Astăzi este 25 Mar 2023, 02:56
1 Mai la Iepuresti 2012
Moderator: Moderatori
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
-
- Membru forum
- Oras: Mizil
- Data nasterii: 10 Mar 1971
Re: 1 Mai la Iepuresti 2012
Florin nu ma intelege gresit ....
sunt un pic in ceata....la ce ne ajuta daca avem legea picnicului cu noi in rulota ??
sunt un pic in ceata....la ce ne ajuta daca avem legea picnicului cu noi in rulota ??
Hai sa vorbim aici de Iepuresti, si la Legea Picnicului sa continuam dupa intalnire! :)
Asa cum am spus, maine cam pe la 10.00 plec din Bucuresti spre Iepuresti, am ceva treaba cam 2 ore si estimez, cu o marja, ca pe la 13.00/ 14.00 sa fiu la locul de campare. Voi ajunge singur iar ai mei vin mai tarziu, de aceea sunt interesat sa stiu cine mai ajunge cam pe-atunci, evident ca voi avea nevoie de ajutor la miscat rulota, tinut betele, cortul etc., "barter" fiind un sprit. :D
Acum am mai parcurs paginile si se pare ca vor veni multi rulotisti, mai multi decat anul trecut, dar vor lipsi o parte dintre "rulotistii veseli" care s-au organizat in alta locatie. Le urez petrecere asa cum si- o doresc si de asemenea celorlalti colegi care de 1Mai sunt prin alte parti. Am mai vizionat odata filmul de prezentare si sunt nerabdator sa ne (re)vedem, dar ma ard degetele sa fac unul cu evenimentul de acum. Sa ne vedem sanatosi!
http://www.youtube.com/watch?v=2Ay1LmP4BNk
Acum am mai parcurs paginile si se pare ca vor veni multi rulotisti, mai multi decat anul trecut, dar vor lipsi o parte dintre "rulotistii veseli" care s-au organizat in alta locatie. Le urez petrecere asa cum si- o doresc si de asemenea celorlalti colegi care de 1Mai sunt prin alte parti. Am mai vizionat odata filmul de prezentare si sunt nerabdator sa ne (re)vedem, dar ma ard degetele sa fac unul cu evenimentul de acum. Sa ne vedem sanatosi!
http://www.youtube.com/watch?v=2Ay1LmP4BNk
Va doresc tuturor participantilor de la Iepuresti,drum bun ,vreme frumoasa ,distractie placuta si sa n-aveti parte de ......organe cu ...sezul in sus !!! :P
Multumim pentru urari, dar am sa-ti reprosez ca repeti obsesiv de controale, de parca ti-ai dori sa se-ntample, multumim stiam si noi, dar mai stim ca deocamdata ( si stii si tu da' n-o spui) ca legea efectiv va fi aplicata numai pentru cei care fac mizerie si nu si-o cara, ragaie in vant spre altii etc. Si daca-ar fi unii cu "sezutu' in sus" ce-o sa faca . Spui atat de grav ca mi se face frica. :D Mai multa atentie la postari..., nu strica.
- danbabanu
- Membru forum
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 27 Sep 1973
Am pregatit bagajul !
Maine pe la 19 cel tarziu sper sa fim la locatie. Oricum am rulota la Gorneni (vis-a-vis de statia GPL de la intrarea dinspre Bucuresti), dar pana ajung in Bucuresti sa recuperez restul lumii, o sa treaca ceva timp.
Sper sa mai gasim loc, ca la ce am citit pe aici ca se vor aduna ...
Cert este ca vom fii prezenti cu o rulota si un cort (astept un raspuns de la inca o familie).
In rest , abia astept weekendul si sa facem ceva miscare ! Si bineinteles sa ne relaxam !
O seara buna tuturor !
Maine pe la 19 cel tarziu sper sa fim la locatie. Oricum am rulota la Gorneni (vis-a-vis de statia GPL de la intrarea dinspre Bucuresti), dar pana ajung in Bucuresti sa recuperez restul lumii, o sa treaca ceva timp.
Sper sa mai gasim loc, ca la ce am citit pe aici ca se vor aduna ...
Cert este ca vom fii prezenti cu o rulota si un cort (astept un raspuns de la inca o familie).
In rest , abia astept weekendul si sa facem ceva miscare ! Si bineinteles sa ne relaxam !
O seara buna tuturor !
Cu stima,
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
Logan MCV/Dokker + Burstner
danbaban@gmail.com / dan@baban.ro
www.baban.ro / www.robinM1.ro / www.aerotrim.ro / www.waterball.ro / www.rollingball.ro / www.pantoficlown.ro
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
www.baban.ro / www.robinM1.ro / www.aerotrim.ro / www.waterball.ro / www.rollingball.ro / www.pantoficlown.ro
-
- Membru forum
Nu va faceti probleme in privinta spatiului de campare ...nu are limite, este un izlaz imens :wink: .
Ai luat si balonul sa ne-nveti si pe noi, sau ramane secret? :Ddanbabanu scrie:Am pregatit bagajul !
- danbabanu
- Membru forum
- Oras: Bucuresti
- Data nasterii: 27 Sep 1973
Daca stiam ca va intereseaza, il aduceam, desi fara o panta e mai greu de folosit ... Acum e la tara si nu mai am timp sa-l aduc.
Data viitoare cu siguranta il iau.
Gasim altceva de facut, un voley, etc ...
Data viitoare cu siguranta il iau.
Gasim altceva de facut, un voley, etc ...
Cu stima,
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
Dan Baban
0727388641 / 0724098278
Gata, daca-am uitat ceva gasesc la voi, drum bun, sa ne vedem cu bine! :D
-
- Membru forum
Pt colegii care isi doresc o transmisiune in direct de la Iepuresti ...apelati pe skype gigicatalin71 :wink:
daca nu sunt pe faza ...intai apel pe nr de tel din semnatura !!!
daca nu sunt pe faza ...intai apel pe nr de tel din semnatura !!!