Desi am fost plouati in fiecare zi, de vineri pana duminica, au fost destule momentele in care ne-am putut misca de langa cort. Am amanat insa drumetia la Manastirea Bunea pentru o data ulterioara.
Ridicatul taberei (am preferat sa nu intram cu masinile in iarba, desi terenul a rezistat destul de bine, in ciuda ploilor)

Copii si-au petrecut ziua alergand dupa fragi

Adultii la gratar

la fotbal

Diminetile am incercat la peste, in ciuda apei tulburi, cateva mrene si cleni au fost scosi, admirati si eliberati.

Am considerat aceasta iesire si un test, trecut cu bine zic eu. Suntem aproape de final, fantana e gata (asteptam analizele la apa), e gata si fosa. Pentru moment stopam lucrarile, pregatindu-ne de plecare in Croatia. La intoarcere, vrem sa pregatim o petrecere de inaugurare, la o data pe care o vom anunta din timp si unde speram sa va avem ca oaspeti ( pe cati mai multi dintre dvs., limitati fiind de locatie, caci v-am primi pe toti daca am putea).
Daca sunteti in trecere prin zona noastra sau daca veniti special la noi pentru a petrece cateva zile in mijlocul naturii, desi conditiile de acum sunt off-camping, va asigur ca vom face tot ce tine de noi pentru a va face sederea placuta. Si in perioada plecarii noastre, are cine sa va insoteasca in locatie si sa va asigure cele necesare.
Telefon contact - Dan Casandroiu 0723.62.57.57