Astăzi este 30 Mar 2023, 07:50

ECCLES TOPAZ 440....SUPER COOOL!!!

prezentare RV

Moderator: Moderatori

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
parpaneata

ECCLES TOPAZ 440....SUPER COOOL!!!

Mesaj de parpaneata » 17 Apr 2007, 00:31

Rulota adusa ieri.Poze de acolo si de pe drum.Dupa ce o aranjez putin interior,va pun poze si cu interiorul.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu » 17 Apr 2007, 08:54

Foarte frumoasa. s-o stapanesti sanatos!!!!!

Mircea Ionescu
Membru fondator
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu » 17 Apr 2007, 09:08

Frumusica foc Sergiu, felicitari, peste asteptari, dar nu cred ca ai respectat bugetul initial... Din ce an e?

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 17 Apr 2007, 10:40

Daca aveam putintel noroc o luam cu 2250!!! Asa am luat-o cu 2500!!! :D Plus 110 euro numere si asigurare pe 15 zile.E din 89.Rulota asta a stat pe net vreo saptamana.Bebe zicea ca m-a asteptat pe mine!!! :D :D :D Asta e clar!!!
Pana termin curatenia sa va mai spun ce mai are pe ea.
Cort,asta din poza de mai sus,veranda in prelungirea cortului,6 tortze,diverse cauciucuri de pus prin cort,masa rotunda plastic,saltele ptr scaune de plastic,lampa portabila la 220,suport uscat rufe pliabil,cos gunoi de plastic mare.Mai are un cort de 2 persoane si un scaunel mic,pliabil ptr pescuit sau ptr un copil ceva.
Buuun! Acum la interior.Toata vesela de plastic! Completa!Farfurii,castroane,pahare.Tacamuri inox.Tigai teflon cu capac sticla,cratite cu capac,ibric englezesc cu fluier!Filtru cafea cu doua cani special ptr rulota,aspirator mic de rulota,ventilator,lampitza mica si superba ptr masa,buchetel artificial de flori ptr ornarea mesei!!! :)
Si,surpriza...!!! Are panou electric,acumulator propiu,legata la 220 v totul se tranforma la 12 v,in afara de prize bineinteles.Trumaventul merge deci pe orice fel de alimentare.Senzori de gaz.Senzori de nivel putere in bateria masinii si/sau a rulotei.Intrerupator comutare baterie masina-baterie rulota.La toaleta(wc) apa e actionata electric.Mai am diverse rezerve...pompa de apa,ceasuri butelie(2) cu furtun cu tot.
Ce trebuie sa schimb? La panoul electric voi schimba toti papucii deoarece sunt cam copti! Si sunt vreo sase papuci...sau vreo 10,nu i-am numarat.
Un dush mai deosebit.Mi-am luat de la ei robinet.Voi face instalatia separata.Adica dusul va avea furtunul lui,pompa lui,etc.
Cam asta e! Ce am gasit pana acum.Mai am partea din fata,sub canapele unde nu am facut inca ordine.Daca mai am surprize....va scriu!!!

Lorant Istvan
Membru forum
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan » 17 Apr 2007, 12:49

Foarte frumos Parpa :D

S-o stapânesti sanatos in stil Englezesc!!! 8)

Iata deci, cum "scot olandezii toate dotarile extra, din rulote, când le vând", sau cel putin asa se zvoneste (am auzit aceasta afirmatie - tipic balcanista, de nenumarate ori si sincer, m-a suparat rau atât la ureche cât si la suflet).
Ultima oară modificat 17 Apr 2007, 12:58 de către Lorant Istvan, modificat 1 dată în total.

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 17 Apr 2007, 12:54

Am si antena tv! :)
Olandezii nu scot nimic.Daca scriu pe net ca au multe accesorii,aia inseamna ca nu scot nimic.Daca nu zic de accesorii inseamna ca mai scot cate ceva.

Lorant Istvan
Membru forum
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan » 17 Apr 2007, 13:00

?Znca o data multumesc pentru confirmare!!! :D

Piriu Nicolae
Membru fondator
Oras: Craiova
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Piriu Nicolae » 17 Apr 2007, 19:57

Felicitari Sergiule. Ai dat lovitura cu ea chiar daca ai depasit bugetul alocat initial, merita toti banii cu varf si indesat. Sa o stapinesti sanatos si sa faci cat mai multe drumetii cu ea.
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic

Marius Trifu
Membru forum
Oras: București
Data nasterii: 20 Iun 1964

Mesaj de Marius Trifu » 18 Apr 2007, 14:55

FELICITARI! Foarte frumoasa rulota!

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 18 Apr 2007, 15:24

Merci pentru urari tuturor! :D Cortul il intind la mare cu voi!!! Dau berea!!! :D :D :D

pokemon

Mesaj de pokemon » 18 Apr 2007, 20:06

Super eleganta si cocheta!!!
Nu ne mai fierbe te rog si mai pune niste poze din interior :lol:
Sa fi sanatos sa te bucuri de ea !

parpaneata

Mesaj de parpaneata » 18 Apr 2007, 20:19

Imagine

Raspunde