Astăzi este 30 Mar 2023, 08:39
topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
-
Dragomir Gabriel
- Membru asociat
- Oras: Ploiesti- Prahova
- Data nasterii: 08 Oct 1968
-
Deschid alt topic cu acest camping deoarece la cel deschis in 2008 scrie NERECOMANDAT. Deci... locatia este in centrul orasului dar in zona linistita, se ajunge foarte usor. Campingul este de fapt o parcare cu gazon, conditii acceptabile, bun de tranzit, de evitat in week-end cand este foarte aglomerat si strandul si strada cu masini parcate. In camping este spalator de vase si canal de golit wc-urile, dusurile si grupurile sanitare sunt in incinta strandului, se ajunge imediat, la dusurile cu apa calda au acces doar cei campati, pentru strand sunt doar dusuri cu apa rece. Eu am gasit curatenie, momentan suntem singuri in camping, ieri au fost 3 campere din germania si olanda. Preturi anul acesta- 50 lei de echipaj+ 15 lei a treia persoana, acces gratuit la strand. Magazine la 50 metri, cetatea Sighisoara la 300 metri.

Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
-
Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
-
E bun am fost si noi anu' trecut.. in incinta strandului primesc si corturi , dar nu si rulote pt. ca nu sunt spatii verzi atat de mari .....
GPS-ul - te duce pe strada unde este poarta inchisa, de fapt intrarea in camping facadu-se pe partea cu strandul .... nu pe str. Titulescu...
E curat frumos , civilizat , noi am fost in echipa 3 rulote :)
Recomand sosirea numai in cursul saptamanii , la fel si plecarea ca sa nu aveti probleme cu manevrarea atelajelor din cauza aglomeratiei din fata campigului ( strandului ) unde se parcheaza in coloane pe ambele parti .
Purtati-va frumos Gabi si vei vedea ca daca sunteti cuminti va baga si apa ! :)
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
-
Marius Beldiman
Tocmai ce m-am intors de la Sighisoara dupa o saptamana petrecuta acolo! Evident ca am trecut si prin acest "camping"; am pus intre ghilimele pentru ca mie mi se pare o parcare si nu un camping! Am fost foarte dezamagit deoarece pretul care mi-a fost cerut a fost de 80 lei pe zi(50 rolota cu 2persoane si 15 lei persoana in plus! din greseala am si 2 copii :wink: ). Pretul mi s-a parut fabulos pentru o PARCARE care de fapt si este! Mi s-a spus ca in acest pret intra si intrarea la strand! Hahaha zic, nene nu vezi ca ploua de 4 zile si o sa mai ploua inca 4-5 zile! Evident ca strandul nici nu functiona din cauza vremii! In concluzie am preferat decat sa dau 400 lei pentru 5 zile in aceasta parcare sa merg la 5km spre periferie si sa stau off-camping intr-un loc mirific, plin de verdeata in buza padurii si nu intre betoane.
Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau! Este doar parerea mea! Cu 80 lei as fi stat la o pensiune lejer! O sa fac un topic cu locatii off-camping la Sighisoara!
Sa auzim numai de bine!
-
Dragomir Gabriel
- Membru asociat
- Oras: Ploiesti- Prahova
- Data nasterii: 08 Oct 1968
-
Marius Beldiman scrie:
Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau! Este doar parerea mea!
Sa auzim numai de bine!
Marius, ai dreptate... in aceeasi parcare am stat si eu si mi a cerut 50 ron cu acces la piscina... care dupa cum se vede din poze... goala :D , 15 ron a 3-a persoana, deci stiai deja tarifele. Am incercat sa negociez cu proprietara campingului, nu o intereseaza !!! Astept topicul off-camp...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
-
Marius Beldiman
Gabi, orientativ ştiam care sunt preţurile de la tine, însă eu m-am dus acolo pe la 9 seara forţat de faptul că din cauza unei ploi torenţiale nu am putut urca la ştrand la Soskut unde preţul era de 20 lei pe zi întreg echipajul, în plină natură, în pădure. Am crezut că voi putea negocia un pret decent pentru 7 zile, pentru o parcare care este! Apropos, la Soskut era 70 lei camera!
-
Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
-
Noi am prins vara pe 40 ron 2 pers , masina , rulota acces bazin inclus si am fost f multumiti , mai ales de pozitia campingului aflat in centru , la 5 min de mers pe jos spre cetate ...
In interior primesc si corturi , au si casute , dar la locul de campare intr-adevar e ca o parcare si este aflat in exteriorul strandului .
Inca ceva... uneori , unii-si lasa masinile pe culoarul de acces in aceasta parcare ... impiedicandu-te sa iesi din locul de campare cu masina - NU AI LOC - acces ...
Inclin sa cred ca e bun mai mult de tranzit... de aceea noi am stat doar 3 zile .
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com