Bună seara. Numele meu este Cornel Opincaru, sunt din Bucureşti şi pot să vă spun că deja deţin două rulote, ultima fiind achiziţionată anul trecut cu ajutorul lui Peti. Chiar dacă nu am participat decât la o întâlnire organizată de dvs. (cea de la Bran din 2011) în permanenţă,cu ajutorul forumului, încerc să fiu la curent cu toate informaţiile din domeniu. Cu siguranţă am să vin şi la următoarea întâlnire anuală, binenţeles după stabilirea locaţiei.
Având în vedere că prima mea rulotă se odihneşte în garaj de o perioadă de timp, cu greu m-am hotărât să o vând, sperând că şi un alt pasionat se poate bucura de ea.
ÃŽn prezent am un Mitsubishi Outlander ÅŸi Eifelland Holiday 465.
Drumuri bune vă doresc şi o seară bună.
Cu stimă, Cornel.Opincaru@yahoo.com.
Astăzi este 25 Mar 2023, 02:44
Rulotist convins.
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
-
- Membru forum
- Oras: BucureÅŸti
- Data nasterii: 04 Iul 1965
-
- Membru forum
Re: Rulotist convins.
Bine ați venit!
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"