politica zonei este pentru incurajarea turismului , oameni cat si jandarmii montani sunt ok. Daca nu am fost lasati sa campam unde am dorit a fost din cauza ursilor care frecventau zona dar daca insistam ... nu am intampinat dificultati.
Cu rabdare si provizii pe masura in padina ,,inca "se mai gaseste loc pentru toata lumea .

ps. magazine de aprovizionare in zona nu sunt singurul punct este Cabana Padina de unde se mai poate procura o paine :wink:
Ultima oară modificat 09 Iul 2013, 14:34 de către Ninel Gavanescu, modificat 1 dată în total.
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero

Serpescu Gheorghe
Membru forum

Mesaj de Serpescu Gheorghe » 09 Iul 2013, 14:33

Ce omite Ninel sa va spuna, e faptul ca el e vanator, asa ca... trageti concluzia :D.
P.S. Si le are si cu medicina de urgenta (CALIFICAT)!
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"

Iancu Gabriel
Membru forum

Mesaj de Iancu Gabriel » 10 Iul 2013, 15:36

astazi am vorbit la tel cu cabanierul si cu Jandarmeria de la Cab Padina.Se poate campa off,fara probleme,acum erau 11 corturi.ursi NU sunt.
Hymer Exsis T-474

iulian_vrasti
Membru forum
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 14 Iul 1973

Mesaj de iulian_vrasti » 20 Aug 2013, 15:54

Sa inteleg ca se poate ajunge pe drumul din dreapta pana la un camping. Are cineva poze de la camping?

Rusu Mihail
Moderator
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail » 26 Aug 2013, 08:03

Asteptam de la cei care au vizitat de curind aceasta regiune cit mai multe detalii si fotografii despre traseu, zona si alte noutati. N-am mai fost de mult in aceasta zona.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com

Raspunde