Domnule Traian, degustarea de vinuri din productie proprie va fi sigur cel mai interesant concurs. In rest, "porumbata", visinata si afinata vor intra la degustari in afara concursului si de preferat inainte de masa. Pentru ziua de vineri, cand vom reveni din excursii, la etajul pensiunii Soimul (pentru ca este mai incapator) vom lua masa impreuna. Eu si mama "Lupu" vom aduce ceva sarmalute, D-na Israila va aduce ceva peste (este dezlegare la peste) si, sunt sigura ca fiecare va aduce ceva de mancare pe care le vom pune pe masa la comun, vom degusta tariile si vom ciocni in cinstea aniversarii Clubrv. Bucataria de la Pensiunea Soimul ne va ajuta si cu prepararea dar si cu servirea bucatelor. De acolo putem comanda, la masa de vineri, eventual ciorba (cine doreste). Voie buna sa fie ca, in rest, le rezolvam noi pe toate. Am intrat in linie dreapta, suntem pe ultima suta de metri si asteptam langa steagul Clubului cat mai multi colegi, pentru a sarbatori cum se cuvine a 6-a aniversare a acestuia.
Dupa cum am scris si in prezentare, sambata si duminica pensiunea Soimul are orchestra, deci vom beneficia de muzica gratuit. Pentru ziua de vineri probabil DJ-ul nostru Ciprian ne va asigura toate conditiile unei auditii muzicale deosebite.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928