Asociatia CLUB RV RO incearca sa identifice locatii off camping ce pot fi amenajate , unde sa putem campa LEGAL , la un pret decent sau daca se poate cat mai mic, vezi proiectul Pasarea Lac , proiect care este ACTIV la aceasta ora.
In acest sens colegul Vasi Manea a identificat un teren de 3000mp aflat pe drumul catre Plaiu Foii , la numai 5 km de Zarnesti , aflat in vecinatatea paraului .
Distante :
Bacau - Zarnesti 200km
Bucuresti - Zarnesti 190 km
Sibiu - Zarnesti 130 km
Cluj N - Zarnesti 250 km
Conditiile vor fi off , deci cu apa din rau , numai ca va trebui sa inchiriem toaleta ecologica sau sa construim una , asa cum am facut la Pasarea sau cum era in proiect la Costinesti .
Locatia aflandu-se relativ in centrul tarii , poate atrage cat mai multi colegi rulotisti fiind buna si pt. cateva zile de concediu la munte intr-un cadru deosebit .
Conditiile vor fi negociate de catre Vasi Manea ( membru asociat CLUB RV ) care are mandat de la conducere sa fixeze conditiile inchirierii acestui teren pe o perioada de minim 2 ani .
In prima faza se pare ca este nevoie de inchiderea /imprejmuirea terenului care la 3000mp suprafata are un perimetru .
Acest lucru il vom putea realiza cu fonduri ale asociatiei , mai ales ca avem si un buget care s-a votat la A.G.A. acum 3 zile si putem aloca ceva sume pt. investitii de acest gen care sunt de fapt scopul nostru principal , in afara de realizarea unor parteneriate cu campingurile ce ne ofera discounturi in baza legitimatiei CLUB RV - F.I.C.C.
Vom calcula costurile de amenajare pt. ca se pare chiria va fi ZERO , dar va trebui sa facem ceva amenajari care raman la fata locului , asa ca incercam negocierea unui termen cat mai lung , logic .
La locatie vor avea acces :
- toti rulotistii din Romania facand o donatie catre CLUB RV RO de aprox 10-15 ron/zi ... (ramane sa discutam )
- membrii CLUB RV RO asociati , permanent GRATUIT , sau cu o contribuitie de salubrizare de 3 - 5 ron /zi /echipaj ( optionala )
Voi reveni cu detalii complete , imediat ce Vasi Manea pune lucrurile la punct ... si avem si ceva fotografii .
Ieri am fost la Zarnesti , dar nu si la locatie ... doar am discutat acest proiect cu Vasi M. si am aratat interesul si disponibilitatea noastra ! :)
Cred ca in maxim 1 saptamana ajung personal la locatie si va prezint detalii complete !
Persoanele care pot ajuta cu orice acest proiect ne pot contacta :
zona Bucuresti , Ilfov Lupu Ciprian 0722 227 048 , 0752 227 048
zona Brasov - Zarnesti si locatia "Plaiu Foii " Vasi Manea 0723 968 967
Tineti aproape !
P.S. Aveti si un sondaj de opinie unde puteti vota .
Mentionez ca poate vota orice persoana care se logheaza pe forum indiferent de statut ... membru asociat sau neasociat CLUBRV RO .
Motivul pt. care am creat topicul si sondajul in zona publica a forumului este pt ca se poate , la fel ca si in cazul Pasarea , sa vina multi colegi rulotisti ca sa ajute chiar daca nu au nici o legatura cu Asociatia CLUB RV RO .
Astăzi este 30 Mar 2023, 08:11
Proiect OFF CAMPING CLUBRV-RO Plaiu Foii
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Proiect OFF CAMPING CLUBRV-RO Plaiu Foii
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian & Irina
- Doru Stoicescu
- Membru forum
Re: Proiect OFF CAMPING CLUBRV-RO Plaiu Foii
Informatiile lui Lupu nu m-au dumirit. Nu stiu ce sa votez?
O harta, dar mai ales niste fotografii ale zonei ne-ar mai lamuri.
Cunosc zona de zeci de ani. Dar am sta off...numai in zona cabanei sau putin mai sus, intre vile, in dreptul complexului 7 crai. Unde-i superb. Peisajul, clima placute in orice anotimp.
La 5 Km de Zarnesti este alt peisaj, alta clima decat cea de la Plaiul Foii.
Asteptam lamuriri si multumiri lui Vasi Manea pentru implicare.
Si, peste o saptamana votez.
O harta, dar mai ales niste fotografii ale zonei ne-ar mai lamuri.
Cunosc zona de zeci de ani. Dar am sta off...numai in zona cabanei sau putin mai sus, intre vile, in dreptul complexului 7 crai. Unde-i superb. Peisajul, clima placute in orice anotimp.
La 5 Km de Zarnesti este alt peisaj, alta clima decat cea de la Plaiul Foii.
Asteptam lamuriri si multumiri lui Vasi Manea pentru implicare.
Si, peste o saptamana votez.
- Atașamente
-
- plaiul foii4.jpg (73.99 KiB) Vizualizat de 2213 ori
-
- cu rulota plaiul foii 2.jpg (82.8 KiB) Vizualizat de 2213 ori
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
In situatia in care as fi avut detalii exacte le-as fi pus .
Trebuie sa ne vedem cu primarul sa vedem exact locul.
Incerc sa ajung in weekend acolo daca e ok vremea ca sa si stau 3 zile-n zona cu rulota .
"OF" am stat si eu si Rusu si altii acolo de mai multe ori ... pana in cabana Plaiu Foii sau dupa ... ideea e ca ... la fel ca si la Valea Cerbului si aici au inceput sa apara ceva reguli...
Noi vrem sa stam legal intr-un perimetru delimitat EXCLUSIV CLUBRV RO , cu WC ecologic, contract salubrizare , plus ceva amenajari .
Va vom tine la curent !
Trebuie sa ne vedem cu primarul sa vedem exact locul.
Incerc sa ajung in weekend acolo daca e ok vremea ca sa si stau 3 zile-n zona cu rulota .
"OF" am stat si eu si Rusu si altii acolo de mai multe ori ... pana in cabana Plaiu Foii sau dupa ... ideea e ca ... la fel ca si la Valea Cerbului si aici au inceput sa apara ceva reguli...
Noi vrem sa stam legal intr-un perimetru delimitat EXCLUSIV CLUBRV RO , cu WC ecologic, contract salubrizare , plus ceva amenajari .
Va vom tine la curent !
Autorulota Ford
Lupu Ciprian & Irina
Lupu Ciprian & Irina
- Cica Ovidiu
- Membru forum
- Oras: craiova
- Data nasterii: 19 Apr 1967
ceva noutati?
Cica Ovidiu
Sa mai auzim si de Bine , ca de rau este pamantul plin !
Iveco Daily 4x4 - expedition vehicle
0722 299 447
Sa mai auzim si de Bine , ca de rau este pamantul plin !
Iveco Daily 4x4 - expedition vehicle
0722 299 447