Astăzi este 30 Mar 2023, 08:10

Preturi 2013 Camping S Navodari

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Doru Cotelnic
Membru forum
Oras: Brasov
Data nasterii: 05 Iul 1956

Preturi 2013 Camping S Navodari

Mesaj de Doru Cotelnic » 31 Mai 2013, 13:57

Am dat acum cateva minute telefon la Camping S Navodari, caci pe website nu e mentionat niciun tarif. Ceea ce am obtinut urmeaza:
dupa 1 iulie:
20 ron / persoana
12 ron masina
24 ron rulota
17 ron curentul
ceea ce duce la exorbitanta suma de aproape 100 ron pe zi pentru doua persoane intr-o rulota.
Fiind nou in bransa rulotistilor, va intreb daca astea sunt preturile in general, sau daca puteti sa-mi sugerati intre Mamaia si Navodari ceva mai ieftin.
Doru Cotelnic
www.computerbrasov.ro
“Atunci cand esti la volan , cea mai mica distanta dintre doua puncte este in constructie.”
Kia Sportage + Chateau Cantara 395C

Ionut Irimia
Membru asociat
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Re: Preturi 2013 Camping S Navodari

Mesaj de Ionut Irimia » 31 Mai 2013, 14:40

Mi se pare enorm pretul..Incercati la Camping Palace Venus care are reducere pt membrii cotizanti la 50 lei pe zi,iar 65 lei e pretul oficial pe zi cu tot cu curent pt membrii necotizanti..Din ce vorbisem cu Nea Nelu Isdraila imi spusese ca e in jur de 70 lei pe zi la S ca el merge anual acolo,dar poate au scumpit..oricum e mult
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com

Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian » 31 Mai 2013, 14:49

.... Ionut ..dl Doru vorbea de iulie.... ce stii de la Nea Nelu e fara curent sau nu in sezon ....

Din pacate cu acest camping nu s-a reusit un parteneriat nici in anii trecuti de vechea conducere si nici acum pt ca nu sunt interesati cei care conduc acest camping la fel si cel vecin numit Holiday GPM .... care e permanent mai scump cu 10-20 ron ... la total ....
Pe litoral din cauza ca nu exsita decat 2-3 luni de sezon preturile sunt mai mari decat in celelalte zone ale tarii unde pt a campa te incadrezi undeva la 50 ron .....

Alte exemple de tarife 2 pers , rulota , masina , curent 220v in luna iulie ....

Popas Lebada Navodari 50 ron
Venus Palace "Sava" 60 -70 ron
Hanu' Piratilor cca 65-70 ron
GPM Holiday Navodari 110 ron !!!!!
Camping Marina Surf Navodari - doar contract lunar..... 2000 ron luna sau 6000 toata vara 1 mai - 15 sep.
Camping Zodiac ( Neptun- Jupiter ) 110 ron - include intrarea la piscina
Camping Hacienda 2 mai " cca 55-60 ron
Camping Mht Saturn 60 ron

Atata timp cat au cerere , unele campinguri cum este si Holiday GPM care sunt direct pe plaja, au umbra si ofera ceva in plus.. sau altele deosebite .. vezi cazul Zodiac ( piscina ) sau cazul "2 lumi _ Blajel " ( piscina ) pot cere mai mult si se multumesc de multe ori cu turistii veniti din occident... sau cu romanii dispusi sa plateasca astfel de sume echivalente cu cazarea la pensiune/hotel. ..
Asta e ... fiecare-si manageriaza afacerea cum vrea si poate ...
Probabil in lipsa clientilor cum spunea Gabi Dragomir intr-un alt topic , ar scade chiar la jumatate aceste tarife....
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Isdraila Ioan
Membru forum
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan » 31 Mai 2013, 15:10

Dragilor,in luna iunie asa merge pretul .Am un vecin care duce rulota din 1 mai si pina in 15-20 septembrie .Acum vestile le primesc de la el pina dupa 15 iunie cind ajung si eu .Eu merg de doua ori pe vara ,iunie si august ,imi place campingul ,merg de ani de zile .Cit ma mai tine buzunarul .De Hanul Piratilor..... ,nu mai este de actualitate .De acum doi ani nu mai functioneaza .Anul trecut avea portile inchise . :wink:
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.

Alin Mihaila
Membru asociat
Oras: București
Data nasterii: 08 Iul 1981

Mesaj de Alin Mihaila » 31 Mai 2013, 18:02

Sa nu uitam de Costinesti offcamping, aproape moca :)
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy
Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289

Doru Cotelnic
Membru forum

Mesaj de Doru Cotelnic » 08 Iul 2013, 12:09

M-am intors din Camping S cu un gust putin amar... Preturile de iunie s-au modificat in preturi de iulie in 26 iunie in loc de 1 iulie, campingul cam plin de caini care urinau pe toate corturile, unii vagabonzi si altii cu proprietari in camping, cainii au acces pe plaja fara sa-i intrebe nimeni nimic pe proprietarii care-si plimba cainii pe marginea marii, desi la intrarea pe plaje este afisata interdictia si amenzile. Intr-o seara un cane vagabond a dormit sub rulota, a furat o sanda si a molfait-o toata noaptea spre disperarea matinala a nevestei ramasa fara sandalutele de piele. Vizitatorii ba au dreptul la vizita gratuita pentru primele 3 ore, ba trebuie sa plateasca 10 lei/persoana din prima clipa. Deci regulile sunt elastice, intr-o singura directie - BANUL. Plaja este in mare parte acoperita cu un strat de scoici, in timp ce la hotelul vecin un tractor curata plaja in fiecare seara, in camping S personalul este foarte concentrat la adunatul banilor. Exista si parti bune, curatenia toaletelor si in general campingul este curat, locatia frumoasa.
Daca va duceti acolo pentru un weekend de odihna, linistit, dormiti ziua caci noaptea este imposibil, muzica unui club pe plaja din apropiere bubuie de vineri seara pana la 6 dimineata, asta fiind un fenomen nou, de anul asta, din cate am inteles. Distractia se repete si sambata, cand muzica s-a oprit la 8 dimineata!!! N-am mai stat sa verific noaptea de duminica spre luni, mi-au ajuns 2 nopti fara somn. Cineva din personalul campingului mi-a spus ca se fac reclamatii, se dau amenzi, amenzile se platesc fara sa clipeasca nimeni si clubul continua sa vomite mii de wati din difuzoare spre deliciul pustilor care cheltuie banii babacilor cu nonsalanta cunoscuta.
pret: in jur de 95/echipaj de 2 persoane pe zi cu curent cu tot.
Doru Cotelnic
www.computerbrasov.ro
“Atunci cand esti la volan , cea mai mica distanta dintre doua puncte este in constructie.”

mariusb-mariusb

Mesaj de mariusb-mariusb » 08 Iul 2013, 12:32

Frumos pret, mai scump ca cel comunicat la telefon (din calcul) si mai ales mai scump ca afara, a se traduce italia grecia franta spania si toate pe litoral. PS acolo nu ai "muzica" gratis.

George Marcu
Membru forum

Mesaj de George Marcu » 12 Iul 2013, 01:57

Doru Cotelnic scrie:M-am intors din Camping S cu un gust putin amar...
Daca va duceti acolo pentru un weekend de odihna, linistit, dormiti ziua caci noaptea este imposibil, muzica unui club pe plaja din apropiere bubuie de vineri seara pana la 6 dimineata, asta fiind un fenomen nou, de anul asta, din cate am inteles. Distractia se repete si sambata, cand muzica s-a oprit la 8 dimineata!!! N-am mai stat sa verific noaptea de duminica spre luni, mi-au ajuns 2 nopti fara somn.
pret: in jur de 95/echipaj de 2 persoane pe zi cu curent cu tot.
Aici gresesti si induci lumea in eroare.
Aceeasi muzica de la acelasi club a fost si tot anul trecut :lol:
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ

Dan Alexandru
Membru forum

Mesaj de Dan Alexandru » 12 Iul 2013, 13:15

Ca si suport de decizie/comparatie, niste prieteni au rezervat pentru WE-ul acesta camere de 2 persoane in Vama Veche cu 60 RON/camera/noapte.
Toyota Corolla 1.4 D4D 2005 + Kip Grand de Luxe 1978

Doru Cotelnic
Membru forum

Mesaj de Doru Cotelnic » 12 Iul 2013, 14:29

Dan Alexandru scrie:Ca si suport de decizie/comparatie, niste prieteni au rezervat pentru WE-ul acesta camere de 2 persoane in Vama Veche cu 60 RON/camera/noapte.
Si atunci am rulota ca sa ma duc la mare la camere? Asa aveam si eu prieteni care au o pensiune la Eforie cu 60 lei camera...
Doru Cotelnic
www.computerbrasov.ro

Dan Alexandru
Membru forum

Mesaj de Dan Alexandru » 12 Iul 2013, 16:11

Dvs. stiti cel mai bine de ce aveti rulota, eu de exemplu merg numai off-camping cu ea.
Oricat ar fi de distractiv cu rulota, nu mi se pare logic sa platesc mai mult in rulota decat as plati la cazare, dupa ce am mai si carat-o dupa mine sute de km.
Toyota Corolla 1.4 D4D 2005 + Kip Grand de Luxe 1978

Nicusor Manea
Membru forum

Mesaj de Nicusor Manea » 13 Iul 2013, 11:31

Pentru cei interesati, noi suntem campati la Lebada Navodari. Costurile de campare, 51 lei / noapte, masina, rulota si 3 persoane. Campingul are deschidere direct la plaja la fel ca si la GPM, sau S.
Fam Nicusor & Mihaela Manea
Chateau 380 + VW Sharan 1.9 TDI
Tel: 0757 316 363
E-mail: mbalubrifianti@gmail.com

Raspunde