Bravo Cristi, nu te-ai lasat sa nu pui si "elita facatoarelor de coliva".. si "garzile de corp".. dar si pt Vali, cu pozele de soc "fierbinti" 3 si 4, cele ce ne-au trezit la cafea in hohote de ris :lol:
Nu stiam ce se intimpla afara, se auzeau hohote de ris si cind am iesit, tocmai Cristi ii facuse " o poza " lui Vali din usa, nestind ca si Vali surprinsese " evenimentul "... cu aparatul foto !
Cred ca pe linga celelate multumiri, trebuie multumiri si lui Cristi pt. atmosfera creeata. Esential e ca au fost zile atit de frumoase, incit si acum rid, la 24 de ore dupa ce am ajuns acasa
Citeva imagini din ultima zi, zi in care sincer nu prea ne venea sa plecam, de fapt a fost si cea mai grea si urita zi, ziua despartirii..
Mihai Soare si sotiei lui, cele mai multe multumiri, pt tot sprijinul acordat, asa cum zicea Maria Holom, un om de nota maxima, unde vom reveni cu tot dragul de cite ori "ne-o mai primi".
Ca si data trecuta, cind ne-a adus placinte cu brinza, de data asta ne-a alintat cu delicioasa "baclava" cu care s-a inchis "Pastele de la Seimeni 2012" Sa va dea Domnul sanatate si bucurii !
Si ultima poza de la cafeluta facuta de doamna Grosu, inainte de despartire. Dinsii au ramas ultimii, noi ploiestenii urmindu-ne drumul spre casa, cu parere de rau ca s-a terminat sejurul.
Deja noi ne gindim la zilele de 1 Mai, cind vom reveni in aceiasi locatie perfecta si in mijlocul acestor oameni minunati. Multumim tuturor si sa ne regasim sanatosi pe 1 Mai la Seimeni !
PS : Mihai Soare, am lasat ceaunul si suportul ( focarul indragit de toata lumea ) in grija celor doi colegi cu rulotele care au ramas ultimii, stie Viorel. -
MULTUMIM MIHAI SOARE !
.