Astăzi este 30 Mar 2023, 08:58

1 iunie la Valea Paunii

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Raspunde
Dan Casandroiu
Membru forum
Oras: Vulcana-Pandele, judet Dambovita
Data nasterii: 24 Iul 1977

1 iunie la Valea Paunii

Mesaj de Dan Casandroiu » 04 Iun 2013, 12:15

Impreuna cu un grup de prieteni (mai mult sau mai putin rulotisti) am hotarat sa petrecem sfarsitul de saptamana in Valea Paunii, in locatia pe care o pregatim de ceva vreme pentru a putea gazdui astfel de iesiri. A fost o intalnire reusita, lipsita de griji si stres.
Desi am fost plouati in fiecare zi, de vineri pana duminica, au fost destule momentele in care ne-am putut misca de langa cort. Am amanat insa drumetia la Manastirea Bunea pentru o data ulterioara.

Ridicatul taberei (am preferat sa nu intram cu masinile in iarba, desi terenul a rezistat destul de bine, in ciuda ploilor)
Imagine

Copii si-au petrecut ziua alergand dupa fragi
Imagine

Adultii la gratar
Imagine
la fotbal
Imagine

Diminetile am incercat la peste, in ciuda apei tulburi, cateva mrene si cleni au fost scosi, admirati si eliberati.
Imagine

Am considerat aceasta iesire si un test, trecut cu bine zic eu. Suntem aproape de final, fantana e gata (asteptam analizele la apa), e gata si fosa. Pentru moment stopam lucrarile, pregatindu-ne de plecare in Croatia. La intoarcere, vrem sa pregatim o petrecere de inaugurare, la o data pe care o vom anunta din timp si unde speram sa va avem ca oaspeti ( pe cati mai multi dintre dvs., limitati fiind de locatie, caci v-am primi pe toti daca am putea).

Daca sunteti in trecere prin zona noastra sau daca veniti special la noi pentru a petrece cateva zile in mijlocul naturii, desi conditiile de acum sunt off-camping, va asigur ca vom face tot ce tine de noi pentru a va face sederea placuta. Si in perioada plecarii noastre, are cine sa va insoteasca in locatie si sa va asigure cele necesare.
Telefon contact - Dan Casandroiu 0723.62.57.57
Ford Transit Riviera - DB 09 CZH
Ghidul locurilor de campare din Romania, gratuit la www.takethelongwayhome.eu

Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: 1 iunie la Valea Paunii

Mesaj de Lupu Ciprian » 04 Iun 2013, 13:30

Felicitari atat pt. iesire , cat si pt initiativa .
Multumim !
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Raspunde