Astăzi este 30 Mar 2023, 08:05
Camping Doua Lumi- Blajel
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
- Cosmin Prund
- Membru forum
- Oras: Sibiu
- Data nasterii: 22 Mai 1980
Re: Camping Doua Lumi- Blajel
Am inscris eu camping-ul pe harta Wiki, l-am trecut in lista de camping-uri partenere.
http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Camping_Doua_Lumi
http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Camping_Doua_Lumi
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit
email: cprund@gmail.com
email: cprund@gmail.com
- Dragomir Gabriel
- Membru asociat
- Oras: Ploiesti- Prahova
- Data nasterii: 08 Oct 1968
Pentru a nu mai incarca forumul cu multe poze, pun doar link. Sunt poze din camping si din imprejurimi.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
- Doru Negru
- Membru forum
Multumim Gabi pentru implicare si efort ,
dar ca forumist si poate viitor cotizant (cand va fi cazul, ..text eliminat /moderat
Un calcul simplu 2 adulti + copil 14 ani (deja adult din punctul lor de vedere dar nu stiu ce referinta au ) + rulota+ masina+ curent = 20.5 eur = 93 lei pentru ce ?????
Cred ca acceptam prea multe , 100 lei pentru 10mp de iarba este enorm , asta daca stai 2 zile , daca stai o zi in tranzit = 24 eur -= 108 lei PAi pentru ce cersesc acesti bani ?
Apartament 2-3 persaone 24 eur + ATENTIE 15 eur taxa curatenie la plecare :D Breee asti ie nebuni ??????
........... text eliminat / moderat
Scuze Gabi de off topic , stim majoritatea afara din tara ce conditii sunt in aceste costuri.Camping Ciofrangeni , si nu fac reclama ci doar comparatie , iarba-liniste-apa calda non stop-toalete curate-curent-internet in camping 40 lei pe zi de echipaj in format identic descris mai sus.
Aprecierile asupra tarifelor au fost lasate la vedere cu toate ca este folosit un limbaj neadecvat......
Aprecierile ( atacurile ) la adresa asociatiei au fost eliminate .
Prin acest gen de postari se inflameaza forumul...deja se vede..incep sa apara reactii....
....daca as fi emis din nou avertisment..ar fi insemnat si o banare de pe forum ...
Sper intr-o atitudine concilianta ,a membrilor , asa ca incearca sa te limitezi , Doru doar la rulotism / tarife.... nu si la alte aprecieri...
Multumim de intelegere !
TOPICUL ESTE DESPRE CAMPING 2 LUMI , NU ESTE PT. EXPRIMAT FRUSTRARI ....
Moderat de Lupu Ciprian .
dar ca forumist si poate viitor cotizant (cand va fi cazul, ..text eliminat /moderat
Un calcul simplu 2 adulti + copil 14 ani (deja adult din punctul lor de vedere dar nu stiu ce referinta au ) + rulota+ masina+ curent = 20.5 eur = 93 lei pentru ce ?????
Cred ca acceptam prea multe , 100 lei pentru 10mp de iarba este enorm , asta daca stai 2 zile , daca stai o zi in tranzit = 24 eur -= 108 lei PAi pentru ce cersesc acesti bani ?
Apartament 2-3 persaone 24 eur + ATENTIE 15 eur taxa curatenie la plecare :D Breee asti ie nebuni ??????
........... text eliminat / moderat
Scuze Gabi de off topic , stim majoritatea afara din tara ce conditii sunt in aceste costuri.Camping Ciofrangeni , si nu fac reclama ci doar comparatie , iarba-liniste-apa calda non stop-toalete curate-curent-internet in camping 40 lei pe zi de echipaj in format identic descris mai sus.
Aprecierile asupra tarifelor au fost lasate la vedere cu toate ca este folosit un limbaj neadecvat......
Aprecierile ( atacurile ) la adresa asociatiei au fost eliminate .
Prin acest gen de postari se inflameaza forumul...deja se vede..incep sa apara reactii....
....daca as fi emis din nou avertisment..ar fi insemnat si o banare de pe forum ...
Sper intr-o atitudine concilianta ,a membrilor , asa ca incearca sa te limitezi , Doru doar la rulotism / tarife.... nu si la alte aprecieri...
Multumim de intelegere !
TOPICUL ESTE DESPRE CAMPING 2 LUMI , NU ESTE PT. EXPRIMAT FRUSTRARI ....
Moderat de Lupu Ciprian .
- Dragomir Gabriel
- Membru asociat
Doru, ai dreptate... eu am vrut sa vizitez zona si era cel mai bun camping... daca stateam in Sighisoara, faci un calcul si cat dadeam la combustibil sa vizitez tot la banii aia ieseam, asa am stat mai scump dar am economisit la transport, o zi, doua, merge sa stai, conditiile sunt la nivel european, stie olandezul de ce cere banii astia... Si clienti are, cat a plouat a fost campingul plin, nu mai zic de vreme frumoasa, piscina... iar in iulie-august doar cu rezervare.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
- Doru Negru
- Membru forum
PAi incerc sa iti raspund, fiind olandez a postat reclame sau anunturi in publicatii ce sunt stiute de ei strainii , si cum restul de cateva zeci de campinguri din Romania indiferent de zona nu sunt promovate afara , are destui clienti straini care trag lael ca innecatii, in lipsa de altceva.
Si propietarul campingului ce l-am dat exemplu a promovat locatia pe adrese de forumuri sau cluburi straine si la el 70-80% sunt straini clientii dar a pastrat preturile in limita bunului simt.Daca nu it este peste mana iti recomand in drumul spre casa , fa un ocol si treci pe acolo si mai discutam.
Daca vrei date de contact iti dau privat , si asa am poluat topicul si ne cearta moderatorii.sau iata : viewtopic.php?f=122&t=6521 :oops:
Si propietarul campingului ce l-am dat exemplu a promovat locatia pe adrese de forumuri sau cluburi straine si la el 70-80% sunt straini clientii dar a pastrat preturile in limita bunului simt.Daca nu it este peste mana iti recomand in drumul spre casa , fa un ocol si treci pe acolo si mai discutam.
Daca vrei date de contact iti dau privat , si asa am poluat topicul si ne cearta moderatorii.sau iata : viewtopic.php?f=122&t=6521 :oops:
- Dragomir Gabriel
- Membru asociat
Nu cred ca ai poluat, sunt discutii despre camping... Deoarece este un camping mic si aglomerat, olandezul de aici practica preturi de olanda, daca nu mergea treaba lasa preturile, ca in orice afacere... dar daca este cerere de ce sa lasi pretul ?Doru Negru scrie: si asa am poluat topicul si ne cearta moderatorii
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
- Dragomir Gabriel
- Membru asociat
Revin cu link-ul... nu a fost distribuit la public, acum este... https://picasaweb.google.com/1099664807 ... LumiBlajel
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
- Marian m Serban
- Membru asociat
Buna ziua !
Pt. domnul Doru Negru
Va rog sa va limitati la aprecieri asupra campingurilor si nu mai faceti aprecieri asupra unei organizatii din care nu faceti parte si care pana la urma este proprietara forumului.
Marian Serban
Pt. domnul Doru Negru
Va rog sa va limitati la aprecieri asupra campingurilor si nu mai faceti aprecieri asupra unei organizatii din care nu faceti parte si care pana la urma este proprietara forumului.
Marian Serban
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Contractul semnat cu managerul campingului ...
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
- Liviu Teica
- Membru asociat
- Oras: Craiova
- Data nasterii: 02 Iun 1976
Mai este valabil parteneriatul cu acest camping? Mulțumesc.
Ford Kuga 2.0 TDCi 4WD Titanium + Beyerland Vitesse 430 TM
-
- Membru forum
- Oras: Brasov
- Data nasterii: 11 Sep 1958
Da, am fost de Paști și de 1 mai acolo. Un loc minunat, gazdă primitoare, liniște, civilizat.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
- Liviu Teica
- Membru asociat
- Oras: Craiova
- Data nasterii: 02 Iun 1976
Mulțumesc frumos, dl. Pascu! O să mă opresc o noapte în tranzit spre casa.
Ford Kuga 2.0 TDCi 4WD Titanium + Beyerland Vitesse 430 TM