Acu' am ajuns si noi acasa ... Intalnirea a fost cea mai " tare " la care am partipat vreodata, am avut si soare , aM FACUT BAIE 3 ZILE DIN 4 ,,,AM STAT ... , numai in psicina si tobogane... am legat noi prietenii , am cunoscut oameni pe care nu -i vedeam pana acum decat in spatele butoanelor.....
,,, am venit acasa si cu 2 diplome una de DJ si una de MIss ( Irina ) ...
oranizarea am facut -o impreuna cu colegii , ne-am implicat fiecare cum am putut... gazda a fost de nota 11 ! la fel si orchestra ...
Am avut muzica LIVE de exceptie !
...de maine intru in detalii cu poze si yutube .... + detalii despre serviciile oferite de la hidrobicilete pana la pecuit sportiv .... ( gratuit ) ..
MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE AU VENIT AICI , NU S-AU RAZGANDIT DESCURAJATI DE "METEO " , SAU DE faptul ca ar fi trebuit sa participe si la sedinta AG....
Multumesc prietenilor care au fost alaturi de mine si DE NOI de CLUB RV in aceste zile .....!
Multumesc familiei AVRAM care a venit special ( chiar si fara rulota ) , doar pt faptul ca a fost ziua mea ... si au vrut sa bem ceva impreuna ....!
.. mi-a fost for de atmosfera de familie de rulotisti care a fost si la 1 dec la Rasnov... sau Pustnicu / PASTE/ 1 MAI ....
Sper sa ne revedem curand si sa reusim reeditarea unei astfel de iesiri cu o astfel de atmosfera !
Autorulota Ford
Chausson sau rulota Dethlefs
Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com