Astăzi este 30 Mar 2023, 07:30
Salutam !
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
- Adochitei Vlad
- Membru forum
- Oras: Suceava
- Data nasterii: 18 Feb 1987
Salutam !
Buna ziua si bine v-am gasit. Numele meu este Vlad (Suceava) ,prietenii imi spun Vladimir, iar prietenii de 4x4 ma stiu de "Klez" (unii din voi ma stiti probabil de pe un forum de 4x4 din .ro). Am achizitionat de curand un Abbey GT 213 `87 din uk, urmeaza zilele viitoare sa-l inmatriculez si sa-l finalizez (voi posta la cumparari piese niste repere, poate dau de ele) pentru a putea savura sezonul asta prin tara. Nu este cine stie ce scula, dar obisnuit fiind cu camparea la cort pe varf de munte, pt mine este foarte suficienta casa asta. Ca si vehicul tragator, voi chinui un Pejo 306 1.6 benzina, iar pe la toamna, daca va fi bine, poate cu un Aro, caci vechile obiceiuri nu se uita.
In rest, sanatate la toata lumea !
In rest, sanatate la toata lumea !
0745/91.31.61 0784/016.800 adochiteivlad@gmail.com YM: klez4by4@yahoo.com
Abbey GT 213; Peugeot 306 1.6; Ford Transit `96 2.5 TD
Nu sunt trist, doar treaz.
- Marian m Serban
- Membru asociat
Re: Salutam !
Buna ziua
Va asteptam cu placere la intalnirile organizate de clubrv.
Marian Serban
Va asteptam cu placere la intalnirile organizate de clubrv.
Marian Serban
- Doru Negru
- Membru forum
Salut Vlad ,
Bun venit in randul rulotistilor , cauta si citeste ce te intereseaza in rest nu t-e sfii si intreba
Bun venit
Bun venit in randul rulotistilor , cauta si citeste ce te intereseaza in rest nu t-e sfii si intreba
Bun venit
- Ionut Irimia
- Membru asociat
- Data nasterii: 18 Dec 1981
Bun venit pe forum..Daca esti din Suceava,ma poti suna la telefon,poate ne intalnim sa luam legatura pt iesiri,si schimb de impresii despre rulote
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
- Adochitei Vlad
- Membru forum
Multam deprimire.
Domnu Ionut, chiar am sa te sun maine poate. Ca o prime "iesire" mai lunga de 1 noapte, chiar ma gandeam in w.e. asta (de vineri) sa merg pe malul Sucevei la un peste mic (a se citi la pescuit, nu... altceva), un gratarel, stat cu burta la soare si facut fotosinteza. Merg aici aproape pt ca debia pe sapt viitoare fac vizita la RAR pt inmatriculare si pot sa merg cat de cat mai legal cu ea in cui. Zic cat de cat, ca ma incomodeaza doar categoria B din permis, poate o sa rezolv cu un atestat pe undeva. Oricum vara asta sunt hotarat sa fac cel putin 2 iesiri de w.e. pe luna. Prin Iulie, 1 sapt la mare cu finalizare de inca o sapt prin zona Petrosani (Transalpina).
Zona vizata pt mine de la acest sf de sapt ar fi la padurea dintre Scheia si Mihoveni. E singura padure din zona, unde pot intra cu rulota fara sa o micsorez in crengi, si distantele dintre copaci (6-8 metri) imi permite sa pun si cortul. Legat de "camparea interzisa", inca nu am auzit sa se sesizeze careva, dar daca ar fi probleme, o mut 200 de metri amonte pe terenul arabil al unui bun prieten.
Domnu Ionut, chiar am sa te sun maine poate. Ca o prime "iesire" mai lunga de 1 noapte, chiar ma gandeam in w.e. asta (de vineri) sa merg pe malul Sucevei la un peste mic (a se citi la pescuit, nu... altceva), un gratarel, stat cu burta la soare si facut fotosinteza. Merg aici aproape pt ca debia pe sapt viitoare fac vizita la RAR pt inmatriculare si pot sa merg cat de cat mai legal cu ea in cui. Zic cat de cat, ca ma incomodeaza doar categoria B din permis, poate o sa rezolv cu un atestat pe undeva. Oricum vara asta sunt hotarat sa fac cel putin 2 iesiri de w.e. pe luna. Prin Iulie, 1 sapt la mare cu finalizare de inca o sapt prin zona Petrosani (Transalpina).
Zona vizata pt mine de la acest sf de sapt ar fi la padurea dintre Scheia si Mihoveni. E singura padure din zona, unde pot intra cu rulota fara sa o micsorez in crengi, si distantele dintre copaci (6-8 metri) imi permite sa pun si cortul. Legat de "camparea interzisa", inca nu am auzit sa se sesizeze careva, dar daca ar fi probleme, o mut 200 de metri amonte pe terenul arabil al unui bun prieten.
- Ionut Irimia
- Membru asociat
Ok sunati-ma maine si vb mai multe aspecte,si putem iesi regulat la gratare, la Arinis,la Ilisesti si alte zone apropiate.Eu joi voi pleca spre campingul Laguna Albastra la intalnirea nationala a rulotistilor,si de acolo spre litoral..Daca doriti maine puteti veni la rulota la mine,sa vedeti ce mai mesteresc pe ultima suta de metri :roll:
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
- Adochitei Vlad
- Membru forum
"Sunati-ma" ? ?
Eu inca-s puradel la 26 de ani. Inca nu merit sa fiu luat la "plural" :))
Ok, pai ne auzim pe maine. Prin ce zona se afla lucrarea?
Personal, la Arinis am fost odata anul trecut cu rulota pusa pe platforma, am dat-o jos acolo si nu mi-a placut zona. Gratargii foarte multi, galagie/muzica proasta pana la 3-4 dimineata, etc. La Ilisesti nu am fost peste noapte cu nimic, nici macar cu hamacul, doar niste ture de tavaleala cu offroad-ul, dar suna bine ca stiu ca e mai retras. Pai, ne auzim pe maine dupa-masa, ca oricum sunt pe oras cam toata ziua cu serviciul.
Eu inca-s puradel la 26 de ani. Inca nu merit sa fiu luat la "plural" :))
Ok, pai ne auzim pe maine. Prin ce zona se afla lucrarea?
Personal, la Arinis am fost odata anul trecut cu rulota pusa pe platforma, am dat-o jos acolo si nu mi-a placut zona. Gratargii foarte multi, galagie/muzica proasta pana la 3-4 dimineata, etc. La Ilisesti nu am fost peste noapte cu nimic, nici macar cu hamacul, doar niste ture de tavaleala cu offroad-ul, dar suna bine ca stiu ca e mai retras. Pai, ne auzim pe maine dupa-masa, ca oricum sunt pe oras cam toata ziua cu serviciul.
- Ionut Irimia
- Membru asociat
Rulota e parcata in zona Zamca,pe langa hotel Zamca..Daca vrei sa o vezi maine,si sa ne auzim la o cafea,voi fi toata ziua la rulota.da un tel doar