Astăzi este 21 Mar 2023, 13:20

Campare off pe litoral - 2013

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Nelu Predonu
Membru forum
Oras: Voluntari - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Re: Campare off pe litoral - 2013

Mesaj de Nelu Predonu » 24 Mai 2013, 14:31

Adi, nici nu aveam cum sa discut oficial cu cineva din CD-ul ACCCR, atata timp cat astept un raspuns din partea Clubrv. Ar fi fost o dovada de neseriozitate, de duplicitate din partea mea.
Ce am mentionat mai sus este strict o declaratie de intentie.
In cazul in care Clubrv nu se implica in administrarea locatiei, intentia era cum am si spus, sa propun, dupa 31.05.2013, ACCCR-ului sa preia in administrare si aceasta locatie din Costinesti, gratuit.

Dar sigur, daca ACCCR nu va dori sa aiba doua locatii off camping pe litoral, nu-i nici o problema.
Eu probabil, voi lipsi din tara o buna perioada din aceasta vara si am zis ca avand acest teren disponibil, ar fi pacat ca rulotistii sa nu profite de aceasta oportunitate.

Adi, daca aceasta intentie a mea va deranjaza, nu-mi ramane decat sa-mi cer scuze. :oops:
Campervan: Clever Runner 2021

Relu Deliu
Membru asociat

Mesaj de Relu Deliu » 24 Mai 2013, 16:09

Daca tarusii de imprejmuire, pe care tocmai i-am transportat la Bucuresti, mai sunt de trebuinta la Costinesti, ii ofer gratuit si le asigur transportul pentru doua perechi de beri.
Un prieten care tocmai si-a sarbatorit ziua de nastere, are o vorba;
Aveti-va ca fratii.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654

Ionut Irimia
Membru asociat
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia » 24 Mai 2013, 17:19

Asteptam cu interes sa si dea cu parerea si chiar cu ajutorul pt aceasta locatie membrii club rv..Daca sunt doritori pt aceasta locatie sa scrie aici sa se vada ca exista un interes ca sa stie Dl Predoiu ce sa faca..Ar fi pacat ca noi ClubRv sa nu avem o locatie of la mare,precum cei din ACCCR si ca membrii sa se implice mai mult si sa lase Orgoliile deoparte . E o asociatie mare si trebuie implicare mai multa din partea Consiliului Director,cat si a membrilor pt dezvoltarea de parteneriate benefice clubului cu Campinguri si persoane private iar Ciprian singur nu le poate face pe toate..Felicitari pt locatia de la Pasarea s-a vazut ca daca se vrea se poate amenaja un loc pt membrii clubului
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com

Odenie Sergiu
Membru forum

Mesaj de Odenie Sergiu » 24 Mai 2013, 22:44

Da, poate ar fi util sa se ia in administrare de catre Club RV. aceasta locatie, daca tot se ofera. Parca citisem aluzii la faptul ca altii pot avea si la Club RV nu se poate. Acum ca se poate, ar trebui sa existe si interes. Parca era un topic unde se cautau terenuri pentru parteneriate cu Club RV. Daca se supune la vot, eu voi fi pentru a se administra acest teren, chiar daca nu cred ca voi ajunge curand la mare; este benefic pentru rulotism.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul

Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian » 25 Mai 2013, 10:30

Facem un exercitiu :

Cine doreste sa mearga off la mare la Costinesti va trebui sa doneze asociatiei 5 ron/ zi de campare echipaj ( membru cotizant ) sau 15 ron pe zi / campare / echipaj membru necotizant ( ca sa fie diferenta clara ) .
In situatia in care vad ca va inscrieti aici , in decursul urmatoarelor 15 zile , macar 10 echipaje pe lista in care specificati ferm o data la care veniti si cate zile stati , promit sa mai aduc eu inca 10 echipaje in cadrul sezonului 2013 in plus ..........si ma duc sa tund si iarba + sa pregatesc locu' de campare ( perimetrul ) , pe cheltuiala mea , logic ca nu-mi plateste asociatia plimbarile la mare .
Facem un contract de comodat cu Nelu la fel ca la Pasarea ,( tot cu zero taxa de inchiriere ) , mai vine si asociatia cu ceva in plus , un foisor ..doua .... ( demontabile ) o canistra de benzina pt motocoasa .... sau o plasa verde ceva ( ca sa nu facem perimetru din banda avertizoare ) si din donatiile care se strang platim factura de apa la final de sezon si alte cheltuieli de salubrizare sau ce or mai fi ca sa nu suporte asociatia TOT , adica sa se auto- finantete sau auto- intretina locatia !

Astept rezervarile : minim 10 ca sa ma apuc de treaba ( se accepta si 7-8 echipaje in aceeasi perioada .. sau cateva corturi ... e loc )

hai sa vedem ...........! NOI va oferim , voi vreti ? ...

1....... ?
Atașamente
DSCN8977.JPG
DSCN9075.JPG
DSCN8948.JPG
DSCN7983.JPG
DSCN7993.JPG
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Nelu Predonu
Membru forum

Mesaj de Nelu Predonu » 25 Mai 2013, 15:57

Pentru ca lucrurile vad ca se interpreteaza cum nu e normal si firesc, mai fac cateva precizari:
Pe forumul ACCCR, cineva si-a exprimat un punct de vedere, cum ca eu as santaja Clubrv cu terenul de la Costinesti. Daca nu-l vor ei, il ofer ACCCR-ului.

Nu stiu cat vom mai continua sa vedem un adversar in cealalta asociatie. In loc sa-i vedem ca pe niste colegi si posibil parteneri in anumite demersuri, tot timpul ii consideram niste adversari.
In ce am postat in acest topic nu poate fi vorba de un santaj. E inceput de sezon si doresc sa stiu ce am de facut cu acel teren pe perioada acestei veri.

Doresc sa campeze acolo rulotisti care din diverse motive (iubitori de off-camping, financiare, etc.) ar fi amatori de acea locatie. Nu pot lasa totusi acel teren de izbeliste sa vina oricine acolo, sa ma trezesc ca-mi lasa apa deschisa si sa am ulterior cine stie ce alte probleme. Puneti-va in locul meu ... doresc ca acel teren sa fie administrat de o asociatie, sa am cu cine stabili niste lucruri de la inceput.
E un lucru rau ? Nu doresc ca aceasta facere de bine sa-mi aduca cine stie ce posibile prejudicii.
Daca nu va dori nici una dintre asociatii sa preia terenul, probabil ii voi chema pe cei cu apa sa-mi dezafecteze acel racord.

Rulotisti sunt in ambele asociatii, nici unii mai cu mot fata de ceilalti, daca eu mi-am exprimat acesta disponibilitate de a ceda acel teren gratuit, acum ajung sa fiu acuzat de santaj ? :shock: Va santajez ca sa ce ...? Sa ... va fac bine cu forta, oferindu-va o locatie la mare gratis ?
Dar sigur, ne inscriem in traditie - "nici o fapta buna nu ramane nepedepsita".

Eu doar am oferit ceva, nu am cerut nimic. Cum se pot trage asemenea concluzii ? Parca tot ce vine din parte lui NP. e blestemat, reprezinta un cal troian, o gaura neagra. Vai de noi ...
Un mare gust amar mi-a fost lasat citind acel punct de vedere ...

Bratulescu Ionut
Membru forum

Mesaj de Bratulescu Ionut » 25 Mai 2013, 17:06

Ma intreb :...daca nu era Corbu ??? :roll:
Nelu...probabil ca nu o sa ajung la Costinesti....dar te apreciez pentru ce oferi !.... siiii...MOCA !!!
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)

Nelu Predonu
Membru forum

Mesaj de Nelu Predonu » 26 Mai 2013, 14:55

Nimeni pana acum din Clubrv nu a comentat ceva legat de conditiile de campare de la Corbu, ba din contra ... aici au fost numai cuvinte de apreciere legate de demersul ACCCR.

Din pacate, pe forumul ACCCR, vine un oarecare si-si da cu parerea legat de o locatie oferita deocamdata doar Clubrv:
parpaneata » Sat May 25, 2013 7:57 pm - forum ACCCR scrie: Tin sa fac o precizare pentru cei ce nu stiu istoricul povestii.
Oferta Costinesti este din 2010. Datorita locatiei, nu a fost luata in seama la acea vreme ... Daca merita efortul de a petrece frumos si bine la Costinesti...chiar credeti ca nu mergeam acolo ?
Eu am fost primul la locatia respectiva si spun si acum exact ce am spus si atunci:
"nu vine nimeni aici !"...
Cum respectivul merge brat la brat cu barfa si minciuna, nu se dezminte nici in cele afimate.
Nu a existat nici o oferta facuta pe vreun forum, sau in orice alt loc public, cu acea locatie in 2010. Prima oferta a fost facuta anul trecut.
Ce vrea sa zica de fapt respectivul, este ca in 2010, cand a fost campat la mine in curte la casa pe care o am la Costinesti pentru o luna si ceva, unde avea toate conditiile, apa, curent, gazon pe jos, umbra, s-a pus problema ca in situatia in care vor veni rulotisti mai multi, cum in curte nu incapeau decat 4 rulote, sa le ofer o varianta provizorie de campare.
Atunci, l-am dus pe respectivul si i-am aratat acel teren de la Epava. Zice ca a fost "primul" care l-a vazut, pana atunci il mai vazusera si alti rulotisti, dar asa-i place respectivului sa se dea miezul din dodoasca, trebuie inteles.
Binenteles, ca fata de ce conditii avea la mine-n curte, acel loc il speriase. Drum de acces desfundat, fara apa, fara canalizare si cu balariile pana la brau (nu cunoaste ce poate face o sapa si o motocoasa) era normal sa traga impresia mentionata mai sus.
parpaneata » Sat May 25, 2013 7:57 pm - forum ACCCR scrie: ...Multi colegi ( Sorin, Getulin, etc ) mergeau la Corbu. Asa a fost gasita locatia de catre Sorin...
Am sa revin odata si cu cine, cum si in ce conditii a fost gasita acea locatie de la Corbu, cu toate demersurile facute pentru ca aceasta sa devina locatia ACCCR. Sa incheiem odata pentru totdeauna cu barfele si acuzele legate de acea locatie.

Si pentru ca acest personaj a deschis Cutia Pandorei, sa facem cat mai obiectiv cu putinta o comparatie intre cele doua locatii:

Drum de acces:
locatia Corbu: in afara localitatii, drum de acces cu probleme in caz de ploaie, mai ales drumul in panta din apropierea locatiei.
Locatia din Costinesti: situata in intravilanul localitatii Costinesti, drum de acces amenajat - nu ridica probleme in caz de ploaie. un plus pentru aceasta locatie (*)

Amplasare:
Locatia Corbu: dpdv. al apropierii de plaja aceasta locatie este foarte buna, accesul pe plaja se face imediat. Peisaj inedit (*)
Locatia Costinesti: amplasata pe promontoriul din dreptul epavei, acces mai de durata la plaja. Un dezavantaj notabil: Chiar daca in linie dreapta este la sub 100 m de mare, din locatie nu se vede marea.

Accesul auto in interiorul locatiei:
Locatia Corbu: manevrabilitate scazuta a atelajelor datorita stratului gros de nisip
Locatia Costinesti: datorita ierbii ce acopera locul de campare, nu sunt probleme date de manevrabilitatea atelajului, nici chiar daca iarba este uda (*)

Acces la apa potabila:
Locatia Corbu: apa poate fi procurata de la o fantana cu cumpana, de la cca. 50-100 m de locatie
Locatia Costinesti: exista pe teren racord cu mufa rapida de conectare la apa potabila (*)

Acces la wc:
Locatia Corbu - am inteles ca sunt wc-uri ecologice amplasate in zona (*)
Locatia Costinesti - nu exista

Evacuarea gunoiului menajer:
Locatia Corbu - pubele de gunoi in apropierea terenului de campare (*)
Locatia Costinesti - gunoiul menajer se transposta la pubelele de pe raza localitatii Costinesti

Acces la deversarea toaletelor chimice:
Locatia Corbu: deversare in toalete ecologice (*)
Locatia Costinesti deversare in reteaua de canalizare aflata langa teren (*)

Umbra:
Locatia Corbu: nu exista
Locatia Costinesti: nu exista

Acces la curent electric:
Locatia Corbu: nu exista
Locatia Costinesti: nu exista

Acces la aprovizionare cu diverse alimente:
Locatia Corbu: la mare distanta de locul de campare
Locatia Costinesti: in apropiere (*)

Aces la terase, agrement, discoteci, etc.:
Locatia Corbu: nu beneficiaza de asa ceva
Locatia Costinesti: in apropiere, dar nu intr-atat de aproape incat sa creeze un disconfort (*)

Securitatea bunurilor in locatie:
Locatia Corbu - nesigura - a fost furata o barca maricica (se putea transporta de 4 persoane), culmea, cand in locatie erau campate 4-5 rulote
Locatia Costinesti - pe parcursul camparilor de anul trecut nu a fost semnalat nici un furt. Doar manacarea lui Ciprian din geanta frigorifica a disparut. Hotul a fost prins! era un pui de maidanez (*)

Costuri de campare pentru membri asociati:
Locatia Corbu: anul trecut costurile au fost, din cate imi amintesc de cca. 15 lei/echipaj
Locatia Costinesti: pretul de campare pentru membri asociati - 5 lei, de trei ori mai mic decat la Corbu (*)

Accesul rulotistilor neinregimentati in forumuri sau asociatii:
Locatia Corbu: nu au acces
Locatiea Costinesti: acces nerestrictionat, la un tarif echivalent cu cel de la Corbu perceput membrilor asociati. (*)

Costuri de inchiriere a locatiei:
Locatia Corbu - cateva mii de lei ( moderat-sters "zeci de mii" )
Locatia Costinesti - zero lei (*)

Deci, fiecare poate alege locatia care i se potriveste. E bine ca totusi exista aceste posibile variante de campare off.

Avand in vedere si alta mentiune facuta de persoana ce tulbura mereu apele:
parpaneata » Sat May 25, 2013 7:57 pm - forum ACCCR scrie: ... Daca eu respect parerea celor care spun ca e perfect si e aproape plaja ( 2 minute ), de ce sa nu-mi fie respectata si parerea mea....ca e aiurea acolo ? (Costinesti)
Eu o sa merg la Corbu !
... il sfatuiesc, stiind ca are barca, la Corbu sa doarma in ea, pentru a putea fi sigur ca nu pateste ce a patit Adi Tanasa. Asta, daca nu are somnul greu, ca altfel il ia cu tot cu barca si ne lasa fara "miez" la dodoasca.

Ionut Irimia
Membru asociat
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia » 26 Mai 2013, 18:12

Ca sa sparg eu primul gheata cu camparea ma inscriu pt in perioada 14.06-20.o6 pt locatia Costinesti..Totusi sper sa existe interes pt aceasta locatie ,astept si alti participanti in aceasta perioada daca sunt doritori sa fim m-ai multi,e pacat de oferta facta de DL Predonu ca sa nu fie valorificata. Cat despre rivalitatile dintre cluburi ,nu cred ca se vor termina vreodata...
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com

Lupu Ciprian
Membru CD

Mesaj de Lupu Ciprian » 27 Mai 2013, 22:20

Acest topic se va folosi in continuare numai pt. inscriere pe lista la Costinesti ca sa vedem daca exsista interes pt. locatie sa nu !
Restul discutiilor sau barfelor / conflictelor vor trebui rezolvate in afara acestui forum , va rugam !
Nu comentez nimic pt. ca nu cred ca reusesc sa fiu obiectiv !
In situatia in care acest topic devine un loc al "polemicilor" va fi urgent inchis si arhivat !
..... din 15 zile cat v-am propus , mai sunt 12 in care sunt curios cate persoane isi exprima dorinta de a beneficia de aceasta locatie....
Autorulota Ford
Lupu Ciprian & Irina

Nicusor Manea
Membru forum

Mesaj de Nicusor Manea » 28 Mai 2013, 05:12

Datorita faptului ca nu stiu perioada in care sotia poate sa-si ia concediu, nu pot spune data in care vom ajunge la locatie, dar cu siguranta vom veni si noi anul acesta. Ciprian, te rog sa faci public data cand te vei deplasa la locatie pentru cosmetizare si in functie de cum lucreaza sotia, poate mergem sa dam o mana de ajutor. Precizez faptul ca sotia lucreaza 2 wekendu-ri / luna. Daca si domnul Nelu este de acord, as propune sa cumparam din donatiile celor care vor sa vina anul acesta, plasa sudata simpla de Buzau pentru imprejmuire ( 68 lei / buc, 5M x 2M ). Din calculele mele ar trebui 28 bucati pentru 1000 mp. Cost total 1.904,00 lei ( poate si mai ieftin ) + stalpii de sustinere.
Fam Nicusor & Mihaela Manea
Chateau 380 + VW Sharan 1.9 TDI
Tel: 0757 316 363
E-mail: mbalubrifianti@gmail.com

Lupu Ciprian
Membru CD

Mesaj de Lupu Ciprian » 30 Mai 2013, 11:42

In urma discutiilor de pe skype , ce au avut loc intre membrii CD , s-a hotarat faptul ca daca exsista interes pt. locatie , vom construi ca si la Pasarea Lac , o toaleta pe structura de lemn + OSB , de asemenea montam un dus mobil cu cabina ( model cort vertical ) si eventual imprejmuim cu stalpi metalici ( pe care-i avem deja de la Relu Deliu ) , si plasa verde textila care nu ne costa mai mult de 3 ron mp....... vedem .... important este cine se va inscrie in lista in urmatoarele 10 zile sau cate mai sunt la dispozitie pt. ca sa luam o hotarare..... restul detaliilor le mai stabilim si la Adunarea Genreala a Asociatilor la Laguna Albastra , unde se va decide prin votul membrilor asociati CLUB RV ce facem si daca facem ceva cu aceasta locatie .
Pana acum vad ca sunt numai 2 rulotisti interesati ... vedem in continuare daca merita sau nu.. efortul ...
Autorulota Ford
Lupu Ciprian & Irina

Raspunde