Astăzi este 30 Mar 2023, 08:35

Wekend 24 - 26 mai rulotit si pescuit

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Raspunde
Lupu Ciprian
Membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Wekend 24 - 26 mai rulotit si pescuit

Mesaj de Lupu Ciprian » 21 Mai 2013, 13:00

In acest wekend toti mincinosii din jurul Bucurestiului si nu numai sunt invitati la pescuit si rulotit .
Se recomanda ca momeala rame subtiri si viermus , iar pe arc mamaliga cu sau fara strot.
Acele se recomanda a fi de 6 sau 8 sau ace mici oricum pt. caras la 300 gr " palmier " cum se spune popular " ca palma " .
Taxa este 50 ron la 4-5 lansete .
Toti copiii pot pescui gratuit , dar numai la undita .
Va puteti combina si cate 2 pescari la un post de pescuit dar tot asa la maxim 5 lansete .
In imagini sunt Dobre Emanuel care a dat dupa somn si a prins doar unu' de 3 ore noapte intre 3si 6 AM , iar in cealalta fotografie Matei Stan , copilu' care la undita ne-a dat clasa!

Primul pe lista este Sandu Arcadie ...
ArcadieSandu scrie:Daca vremea e de partea noastra la sfarsitul saptamanii vom da startul sezonului nostru de "rulotit".
Incepem cu "Pasarea" fiind juniorul mic nu plecam deocamdata la munte (vreau sa-l duc la maicute :mrgreen: )
Ma gandesc serios sa dau si de mancare la pesti :D
De vineri seara intentionam......
Atașamente
DSCN0590.JPG
DSCN0589.JPG
DSCN0588.JPG
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Lupu Ciprian
Membru CD

Re: Wekend 24 - 26 mai rulotit si pescuit

Mesaj de Lupu Ciprian » 24 Mai 2013, 13:48

Pamantul este f moale pt ca a plouat f. mult fapt pt. care nu va recomand sa veniti .. poate maine la un gratar dar a plouat in ultimele 3 zile si manevrarea rulotei ar strica tot acolo jos pe platou e pacat de munca noastra sa distrugem toata iarba ....
Eu unu' nu mai vin .... decat poate sambata sau duminica la un gratar .
Vedem ... ne auzim ...
Autorulota Ford
Lupu Ciprian & Irina

Florin_Vint
Membru forum
Data nasterii: 12 Ian 1980

Mesaj de Florin_Vint » 24 Mai 2013, 15:48

Si noi anulasem iesirea deoarece de abia pot pleca de pe loc pe uscat, pe iarba uda cred ca trebuie sa vii cu Frontera sa ne scoti!
Cu stima,
Florin Vint
Alfa Romeo 166 2.0 TS si Adria 530 Deluxe
0745 01 33 96
www.sculetop.ro; office@sculetop.ro

Lupu Ciprian
Membru CD

Mesaj de Lupu Ciprian » 24 Mai 2013, 17:50

Se poate veni maine la un gratar....
Sandu Arcadie s-a dus la locatie cu rulota si 2 prieteni cu corturi si mi-a spus ca va merge pe culoar pe langa gardul de beton si se campeaza fara alte manevre ca sa nu distruga iarba cu diverse derapaje ....
Eu am renuntat , dar maine cred ca apar la un mic .. ceva ... sau la pescuit ... la fel si Buca sau altii cu care am mai vb pe telefoane...
Vin cu Frontera si ma bag jos la plaja , pun si cortul ala mic "iglu " ca sa va fac in ciuda ! :) .. daca e frig ma bag in WC !.. jos nu la mansarda ca e adapost . :)
Autorulota Ford
Lupu Ciprian & Irina

Raspunde