Daca aveam putintel noroc o luam cu 2250!!! Asa am luat-o cu 2500!!!

Plus 110 euro numere si asigurare pe 15 zile.E din 89.Rulota asta a stat pe net vreo saptamana.Bebe zicea ca m-a asteptat pe mine!!!

Asta e clar!!!
Pana termin curatenia sa va mai spun ce mai are pe ea.
Cort,asta din poza de mai sus,veranda in prelungirea cortului,6 tortze,diverse cauciucuri de pus prin cort,masa rotunda plastic,saltele ptr scaune de plastic,lampa portabila la 220,suport uscat rufe pliabil,cos gunoi de plastic mare.Mai are un cort de 2 persoane si un scaunel mic,pliabil ptr pescuit sau ptr un copil ceva.
Buuun! Acum la interior.Toata vesela de plastic! Completa!Farfurii,castroane,pahare.Tacamuri inox.Tigai teflon cu capac sticla,cratite cu capac,ibric englezesc cu fluier!Filtru cafea cu doua cani special ptr rulota,aspirator mic de rulota,ventilator,lampitza mica si superba ptr masa,buchetel artificial de flori ptr ornarea mesei!!!
Si,surpriza...!!! Are panou electric,acumulator propiu,legata la 220 v totul se tranforma la 12 v,in afara de prize bineinteles.Trumaventul merge deci pe orice fel de alimentare.Senzori de gaz.Senzori de nivel putere in bateria masinii si/sau a rulotei.Intrerupator comutare baterie masina-baterie rulota.La toaleta(wc) apa e actionata electric.Mai am diverse rezerve...pompa de apa,ceasuri butelie(2) cu furtun cu tot.
Ce trebuie sa schimb? La panoul electric voi schimba toti papucii deoarece sunt cam copti! Si sunt vreo sase papuci...sau vreo 10,nu i-am numarat.
Un dush mai deosebit.Mi-am luat de la ei robinet.Voi face instalatia separata.Adica dusul va avea furtunul lui,pompa lui,etc.
Cam asta e! Ce am gasit pana acum.Mai am partea din fata,sub canapele unde nu am facut inca ordine.Daca mai am surprize....va scriu!!!