Am hotarat, ca in fiecare an, sa facem sarbatorim pastele ortodox la camping Mustang. Avand in vedere ca cel catolic e prea devreme si vremea e urata, fac invitatia si pentru cei catolici. Deschid lista:
1. Serpescu Gheorghe- 2 adulti si o fetita 12,5 ani;
2. Daniloaia Arcadie- 2 adulti;
3. Alex Ticsa 2 adulti- 2 adulti si 2 copii;
4. Luidort Peti 2 adulti si o fetita 8 ani;
5. Kubanda Levente- 2 adulti si cel putin un copil :D.
Lista ramane deschisa...
Astăzi este 26 Ian 2023, 23:56
Pastele Ortodox 5-6.05.2013 la camping Mustang
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
-
- Membru forum
Pastele Ortodox 5-6.05.2013 la camping Mustang
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Re: Pastele Ortodox 5-6.05.2013 la camping Mustang
Te rog Gigi pune link-ul tu sa vada lumea ce si unde , ma refer la incepatori si tariful pt intalnire.. de fapt pt campare in general............mai sunt care nu stiu .... banuiesc ca nu e un tarif special pt aceasta intalnire...
E bine sa fie informatii , stii cum e .
E bine sa fie informatii , stii cum e .
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian & Irina
-
- Membru forum
http://mustangcamping.ro/camping-transilvania.php
Nu este tarif special, vine cine vrea si acolo, daca poate negocia ceva cu Attila ( patronul), e ok, daca nu, nu. Nu este organizat de mine, este doar o invitatie.
Dupa cate imi amintesc, membrii ClubRV au 10% discount din tarif (asta in cazul in care s-a mai reinoit contract sau ceva cu campingul).
Nu este tarif special, vine cine vrea si acolo, daca poate negocia ceva cu Attila ( patronul), e ok, daca nu, nu. Nu este organizat de mine, este doar o invitatie.
Dupa cate imi amintesc, membrii ClubRV au 10% discount din tarif (asta in cazul in care s-a mai reinoit contract sau ceva cu campingul).
- Lupu Ciprian
- Membru CD
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 06 Iun 1979
Da membrii CLUB RV cu legitimatie beneficiaza aici de 10 % reducere e o intelegere inca in picioare .
Autorulota Ford
Lupu Ciprian & Irina
Lupu Ciprian & Irina
-
- Membru forum
Azi am vorbit la telefon cu Attila, patronul de la Mustang si a spus ca ne asteapta cu drag.
La lista prezentata se mai adauga doua familli din Sf.Gheorghe, dar nu stiu cum se numesc. Sunt prieteni de-ai lui Levente Kubanda (unul il cunosc e Ferry care a fost cu noi si anul trecut).
Cine are placerea sa vina ne va gasi acolo de vineri seara, adica 04.05.2013.
La lista prezentata se mai adauga doua familli din Sf.Gheorghe, dar nu stiu cum se numesc. Sunt prieteni de-ai lui Levente Kubanda (unul il cunosc e Ferry care a fost cu noi si anul trecut).
Cine are placerea sa vina ne va gasi acolo de vineri seara, adica 04.05.2013.