Astăzi este 01 Apr 2023, 14:50

Campare off pe litoral - 2013

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Toni Conecini
Membru asociat
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 13 Feb 1968

Campare off pe litoral - 2013

Mesaj de Toni Conecini » 22 Mai 2013, 15:40

Ionita Bogdan scrie: Mai bine off la Vama Veche sau la Corbu , Vadu.....
am mai intrebat eu in topicul despre Corbu/Vadu insa nimeni nu mi-a raspuns. La vadu pe unde ar fi un acces potrivit pt rulota trasa de masina NE 4x4...din cate am vazut este terenul cam dificil de intrat pana spre directia plajelor. Doar cu masina am mers insa nu am incercat niciodata si cu o rulota dupa mine
Toni

Adria Coral Silver 660 SP

Lupu Ciprian
Membru CD
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Campare off pe litoral - 2013

Mesaj de Lupu Ciprian » 23 Mai 2013, 20:03

Ionita Bogdan scrie:@ Toni - habar nu am .Eu merg la mare in camping . Am fost o data sa casc ochii pe la Vadu si nu m-a impresionat nimic . Mie imi place sa socializez cu ala de langa mine sa fac un dus omenesc , sa merg la wc , ma rog ..eu poate vad altfel rulotismul. Am trecut in 2011 pe la Lebada si era dezastru , paragina ...anul acesta voi merge la S sau Zodiac . poate chiar la GPM .
Silviu Ghete scrie:
...100 ron / zi adica 23 euro pe zi . Este chiar asa o suma imensa pt faptul ca merg in concediu ? La Zodiac este 120 ron cu acces la piscina iar campingul este de 4 stele sa zic ...toalete curate , liniste, umbra, internet moca ...cautati conditii similare in Grecia si vedeti la ce pret gasiti .
Campingul nu este de 4 stele (real). Poate in hartii, dar, din pacate acestea se obtin prea usor la noi. Un pret de 100 lei la rulota, unde imi aduc cam toata infrastructura de acasa, mi se pare enorm. Nu-s o gaura in buget, dar muncesc pentru banii aia, asa ca nu ii arunc doar pentru faptul ca sunt in concediu. Am pus acu' ceva vreme o anexa a unei hotarari de guvern, unde se specifica foarte clar ce inseamna stelele alea in baza carora proprietarul de camping iti ia banii. Incepand cu parcela de campare (unde ai vazut 80 sau 100mp delimitati?) nu se respecta nici jumatate din cerinte. Cel putin la mine concediul nu inseamna ca trebuie sa arunc bani... fara numar, ca doar sunt in concediu.
Ionita Bogdan scrie:Campingul Zodiac este unul dintre cele mai bine cotate campinguri din tara , mai mult pt faptul ca este departe de plaja au construit si piscina . La toalete daca nu esti atent te sterge doamna cu mopu la cur. Internet , alei curate si inflorite zona de gratar delimitata , spatiu special de deversare , bratara la intrare , destul de liniste , umbra......... ce ar trebui mai mult . Anul trecut am colindat Grecia si am stat intr-un camping de 4 stele ...de cacat unde am platit 37 euro pe zi . Am vizitat multe alte campinguri si ....toate scumpe .
Ce inseamna ca veniti cu toata intrastructura de acasa? asta nu pricep ...banuiesc ca nu veniti cu masina de spalat haine / vase , fiare de calcat , cuptoare cu microunde si alte acareturi...

.....In Maroc am inteles ca pretul de campare este de 2-3 euro pe noapte...poate este cineva interesat.....iar in Italia pe langa Venetia pretul de campare ajunge spre 70-80 euro

scuze de off topic
Silviu Ghete scrie:N-am nimic cu nimeni, dar sa judecam un pic la rece:
In Maroc este 2...3 Euro/zi camparea. Probabil din cauza nivelului de trai si a veniturilor medii.
In italia - 70 de euro... probabil din aceleasi cauze.
Anul trecut, in Viena, era vreo 28 Euro/zi. La un salariu minim (s-o mai fi micsorat) de 1000 de euro. Adica salariu de femeie de serviciu, portar, paznic de noapte. Si ghici ce, in amaratul ala de camping, nu-ti taxa in plus masina (ca de, poate aduci rulota tractata cu mana) sau cortul/ pavilionul. De banii aia primeai un lot de 100mp, in care puteai sa pui creo 10 pavilioane. Pune 10 pavilioane la Zodiac si numai pentru asta platesti 60 sau 80 de lei/zi. Le aduci cu masina, nu? mai pune niste bani. Vrei si sa mai stai acolo? Plateste.
Sincer sa fiu, am vazut campingul. N-am vazut acele loturi pe care este obligat sa le puna la dispozitie. De fapt pe asta se bazeaza si patronii de campinguri. Au o suprafata de... sa zicem... un hectar. 10 000 mp. Inseamna 100 loturi de campare. Inghesuie 300 de echipaje. Noi nu zicem nimic ca de, are alei, e o tanti care spala veceurile (de parca nu ar fi normal, ni s-ar face o favoare). Iar de infrastructura... n-am nevoie de fundatie la rulota, nu-mi plateste nimeni impozit pe constructie, nu am apa curenta la rulota (adica in lotul ala de care vorbeam), nu am nici canalizare in acelasi lot. Am la dispozitie cateva cacastori in tot campingul, cateva dusuri, cateva chiuvete si... multe stele pe pancarta de la intrare. Pret de hotel (macar ala are o constructie pe care trebuie sa o intretina). In mod normal, patronul de camping va cere cat poate de mult. Si eu as face la fel. De oferit... cat mai putin. Daca are vanzare, e OK. Mai era unul care avea o vorba... dai un ban dar stai in fata. Si vorbea despre un amarat de camping in care nu aveai umbra, ti se aloca un spatiu cam de 15...20mp. Dar era trendy.
Toni Conecini scrie:
Ionita Bogdan scrie:@ Toni - habar nu am .Eu merg la mare in camping . Am fost o data sa casc ochii pe la Vadu si nu m-a impresionat nimic . Mie imi place sa socializez cu ala de langa mine sa fac un dus omenesc , sa merg la wc , ma rog ..eu poate vad altfel rulotismul. Am trecut in 2011 pe la Lebada si era dezastru , paragina ...anul acesta voi merge la S sau Zodiac . poate chiar la GPM .
eu ma gandeam asa de mers un weekend pt ideea de natura pura fara multe interventii ale civilizatiei. am fost vara trecuta la corbu si vadu tot intr-un weekend, insa cu cortul (nu aveam rulota) si am vazut foarte multe rulote la Corbu....deci de socializare aveai cu cine. de altfel atunci cred ca am si luat "virulsul rulotei". este adevarat ca eu inca nu am fost pe nicaieri cu rulota sa stau in ea, deci inca nu stiu daca o sa imi placa off camping sau daca voi prefera campingurile de 4 stele.

oricum ceea ce imi doresc in acest moment este sa merg cu rulota intr-un weekend la corbu sau la vadu...in ideea asta am intrebat.

daca stie cineva dintre cei ce au mai fost pe acolo cu rulota sa imi zica si mie din experienta proprie ar fi de mare ajutor.

pe de alta parte nu exclud campingurile zodiac etc, insa daca poate sa imi zica cineva unde sunt ca nu stiu
Alin Mihaila scrie:
Silviu Ghete scrie:N-am nimic cu nimeni, dar sa judecam un pic la rece:
In Maroc este 2...3 Euro/zi camparea. Probabil din cauza nivelului de trai si a veniturilor medii.
In italia - 70 de euro... probabil din aceleasi cauze.
Anul trecut, in Viena, era vreo 28 Euro/zi. La un salariu minim (s-o mai fi micsorat) de 1000 de euro. Adica salariu de femeie de serviciu, portar, paznic de noapte. Si ghici ce, in amaratul ala de camping, nu-ti taxa in plus masina (ca de, poate aduci rulota tractata cu mana) sau cortul/ pavilionul. De banii aia primeai un lot de 100mp, in care puteai sa pui creo 10 pavilioane. Pune 10 pavilioane la Zodiac si numai pentru asta platesti 60 sau 80 de lei/zi. Le aduci cu masina, nu? mai pune niste bani. Vrei si sa mai stai acolo? Plateste.
Sincer sa fiu, am vazut campingul. N-am vazut acele loturi pe care este obligat sa le puna la dispozitie. De fapt pe asta se bazeaza si patronii de campinguri. Au o suprafata de... sa zicem... un hectar. 10 000 mp. Inseamna 100 loturi de campare. Inghesuie 300 de echipaje. Noi nu zicem nimic ca de, are alei, e o tanti care spala veceurile (de parca nu ar fi normal, ni s-ar face o favoare). Iar de infrastructura... n-am nevoie de fundatie la rulota, nu-mi plateste nimeni impozit pe constructie, nu am apa curenta la rulota (adica in lotul ala de care vorbeam), nu am nici canalizare in acelasi lot. Am la dispozitie cateva cacastori in tot campingul, cateva dusuri, cateva chiuvete si... multe stele pe pancarta de la intrare. Pret de hotel (macar ala are o constructie pe care trebuie sa o intretina). In mod normal, patronul de camping va cere cat poate de mult. Si eu as face la fel. De oferit... cat mai putin. Daca are vanzare, e OK. Mai era unul care avea o vorba... dai un ban dar stai in fata. Si vorbea despre un amarat de camping in care nu aveai umbra, ti se aloca un spatiu cam de 15...20mp. Dar era trendy.
Cam de aceeasi parere sunt si eu...
Isdraila Ioan scrie:Toni,sa stii ca la Corbu,ca strain de asociatia ACCR,cam greu patrunzi in perimetrul acesta.Anul trecut am dorit si eu sa merg la invitatie unui prieten din Galati ,dar care este inscris in ACCR.Stii ce raspuns am primit de la un membru din conducerea lor ?Cam asta-Daca clubrv ti-a dat legitimatie ,atunci ei sa te cazeze...unde au ....,dar nu la Corbu .Citeste ce s-a scris de Corbu in anii trecuti ,ce probleme au fost,etc,etc . Eu de obicei stau la Camping S ,"CIT MA MAI TIN BANII",doresc liniste ,curatenie ,sunt cu prietenii...In iunie voi fi tot acolo.
Toni Conecini scrie:
Isdraila Ioan scrie:Toni,sa stii ca la Corbu,ca strain de asociatia ACCR,cam greu patrunzi in perimetrul acesta.Anul trecut am dorit si eu sa merg la invitatie unui prieten din Galati ,dar care este inscris in ACCR.Stii ce raspuns am primit de la un membru din conducerea lor ?Cam asta-Daca clubrv ti-a dat legitimatie ,atunci ei sa te cazeze...unde au ....,dar nu la Corbu .Citeste ce s-a scris de Corbu in anii trecuti ,ce probleme au fost,etc,etc . Eu de obicei stau la Camping S ,"CIT MA MAI TIN BANII",doresc liniste ,curatenie ,sunt cu prietenii...In iunie voi fi tot acolo. :

deja sunt limbi straine pt mine. ce este ACCR? ce probleme au fost la Corbu? unde sa citesc? Unde este camping S?

eu am mers cu cortul la corbu si erau multe corturi rulote si campere si era liniste si pace fara nici o problema
Isdraila Ioan scrie:Da pe cautare ,Plaja Corbu si citeste cap ,coada .Camping S este pe partea stinga cum vii de la Navodari,dupa Hanul Piratilor(care a devenit o amintire),vis-a-vis de corabia piratilor.Este curat,umbra,grupuri sociale intretinute ,dar......ca este si un dar ...este cam scump . :( Merg de ani de zile acolo,de doua ori pe vara) ,iunie si august cam trei saptamini chiar si o luna ,"dupa buget ...Coane Fanica "si nu imi pare rau de bani .
Toni Conecini scrie:am dat pe cautare si mi-a dat 365 rezultate gasite si sunt pe 25 pagini....nu cred ca am nervii si timpul sa citesc toate cele 365 postari. Putin mai tintit se poate sa ma indrumati? un link ceva unde sa ma uit....
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Relu Deliu
Membru asociat

Mesaj de Relu Deliu » 23 Mai 2013, 20:27

ACCR-ul este Asociatia Caravancampingclub, care la fel ca si Asociatia Club-RV, promoveaza turismul cu rulota. Inca nu sunt partenere, insa ca si mine, multi rulotisti fac parte sau simpatizeaza cu ambele Asociatii. Unii ies impreuna in particular, insa, ca si la Club-RV, trebuie sa fi membru asociat ca sa beneficiezi de anumite faciltati. Nu-i interzis sa fi asociat in ambele Asociatii, dimpotriva, avatajele sunt mai mari.
Referitor la Corbu, citeste aici;
http://www.caravancampingclub.ro/viewto ... f70#p14257
Daca vrei un camping curat, ieftin si aproape de A2, incearca Camping Venus-Palace.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654

Lupu Ciprian
Membru CD

Mesaj de Lupu Ciprian » 23 Mai 2013, 20:42

@Toni incerc sa-ti dau cateva raspunsuri daca-mi permiti acolo unde cunosc pt. ca despre Corbu si Vadu nu am prea multe informatii ... am vazut ca esti mai nou ..
La primaria Navodari se face in 5 min un dosar si poti plati sa stai cateva zile off camping legal .( detalii Mircea Paduraru tel 0745669 450 , coleg rulotist care a stat in aceste conditii acolo .

Ce este ACCCR ? Este o asociatie ca si noi , tot de rulotisti care la Corbu si-a facut un loc de campare pe care ei il gestioneaza , lucru de apreciat , BRAVO LOR ! au si forum poti intra pe
caravancampingclub.ro nu e un secret , eu cel putin apreciez munca lor si crede-ma ca nu sunt singuru' ... acu' ce sa zic , normal ca ei acolo primesc pe ai lor , cum facem si noi , uneori mai facem diferenta intre cotizanti si necotizanti ca sa putem oferi ceva in plus celor care tin aproape de club si mai si sustin financiar proiectele noastre ...NU e discriminare , e diferentiere intre cei care dau si bani si cei care doar citesc forumurile de rulotisti .

Noi in 2012 am avut locul nostru la Costinesti direct pe plaja , loc oferit de un coleg de aici din club GRATUIT , cu apa curenta , canal ......... dar n-au venit mai mult de 10 rulote intr-o vara intreaga , iar conducerea acestui CLUB nici n-a trecut pe acolo din 7 membrii n-a fost decat 1 !.. de ajutat au ajutat cativa cu ce au putut ... deci nu a prezentat prea mare interes poate pt ca nu avea umbra .... nu stiu .... sau poate ca rulotistul prefera sa plateasca pt confortul unui camping , CORECT ce sa zic ...!
Ai topicuri in care poti vedea ... intalniri off camping la mare in locatia CLUB RV propie in care taxa a fost doar 5-10 ron echipaj ca sa platim apa, ATAT !

viewtopic.php?f=131&t=6027&hilit=costinesti&start=90

sau topic de organizare / amenajare a locului ... ai 7 pagini ..

viewtopic.php?f=131&t=6027&hilit=costinesti

Am mai avut oferta 2011-2012 gratuit de campat la Paltinu sus la baraj tot asa gratuit ,oferita de un coleg ,Sandu M , dar nici aici nu s-a obosit nici vechea conducere sa mearga sa vada locul , sa il promovam , iar din noua conducere din care fac parte si eu nu stiu daca au ajuns din pacate mai mult de 1-2 membrii sa vada locul , sa campeze sau sa il promoveze prin postari / prezenta acolo sau alte metode.... iesiri cu rulota.... sau alte " provocari "... intalniri etc ....

La "Pasarea " la Bucuresti a mers mai bine cu osu la treaba pt ca sunt multi rulotisti la Bucuresti care -s dispusi sa faca un efort fizic si financiar mai mic sau mai mare.. dar si aici , suntem doar cativa care s-au implicat .... :( asta e deja m-am obisnuit .... cu ideea .

Eu prefer off camping pt ca-mi place rulotitul mai salbatic si de multe ori in camping te supui anumitor reguli , dar si acest off camping se face "organizat" ca sa nu ai probleme !... sunt topicuri in care sunt descrise situatii in care s-au luat amenzi de milioane ( sute de ron ) din pacate pe litoral .
Am sa-ti dau o lista in mail cu aceste topicuri ....
Vad ca esti din Bucuresti , de ce nu vii -n wekend " la birou " sa vorbim ?
Intalnirea e la Pasarea - LAC ... ( daca nu ploua maine - vineri 24.05 ) suntem acolo 4 rulote si cativa prieteni cu 2 corturi .

Mai vorbim ...
Autorulota Ford
Lupu Ciprian & Irina

Toni Conecini
Membru asociat
Data nasterii: 13 Feb 1968

Mesaj de Toni Conecini » 23 Mai 2013, 20:47

ok, merci de raspunsuri. am inceput sa inteleg unele aspecte. O sa vin si la Pasarea insa cand voi aduce rulota la Bucuresti.
Toni

Adria Coral Silver 660 SP

Ionut Irimia
Membru asociat
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia » 23 Mai 2013, 20:55

Domnu Ciprian nu mi-ati raspuns in topicul dedicat daca se poate campa si la Costinesti off anul acesta?Pacat ca locatia era superba,ca lumea nu si-a dat interesul pt ea...Dar poate se mai poate face ceva..
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com

Nelu Predonu
Membru forum
Oras: Voluntari - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu » 23 Mai 2013, 22:33

Ionut, anul trecut din pacate, foarte putini rulotisti au venit in acea locatie. In ce ma priveste, mi-am dat toate silinta ca terenul sa fie acceptabil in vederea camparii.
Pe langa munca prestata cu defrisarea vegetatiei, am mai platit si vreo 2000 lei cu trasul apei potabile. Daca exista interes, puteam trage si curent electric in locatie. Carcotasii vor spune: da dar ai tras apa pe terenul tau si investitia iti ramane. Adevarat ... dar atata timp cat terenul nu e imprejmuit, trasul apei imi creaza un mare disconfort. Spre exemplu, muncitorii care lucreaza la amenajarea drumului au considerat ca e mai bine sa foloseasca moca apa existenta pe terenul meu. Nu vreau sa-mi imaginez ce s-ar intampla ca cineva sa dea drumul la apa si sa uite sa o mai si inchida. :mrgreen:
Deci, trasul apei pe acel teren pentru mine nu era o prioritate, mai ales intr-o perioada de criza. Am facut acest lucru doar pentru rulotistii care urmau sa vina in acea locatie.
Culmea, mare parte din cei ce au promis ca vor veni, au preferat sa mearga in camping. No coment !

Daca nu promova Ciprian acea locatie cred ca nu calca nimeni pe acolo. Anul trecut am zis ca "odata vede nasu' puta finii" ... acum ... vazand ca atat tu Ionut cat si altii isi pun problema camparii off la mare, va pun din nou la dispozitie acel teren.
De aceasta data, cine doreste sa merga acolo va trebui sa aiba in vedere ca iarba creste destul de mult in aceasta perioada. Eu nu ma voi mai implica cu absolut nimic.
Cine doreste sa mearga acolo va putea campa gratis, fara nici un fel de obligatie. Accesul la apa potabila va fi tot gratuit.
Daca Clubrv doreste sa se implice, considerati aceasta locatie ca fiind a clubului pe parcursul acestui sezon estival.

Intre timp, edilii localitatii Costinesti au amenajat si drumul de acces:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Campervan: Clever Runner 2021

Arcadie Sandu
Membru forum
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu » 23 Mai 2013, 22:37

Noi va multumim pentru anul trecut!
Anul acesta am dori dar e bebelusul prea mic :(
Fendt 420 Saphir+ Passat

Lupu Ciprian
Membru CD

Mesaj de Lupu Ciprian » 24 Mai 2013, 10:42

@Ionuti Irimia ... NU v-am raspuns pt. ca normal era sa raspunda N. Predonu daca se mai poate campa sau nu acolo , pt. ca eu , la fel ca si el vazand ca am "dat la pedale " cam degeaba pt acest proiect , am decis ca anu' asta nu ma mai implic , las colegii s-o faca .

Noi ne-am simtit bine la Costinesti , am fost de 3 ori la locatie , au fost in total toata vara cca. 10 echipaje , intr-adevar nu era umbra dar cu terasele montate pe rulote + un pavilion 3x3 m. ne-am facut treaba . Pana la mare mergeam pe jos 2 min .
Avantajul era ca am putut asculta o muzica fara sa deranjam pe nimeni , am facut party intr-una din seri , copiilor le-am umplut piscina gonflabila ( in care ne bagam si noi :) ) , aveam apa - furtun , canal... curent nu ne trebuia pt ca toti aveam panouri solare , sau aproape toti ..... NElu si Dana ne aduceau zilnic gheata ( la ei acasa era "atelierul de congelare" ) ...
La off camping nu tre' sa ai prea multe pretentii , farmecul este ca atunci cand te trezesti de dimineata esti cu fata spre mare , auzi valurile , nu ai prea multi vecini , nu e agitatie , bei o cafea te relaxezi , sau ( cum faceam eu ) pleci cu bicicleta pe faleza ....
In schimb daca esti genul care pleaca zilnic multe ore de la rulota e mai bine ca aceasta sa fie intr-un perimetru supavegheat sau daca ai o rulota nedotata ( am avut si eu una cumparata in 2004 din Olanda ) esti obligat sa stai la camping pt ca nu ai de nici unele .... si facilitatile campingului iti sunt necesare..... spalator de vase , toaleta , dus ...
Am un prieten la Ploiesti - Liviu Dumitru ( tipul care repara rulote ) "Nashu' " cu care iesim ocazional , face aprox 20 de iesiri pe an ( cu prietenii ) din care 19 sunt off camping ! De ce ?
Ca sa nu deranjeze si sa nu fie deranjat !
In tarile civilizate in camping seara vezi nemti , olandezi cum stau la lumina luminarii in fata rulotei la o vorba , calm in liniste la un pahar de cico ..... multi ar spune ca e atmosfera de parastas , dar e mult mai bine decat la noi unde apare unu ' chiar si -n locuri de off camping cum ar fi Valea Cerbului ..... cu BMW-ul cu numere de Bulgaria , cu in tricou negru pe care scrie mare "Versace" si-ti baga in forta "Salam " sa asculti ( de-ti vibreaza furculita cu micu' n ea ) pana il lasa bateria , moment in care mananci si tu , dar cu noduri ...
Asta e motivu' pt care eu cred ca off camping este bine cand locul de campare off il ocupa grupul tau , atat , ca sa poti sta in liniste sau daca asculti muzica sa o asculti doar pe a ta , indiferent ce asculti , nici tu nu deranjezi ...
...de aceea consider ca nu e bine sa mergi in plin sezon nici la Vama Veche , nici la Valea Cerbului ( Busteni ) , mai bine cauti un loc mai salbatic unde sa nu te gaseasca decat ursu' , sau garda de mediu , atat. :)
Autorulota Ford
Lupu Ciprian & Irina

Nelu Predonu
Membru forum
Oras: Voluntari - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu » 24 Mai 2013, 12:17

Mai vin cu o completare ...
Nelu Predonu scrie: ...Cine doreste sa mearga acolo va putea campa gratis, fara nici un fel de obligatie. Accesul la apa potabila va fi tot gratuit.
Daca Clubrv doreste sa se implice, considerati aceasta locatie ca fiind a clubului pe parcursul acestui sezon estival ...
In situatia in care pana pe data de 31.05.2013 Clubrv nu-si manifesta interesul pentru aceasta locatie, oferta ramane valabila pentru ACCCR in acelesi conditii - gratuit!
Voi avea o singura rugaminte ... daca va fi posibil ... accesul sa fie permis in locatie oricarui rulotist, indiferent de apartenenta sa la forumuri sau asociatii.
Campervan: Clever Runner 2021

Ionut Irimia
Membru asociat
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia » 24 Mai 2013, 13:07

Multumim domnu Nelu Predoiu pt ca ne puneti acest teren la dispozitie,desi multi nu ar face acest gest si mai ales fara interese materiale,pacat ca nu exista interes din partea membrilor,m-ai ales cei din Bucuresti si zonele limitrofe..care pot merge mai des pe litoral fata de noi cei din Moldova pt care e mai costisitor sa mergi doar in weekend si sa se implice m-ai activ in amenajarea locatiei..Oricum Ciprian are dreptate decat sa te duci pe Valea Cerbului sa fii invadat de manele si fum gros de gratare,m-ai bine te ascunzi cu grupul tau linistit undeva sa-ti tihneasca :D Oricum mie imi place off camping, ma uitam si anul trecut cu jind la locatie ,dar din pacate nu aveam rulota..Asa ca eu zic sa incercam sa promovam locatia si anul asta,poate vor fi doritori de off camping,chiar daca e nevoie sa ajutam chiar si material si fizic la amenajarea locatiei
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com

Tanasa Adrian
Membru forum
Data nasterii: 22 Aug 1979

Mesaj de Tanasa Adrian » 24 Mai 2013, 13:45

Numele meu este Tanasa Adrian si sunt membru in Consiliul Director al Asociatiei Caravan Camping Club - Romania.
Vreau sa comunic membrilor ClubRv ca, niciun membru al CD al ACCCR nu si-a manifestat interesul si nu a discutat cu domnul Nelu P. pentru accesul la locatia de la Costinesti.

Locatia offcamping la mare a ACCCR-ului este cea de anul trecut de la Corbu.
Jeep Grand Cherokee + Catheau Calista 450, 0766725997, Bucuresti

Raspunde