Astăzi este 01 Apr 2023, 13:11
Campare off pe litoral - 2013
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Sorin.Sibiceanu
- Membru forum
- Oras: ora
- Data nasterii: 21 Mar 1908
Re: Campare off pe litoral - 2013
Salut eu fac Pitestiul zilnic asa ca pot ridica eu coletul ...
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Tel: 0766652014
- Alin Mihaila
- Membru asociat
- Oras: București
- Data nasterii: 08 Iul 1981
Pai sa vedem ce decizie se ia de catre conducerea asociatiei, adica daca e nevoie de ele si ne auzim zilele astea.
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy
Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Buna ziua !
Dupa 2 saptamani de asteptare va pot spune ca nu exsista interes din partea celor 89 de membrii asociati ( numarati de mine astazi in tabelul cu membrii cotizanti ) , nici din partea celor cateva sute de membrii simpatizanti ..... sau din partea celor 7 membrii CD ....
Motivul este probabil ca in camping sunt conditii mai bune .... sau familiile cu copii prefera locurile umbroase , bine amenajate chiar daca platesc .... asta e , oricum constat ca e inutil sa cheltuim cca 2000 ron pt amenajare toaleta , gard ( perimetru ) , stalpi , dus demontabil ... pt cele cateva persoane care si-au exprimat cu jumatate de gura dorinta de a veni ....
Cibotaru Emil - ... in august
Irimia I. 14-21 iunie + revenire pe 20 aug
Manea Nicusor ....
A. Mihaila " 3-4 zile "
C-tin Curelea "voi fi la acest loc sau la unul din apropiere (al unui prieten) "
Toni Conecini " poate ..."
Nelu Isdraila - nu si-a exprimat dorinta de a veni .. nu a scris... , chiar daca este pe lista ...
Sezonul are 3 luni ..... iar pt. 6 rulote care stau cateva zile acolo nu cred ca are rost sa cheltuim din fondurile asociatiei ..... si sa ne deplasam pt. amenajare , acolo sa muncim , asadar pt mine subiectul off camping CLUB RV RO la Costinesti este inchis.... nu ma bag in proiecte care nu prezinta interes pt membrii asociati .
Topicul ramane deschis in caz ca vrea cineva sa se duca sa organizeze... treaba lui ...
P.S. Multumesc oricum acestor cativa colegi care totusi s-au inscris in lista.... de asemenea si celor care au intentia de a ajuta , atat cat pot cu diverse !
Dupa 2 saptamani de asteptare va pot spune ca nu exsista interes din partea celor 89 de membrii asociati ( numarati de mine astazi in tabelul cu membrii cotizanti ) , nici din partea celor cateva sute de membrii simpatizanti ..... sau din partea celor 7 membrii CD ....
Motivul este probabil ca in camping sunt conditii mai bune .... sau familiile cu copii prefera locurile umbroase , bine amenajate chiar daca platesc .... asta e , oricum constat ca e inutil sa cheltuim cca 2000 ron pt amenajare toaleta , gard ( perimetru ) , stalpi , dus demontabil ... pt cele cateva persoane care si-au exprimat cu jumatate de gura dorinta de a veni ....
Cibotaru Emil - ... in august
Irimia I. 14-21 iunie + revenire pe 20 aug
Manea Nicusor ....
A. Mihaila " 3-4 zile "
C-tin Curelea "voi fi la acest loc sau la unul din apropiere (al unui prieten) "
Toni Conecini " poate ..."
Nelu Isdraila - nu si-a exprimat dorinta de a veni .. nu a scris... , chiar daca este pe lista ...
Sezonul are 3 luni ..... iar pt. 6 rulote care stau cateva zile acolo nu cred ca are rost sa cheltuim din fondurile asociatiei ..... si sa ne deplasam pt. amenajare , acolo sa muncim , asadar pt mine subiectul off camping CLUB RV RO la Costinesti este inchis.... nu ma bag in proiecte care nu prezinta interes pt membrii asociati .
Topicul ramane deschis in caz ca vrea cineva sa se duca sa organizeze... treaba lui ...
P.S. Multumesc oricum acestor cativa colegi care totusi s-au inscris in lista.... de asemenea si celor care au intentia de a ajuta , atat cat pot cu diverse !
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
- Nelu Predonu
- Membru forum
- Oras: Voluntari - Ilfov
- Data nasterii: 21 Iul 1959
Multumesc Ciprian pentru acest raspuns si in ceea ce ma priveste. Este inceput de sezon si cum spuneam, doresc sa stiu de acum ce voi face cu acel teren.
Asa cum am mentionat si membrilor CD, NU eram de acord cu o investitie majora (gard) facuta de catre asociatie, care ulterior sa-mi ramana mie. Si asa, am destule amprente dentare pe o anumita parte dorsala. :oops:
Dar, asa cum anul trecut am dat doua mii si ceva de lei pe trasul apei, mai puneam alte cateva mii sa fac si gardul, daca intradevar exista interes din partea rulotistilor pentru aceasta locatie.
In minte imi vin evenimentele de la Corbu din vara lui 2010: amenzi, tribunal, procese, concedii ratate ... Probabil, acea experienta trista i-a facut pe multi rulotisti sa prefere pe litoral campingul si sa renunte la variantele off in aceasta zona.
Oricum, eu atat am putut sa va ofer legat de camparea off la mare.
Pentru cei doar cativa rulotisti trecuti in lista, in situatia in care voi fi prezent la Costinesti in perioadele respective, va pot oferi loc de campare la mine-n curtea casei de la Costinesti.
Veti avea la dispozitie apa. curent, loc de golire a toaletelor, umbra (foisor), gratar. Camparea o veti face in aceleasi conditii promise, adica gratuit.
Numarul meu de telefon - 0722.216.683.
Asa cum am mentionat si membrilor CD, NU eram de acord cu o investitie majora (gard) facuta de catre asociatie, care ulterior sa-mi ramana mie. Si asa, am destule amprente dentare pe o anumita parte dorsala. :oops:
Dar, asa cum anul trecut am dat doua mii si ceva de lei pe trasul apei, mai puneam alte cateva mii sa fac si gardul, daca intradevar exista interes din partea rulotistilor pentru aceasta locatie.
In minte imi vin evenimentele de la Corbu din vara lui 2010: amenzi, tribunal, procese, concedii ratate ... Probabil, acea experienta trista i-a facut pe multi rulotisti sa prefere pe litoral campingul si sa renunte la variantele off in aceasta zona.
Oricum, eu atat am putut sa va ofer legat de camparea off la mare.
Pentru cei doar cativa rulotisti trecuti in lista, in situatia in care voi fi prezent la Costinesti in perioadele respective, va pot oferi loc de campare la mine-n curtea casei de la Costinesti.
Veti avea la dispozitie apa. curent, loc de golire a toaletelor, umbra (foisor), gratar. Camparea o veti face in aceleasi conditii promise, adica gratuit.
Numarul meu de telefon - 0722.216.683.
Campervan: Clever Runner 2021
-
- Membru asociat
- Oras: Iasi
- Data nasterii: 06 Oct 1949
Asa coleg binevoitor, mai rar. Toata stima D-le Predonu si felicitari pentru ceea ce faceti.
Cu stima,
Violeta Popa
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
- Ioan.Sturz
- Membru forum
- Oras: Sibiu
- Data nasterii: 13 Aug 1950
D-le Predonu toate informatiile sunt utile si cred ca veti fi solicitat mai mult decat arata sondajul de opinie. In ce ma priveste cred ca in viitor voi putea face cu dumneavoastra o colaborare pe baza de reciprocitate. Adica dumnevoastra la munte in locatia mea si eu la mare in locatia dumneavoastra, atunci cand avem timpul disponibil.
Sa auzim numai de bine.
Sa auzim numai de bine.
- Florin Tutunaru
- Membru forum
- Oras: Alexandria
- Data nasterii: 10 Apr 1973
Buna ziua, nu stiu de ce sunteti reticenti la amenajarea acestui spatiu. Eu personal abia acum am citit aceasta postare si sincer nu vreau sa va invinovatesc ,dar nici nu sunt de acord cu dumneavoastra. Personal, daca va mai fi de actualitate am sa ajut cu tot ce pot, inclusiv cu munca fizica 2-3-4 zile sau cat va fi nevoie. Nu vad unde va fi problema daca voi muncii 3-4 ore pe zi pentru ceva de care am sa fiu mandru chiar daca nu voi mai merge acolo. Macar stiu ca am participat si eu cu ceva acolo. Daca totusi veti revenii la realitate propun ca macar cei care vor sa mearga la mare ...indiferent de perioada sa posteze ca va merge la locatie ci va duce..cutare materiale ; astfel stabilim necesarele de materiale. Pe 2-3 august am sa merg in zona chiar daca nu voi campa in acesta locatie si am sa contactez proprietarul sa vedem ce pot sa aduc.
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662